Valmis sinkula tai fiksie – Virallinen ensifiksitopsu

Onko kukaan katsellut vakavissaan tuota On-Onen Macinato kompliittiä?
Macinato Special edition
Eka (baaripyöriä ei lasketa) sinkula olisi hankinnassa.
Tavoitteena varmatoiminen “järkipyörä” monipuoliseen ajoon.
Rahteineen jäisi tuolle paketille hintaa 585€ (sisältäen vapaarattaan ja pari muutosta valmiiseen muottiin).
Kuulostaako järkevältä???

Snap

PS: Mitähän ko. M-koon Macinato painaa?
Jos jollakulla on tarjolla kevyttä single speed (jarrut molemmissa päissä) kompliittia 53 tai 54 koossa, niin laittaen privaa.

Kuullostaa järkevältä ja speksit näytti nopeesti selattunua just hyvältä hintaansa nähden. Tilaa heti, niin pääset ajamaan nopeammin.

Näyttäis oikein hyvältä diililtä

Kona Paddy Wagon, kiinnostaa hiukan.

Missä myydään halpoja Specialized langstereitä? Taitaa olla eniten mun makuun jos kuiteni haluan kevyempää ja sporttista?

State bicycle co. (onko kellään mitään kokemuksia tästä merkistä)?

mulla on täl hetkel laittaa 500 - 650€ pyörään ja tarviin sellaisen pian, ku kortti lähtee kohta moottoripyörä ylinopeuden takia ja töihin pitäis päästä. Onkohan Turussa jossain joku törmännyt näihin malleihin jamihin hintaan?

Lukeeko ketään tätä enää? ^^

ehkä sun pitää kärsiä kortittomuudestasi ja kävellä?

Statet on varmasti ihan ok -tasoista kiinabulkkia, joten osta vaan.

Kulkisit hyvä mies taksilla. Ne liikennesäännöt koskee myös pyöräilijöitä.

On-Onella on hyvä kompliitti sinkulatarjous menossa.
Spessua ei saa kauhean halvalla kun niitä ei saa Suomeen ulkomailta.
Paddy Wagon on ihan ok. Charge on myös ihan hyvä
BikeShopissa on Turussa Konaa kaiketi?

Langsteria saa Evansilta. 500 puntaa (621.74€ + 40€ rahti). Löytyy kaikkia kokoja ja tiettävästi toimittavat myös Suomeen.
Langster

Tää on tarkalleen ottaen toisiofixi kysymys, mutta koska hintaluokka pysyy topikin rajoissa niin heitetään mielummin tänne.

Vuoden verran on tullut ajattua Plugilla. Tästä on jo selvinnyt toisenkin pyörän speksit melko hyvin. Eli modernihko lookki ja mahdollisuus talvirenkaisiin. Tarkoitus on ajaa jälleen vuoden ympäri.

Aina sitä haluaisi inan parempaa joten silmäni iskivät Plug Prestigeen. Hintaa löyttyy CRC:n kautta 640 euroa + postit. Hyvinä puolina geometriat pysyisivät samana, mutta runko ja muutkin osat saisivat kevyen upgraden. Tosin vakio Plugiin verrattuna painoa tippuu vain puoli kiloa.

Nyt jää vielä hieman mietityttämään olisiko vaihtoehtona jotain muuta about tuossa 700 euroon asti hintaluokassa tai, että onko toi Prestige edes niin hyvä diili?

Laittaisin itse tuossa tilanteessa rahaa parempiin kiekkoihin ja renkaisiin ja pitäisin vanhan fillarin käytössä. Puoli kiloa kokonaispainossa on yksi lysti, mutta kiekkoihin ja kumeihin sijoittaminen tuntuu selvältä parannukselta, vaikkei olisi niin älyttömän hienostunut tuntuma pyörän ominaisuuksiin. Sijoitus ei mene hukkaan, vaikka jossain vaiheessa vaihtaisit kiekkojen ympäriltä kaiken muun toiseen.

Tämä on myös ihan hyvä pointti ja käynyt myös mielessä. Ensisijaisesti se uusi runko kujeilee silmissä joten rakennetaan se toinen pyörä sen ympärille ja mietitään loput palikat sitten.

