Syöte MTB la 20.7.2013

Ui vitsi. Pitäisköhä.

No pitäis.

Sinkula sarjaan vielä kovasti tilaa tulla ajamaan. Pari viikkoa vielä aikaa ilmoittaa osallistumisesta. Majoitus tähän vuoden aikaan on niin halpaa ettei halvemmalla enää saa.

Mites jos kuiteskin paikan päällä haluaakin ajaa sen 120km vaikka on ilmoittautunu 60km matkalle niin onnistuuko matkan vaihto vielä kisapäivän aamuna?

Matkoihin, seuratietoihin yms. voi tehdä muutoksen 23.7.2012 asti. Kaikki muutokset on tehtävä sähköpostitse osoitteella krossikommuuni(ät)gmail.com. Tämän jälkeen muutoksia voi tehdä perjantaina tapahtumakansliassa sen aukioloaikana. Lauantaina muutoksia ei enää voi tehdä.

Onko tsadista tai muualta etelästä menijöitä? Lumikon kanssa arvotaan kun ei ole autoa käytössä. Eli kyytiä voi tarjota tai tarjoutua jakamaan vuokra-auton kustannuksia.

ritari_s - 15:49, 18.7.2012 » Onko tsadista tai muualta etelästä menijöitä? Lumikon kanssa arvotaan kun ei ole autoa käytössä. Eli kyytiä voi tarjota tai tarjoutua jakamaan vuokra-auton kustannuksia.
PK-seudulta on tähän mennessä ilmoittautunut lähemmäs kymmenkunta tulijaa, eli yksin ette kyllä ole tulossa. Tuolta monivaihteisten foorumilta voisi kysellä kanssa? http://www.fillarifoorumi.fi/forum/showthread.php?45333-Sy%F6te-MTB-la-4-8-2012

Mukana ollaan. Nyt vaan näyttää siltä, että testilenkille ei taida ehtiä paikanpäälle. Voisin olla kiinnostunut kuulemana millaisella välityksellä mukaan on muita yksivaihteisia lähdössä? 32/16 taitaa olla liian optimistinen ajatus?

Lähden ite matkaan 29erillä, jonka voimansiirtoon liittyy 175 mm kammet, 2,35 nakit ja välityssuhde on 34/20 vapaarattaan kanssa. Tuolla olis tarkoitus kiivetä joutumatta tylsistymään tasaisemmalla. Huomionarvoinen seikka on, että en ole kummoinenkaan parrujalka, mutta pyöritän aika nopsasti. Liian lyhyt välitys kostautuu hieman haluttua alempana huippunopeutena, joten mieluummin erehdyn siihen suuntaan kuin talutan ylämäkiä. Optimivälityksiähän sinkulaan ei maastossa saa.

32/19 29".
18t optiolla.

Jepi. Myö tosiaan järkätään tutustumisajo reittiin la 28.7.2012 klo 11 reitin lähtöpaikasta, säävarauksella.

Tännää on sitte viimenen päivä ilmoittautua ennakkoon. Paikanpäälläki onnistuu sitte vielä.

Viimeksi ku ajjoin tota edellistä tutustumisajoa, niin tais miulla polkuosuuksilla käytetyimmät välitykset olla 38-21 ja 38-24, kiekot 26". Toki matka mentiin yhteislenkkinä rauhallisella vauhdilla ja lukuisilla tauoilla.

Tuolla olis tarkoitus kiivetä joutumatta tylsistymään tasaisemmalla. Huomionarvoinen seikka on, että en ole kummoinenkaan parrujalka, mutta pyöritän aika nopsasti.

32/16 taitaa olla liian optimistinen ajatus? link

Tuolla olis tarkoitus kiivetä joutumatta tylsistymään tasaisemmalla.

Jeh, nopea vilkaisu välinepakkiin ketoo, että 32/18 on se jolla asiaa lähdetään koettamaan, kun kepeämpää komboa ei löydy. 29" on alla miullakin. Kiitän.

Tämmöstä on eräs Syötteen mutaan renkaansa kastanut kirjoitellut. Toisen reitin ajaneen mukaan se on Tahkoon verrattuna helvetin raskas.

Vielä ehtii keventää välitystä. :wink:

Tuo reitti on haastava sinkulalle koska siinä on pari jyrkähköä nousua ja lopuunousun jos aikoo ajamalla mennä niin ainakin sen yhden takapiikin verran keventäisin normi välityksistä, mutta toisaalta reitillä on paljon nopeeta pätkää… Se on vähän niinkuin että ihan sama kumman valitsee niin aina valitsee väärin/oikein ; )

Onko jollain ensikäden tietoa maaston kosteudesta? Vissiin on sielläkinpäin vähän tota vettä ropotellut tässä parin viime päivän aikana, niin mietin että riittääkö small block 8:ssa pito vai tarviiko laittaa jo karkeampaa kuviota alle. Kuvissa polut näyttää kuitenkin tollaselta luonnostaan kuivemllalta sortilta missä tuo rullaavampi rengas vois olla hyvä valinta.

SB8 käy hyvin tuolla. Jos on märkää niin lasket vaan vähän paineita. Kangasmaastoa pääosin.

Jäsen Lumikko taisi viedä 60km sinkulamestaruuden! Virallista tulosta odotellaan. Haastava rata ja tarpeeksi tekemistä koko ajan. Järjestäjille 10+.

ritari_s:n kans taidettiin porista maalialueella? Minä ajelin Harolla.