Valmis sinkula tai fiksie – Virallinen ensifiksitopsu

Kova kuume sinkulaan hintahaarukkaan maks 500. Jotain tuon tyylistä pitäis saada:
http://www.vanguard-designs.com/Athena.html
Onko kellään hajua myykö kukaan näitä tai vastaavaa Suomessa, jos ei oo tuttu niin kannattaa kattoa muutki mallit. On meinaan hienoja.

Yritin kaivaa noita ensimmäistä sinkulaa/fixiä hankkimassa - palstoja, muttei osunu silmään vielä mieluisaa. Tyyli on ny tärkeempää ku vimosen päälle olevat osat.

Toinen, joka osui silmään oli tämä:

Ilmeisesti Vikingin Retro Bike (korjatkaa jos olen väärässä). Kokemuksia kellään?

Eli terästä, vaaleat värit ja riseri?

http://www.createbikes.com/cs/eshop-detail/crwht-80.html
Renkaat vois olla leveämmät.

Kermanvärinen Surly Steamroller, tavis-Weinmannit ynnä valkoiset Vittoria Randonneurit tulee ekana mieleen, mutta näillä hinta nousee varmaan liikaa.

Kannattaa tsekkailla ainakin noita isoja verkkokauppoja läpi: Lista.

http://www.evanscycles.com/products/brevm/speciale-fixed-uno-riser-2011-single-speed-road-bike-ec035215

Jos ulkonäkö on ok, tässä taitaa olla aika hyvä (paras?) diili:
http://www.evanscycles.com/products/specialized/langster-steel-2012-single-speed-road-bike-ec024962#features
Sarvethan voi laittaa erikseen.

Selvästi Createssa näkyy liian paljon satulaputkea, Osmonautti hakee nyt tollasta perinteisen mitoituksen runkoa, jossa satulatolppaa näkyy maks 10cm. Joku tollanen vaalee pastelliväri eikä selvästi saa olla noita Createn tekstejäkään. Ja pitää olla fiksi tai sitten coaster-navalla niinku tuo Athena. Ja saa olla hitsattu vesiputkirunko tai sitten vanha maantierunko, johon on laitettu ratadropit vähän outoon kulmaan. No riseri ainakin pitää olla.

Itse ehdottaisin Le Princeä jos tyyli on tärkeämpää kuin enintään 500 euron hinta. Winstanleysillä on laaja tyylipyörävalikoima.

Joo tuo Create on nyt liian räikeä tähän tarkoitukseen. Hillittyä väriä ja klassista meininkiä. Tulis ihan jokapäiväseen käyttöön, työmatkoille yms. Fixyllä oon ajellu sen verran, että tiedän sinkulan olevan enemmän mua varten.

Tuo Mull Dundanen ehdottama Specializedin Langster Steel kelanauhuri istuu kuvaan myös. Hinnan puolesta varsinkin.

Le Princejä kattelin myös mut meinaa olla budjetin yli.
Hyviä vinkkejä joka tapauksessa, joista iso kiitos!

EDIT: Marin Ignacio näyttää myös hyvältä silmään. Lisättäköön vielä, että vaakaputki ei saisi olla kovin pitkä johtuen 169cm pituudesta ja lyhyestä selästä. Vielä vinkkejä?

Joku männävuotinen Charge Plug Racer? Väri on hopea ja runkogeometriat korkeita ja lyhyitä. Ulkonäkö on mun mielestä modernihko (kuten langan tokassa pyörässä), lähinnä putkien vahvuudesta ja tarroista johtuen. Sopivaa kokoa on olemassa.

Kasari-sattumankauppa-Peugeot sinkuloituna? Löytyy hopeista ja valkoista väriä, eikä ne välttämättä ole hirveän pitkiä. Tosin eri asia tuleeko vastaan sopivaa kokoa. Ulkonäkö on ainakin klassinen (löytyy ehkä muhvitkin) eikä näistä ihan mahdottomia edes sovi pyytää.

Fuji, esim. Feather tai Classic Track? Eikö näitä saanut Tampereelta? Kokoja on, ja ulkonäkö voisi osua kriteereihin. Kevyitäkin tietääkseni ovat. Geoista en sano mitään, kai netistä löytyy.

Teräs-Lankku saattaa olla “54cm” -kokoisena turhan suuri, vaikka ajoasennon säätäisi pystyyn eri sarvilla. Tarkista valmistajan sivuilta tarkat mitat. Siitäkään ei ole varmuutta, saako sitä Evansilta tänne Suomeen. Muuten kyllä olisin sanonut, että ota se. Pakko muuten laittaa aihetta ohimennen hipova linkki: parasta 1v-nettiä. :stuck_out_tongue:

Löytyy myös tämä

http://www.wiggle.co.uk/charge-plug-grinder-2011/

Mites tollanen? Edullinen hinta, lokaritki valmiina.

^ Aivan kamala väri.

Montana Fixie Anttilasta ja väripalikat On-Onelta?

Tollaane http://www.pyorahuolto.com/show.php?type=kaupunki&id=83

tai:

mannine - 14:00, 30.3.2012 » Jytkyä ootellessa pari poimintaa sörssistä http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=49184 http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=17962

http://www.chainreactioncycles.com/Images/Models/Full/69695.jpg
???

Jotain Globe ROlleja oli viikko tai pari sitten Manskun Kauppaveljien loppuunmyynnissä alle 5oo€. Kannattaa tsekata, jos on tonteilla.

Hyviä ehdotuksia tulee. Täältä näitä palstoja lukiessa tulee sellanen kuva että hinta/laatusuhteeltaan nuo charge plugit on hyviä paketteja. Mites charge sink? Kellään kokemuksia ja tietoa missä noita myydään Helsingissä?

Ei nyt oo kompliitti, mutta en viitsisi tehdä uuttakaan aihetta tälle…Mistä kohtuu hintainen ja “hyvä” katuratapalpa runko? 170cm lyhyelle kuljettajalle?

Leader 721tr yksivaihtoehto, mutta toptube taitaa pienimmässäkin koossa olla 546mm joka taitaa valitettavasti olla liian pitkä kun nykyinen konversio on 53cm ja 7 senttisellä stemmillä. Leader toki vois mennä jollain nysä stemmillä, mutta…

Dolan pre cursa, onko kannattava ostos?

Se kuuluisa vispilä?

Nelson Pistaan taitaa vielä just budjetti ehkä riittää, mutta mistä näitä tätä nykyä saa vai saako näitä enään mistään?

Nelson Pista 51cm Cyclebasketista, viimeisiä varmaan viedään. Kokokin osuu kohdilleen?

msb - 0:24, 2.4.2012 » [Nelson Pista 51cm Cyclebasketista](http://www.cyclebasket.com/m4b1s213p628/NELSON_HE9001_Track_Frameset_), viimeisiä varmaan viedään. Kokokin osuu kohdilleen?
Koko ois kyllä just sopiva mulle. Hintakaan ei oo paha..Onko kellään tietoa postikuluista vai täytyykö sitä nyt lähteä kyselemään? Houkutteleva olis kyllä!

25 puntaa tais olla postit. Osta jo hyvä ihminen! Et saa noin hyvää runkoa HIILARIKEULALLA tuolla rahalla mistään! Ihan turha miettiäkkään mitään muita halpoja runkoja, jos tuo 51cm on sulle sopiva.

Maksaminen onnistuu vain tilisiirrolla, mutta sekin on helppo homma ja lafka on luotettava. Palvelu myös erittäin hyvää.