Leader 722 hyppi myös silmille tosin ainakaan leaderin haarukoilla ei eteen taida mennä kuin 32mm talvirengas.

varolevy - 9:29, 26.6.2012 » Tää on tarkalleen ottaen toisiofixi kysymys, mutta koska hintaluokka pysyy topikin rajoissa niin heitetään mielummin tänne. Vuoden verran on tullut ajattua Plugilla. Tästä on jo selvinnyt toisenkin pyörän speksit melko hyvin. Eli modernihko lookki ja mahdollisuus talvirenkaisiin. Tarkoitus on ajaa jälleen vuoden ympäri. Aina sitä haluaisi inan parempaa joten silmäni iskivät Plug Prestigeen. Hintaa löyttyy CRC:n kautta 640 euroa + postit. Hyvinä puolina geometriat pysyisivät samana, mutta runko ja muutkin osat saisivat kevyen upgraden. Tosin vakio Plugiin verrattuna painoa tippuu vain puoli kiloa. Nyt jää vielä hieman mietityttämään olisiko vaihtoehtona jotain muuta about tuossa 700 euroon asti hintaluokassa tai, että onko toi Prestige edes niin hyvä diili?
Kai olet huomannut että uudet Plugit on vanhasta poiketen quill-stemmillä? (Kuvittelen että nykyisesi on vanhempaa designiä ts. uudempaa designiä ts. ahead)
karmolis - 23:21, 26.6.2012 »

Kai olet huomannut että uudet Plugit on vanhasta poiketen quill-stemmillä? (Kuvittelen että nykyisesi on vanhempaa designiä ts. uudempaa designiä ts. ahead)

Juu tämä ja myös joidenkin osien kuten esim. kampien downgreidaus Messegeristä Chargen omaan malliin on huomattu ja siksi hieman mietinkin tätä diiliä. Tosin jos ostaa nyt Prestigen ja laittaa omasta Plugista Messengerit alle ja myy osat niin ei suurempaa ongelmaa pääse käymään.

Mieluummin päivitä kiekot kuten Lumikko tuolla yllä jo totesikin. Putkiosiksi jotain laadukkaampaa, niin pyörä kevenee muualtakin. Ja todennäköisesti saat ainakin kaljarahat vanhoista luopuessa. Myös keulan vaihtaminen voisi olla asiallista, jos kiloja ja tuntumaa haluaa muuttaa.

No niin ihastuin ulkonäköön ja tilasin tälläisen :S, juhannuksena pienissä ja tuli nyt vasta mieleen et oonko tehnyt suuren virheen?:
SCOTT - OTG 10

Jos joku sattuu tietää tästä mallista jotain positiivista tai negatiivista niin kuuntelen mielelläni.

Muuten odotan innolla ku saapuu suomeen ja lähden polkemaan huumassa :smiley:

Kiitos kaikista kommenteista tähän saakka!

e: sain sen silloin viikonloppuna 570€ postikuluineen :slight_smile:

varolevy - 17:25, 26.6.2012 » Tämä on myös ihan hyvä pointti ja käynyt myös mielessä. Ensisijaisesti se uusi runko kujeilee silmissä joten rakennetaan se toinen pyörä sen ympärille ja mietitään loput palikat sitten. Leader 722 hyppi myös silmille tosin ainakaan leaderin haarukoilla ei eteen taida mennä kuin 32mm talvirengas.
722:lle suositeltu S803-haarin imee itseensä maksimissaan 28 millistä kumia. Takapää on joustavampi asian suhteen.

Kellään kokemuksia State Bicycle Co pyöristä? Kannattava ostos?

jonq - 18:26, 27.6.2012 » Kellään kokemuksia [State Bicycle Co](http://www.statebicycle.com/category_s/3.htm) pyöristä? Kannattava ostos?
Samaa kyselisin, eli onko mistään kotoisin?

Kaveri kävi hakee itelleen fuji classicin tänään. Sehän on ihan helvetin näpsäkän olonen pyörä?

  1. halpa
  2. kevyt
  3. ei mitään krumeluureja
  4. siedettävän oloiset kiekot fix/free -navalla niille jotka eivät vielä osaa päättää
  5. cx-kahvat jos haluaakin vaihtaa riserin tilalle

Mulla on ollut kaksi Classicia. Ensimmäinen oli liian pieni, ja toisen myin pois tarpeettomana.

Mutta tyytyväinen olin muilta osin molemmilla kerroilla. Classic Track on järkikompliitti, vaikkei seksiä tihkukaan.