AMA: FixieInc Peacemaker

Muistellaas kesää, tässä katuratamaantielenkkipyörä. Speksit vaihtelee mutta pysyväksi on asettunut:

  • FixieInc Peacemaker, vanhemman polven runko eli tuuman keula ja 135 millin perä
  • FixieIncin navat, loistavat
  • OpenPro
  • Sugino RD messenger vai mitkä ne on
  • Nitton ohjaamo

Tällä hetkellä kumeina gatorskinit, satulana katukäyttöön ok SDG TiFly C, ketjulinja suoristettu ylettömällä keskiöllä, tolppana Pro kun neito vei Thomsonin, voimansiirto 44-18.

Tavoitteena nätti järkipyörä, joka saa näyttää modernilta → mustaakin palikkaa.

Ihan helvetin siisti.

ei kaipaa selittelyjä, toimii.

mikä ratapyörä tää yrittää olla? jarru ja väärä suunta jne…

Aika kesy välitys mielestäin maantielenkeille? 48 eteen niin alkaa reisissä tuntumaan. Muuten kyllä asianmukainen fillari! Mä tykkään etujarruista nykyään, varsinkin noilla lenkeillä ku loppumatkasta alkaa olemaan tykit hapoilla.

katurata-pyörä

piti itsekin sanoo, et aja kare vähän enemmän, kovempaa, pidempiä lenkkejä ja vaihtelevampia maastoja, niin opit, että miten sen pyörän pitää olla. Myös fiksi-info voi auttaa

Fiksi-infossa ei muutsn näy kaikki kuvat /ot

Hieno peli, Peacemakerit on aina miellyttänyt. Eiköhän välityksenkin ole kuski hyväksi todennut. Sivuprofiilikuvaa vielä kaipaisi! Mielenkiinnosta vielä, minkälaisia kokemuksia navoista on, kun ovat “loistaviksi” luokiteltu?

Etunapa pyörii smuutisti, 4 vuotta käyttöä lähes ympäri vuoden. Takanapaan tuli alussa pikku rutina vetopuolelle. Laakerin vaihto ja kolme vuotta smuutisti. Ei klappia missään vaiheessa.

Niissä on hyvin koneistettu, laahaamaton suojaus.

Juu en minä sitä ettei mies tuosta välityksestä pitäisi tai pyörällään ajaa osaisi, mutta hieman vain julkisesti kummastelin ko. hommaa koska itse ajelen mieluusti muutamalla etulisäpiikillä.

Hyvä vehje tää silti on, jee!

Välitys vaihtelee 46-13 - 42-18, ja se on lähes aina väärä, koska pyörä on fiksi.

Jos se tuntuu aina väärältä, yhdistelepä 46/18. Mulla on melko lähelle vastaava omassa Peacemakerissa (55/21) fiksinä ja oon tykänny kovasti. Ei oo kertaakaan jumahtanu ylämäkeen, tarvittaessa saa kuitenkin sotkettua alamäessä yli viittäkymppiä.

Nätti on valkea ratsu!

Oleksää talvellakin tuolla ajanu?Millä kumeilla?

Jos on paljon lunta, ajan ultremoilla, välitys 46-13. Rullilla.

Oon joo yrittäny ettii tota välitysjuttua. Yleensä kun ajan 400 km, laitan ton 44-18. Mut sillon jos pitää ajaa 300 km 30 keskarilla, pitää olla 44-17.

tuleeko vatsa hengittämisen eteen kun on noin matala tuo droppi?

Kare_Eskola - 23:37, 23.11.2011 » Oon joo yrittäny ettii tota välitysjuttua. Yleensä kun ajan 400 km, laitan ton 44-18. Mut sillon jos pitää ajaa 300 km 30 keskarilla, pitää olla 44-17.
tähän pitäis itsekin keskittyä kun selvästikin ajelen väärillä ratastuksilla. ei musta taida olla pyörittäjäksi

49/15 37km/h keskarilla

^^^Taas yksi todiste ysikybän kandenssiortodoksiasta - optimi on optimi. Montakohan ajovuotta menee, että opin nostamaan omia pyörityksiäni vaaditun 10 rundia /minuutti =/

Ja tosiaan, käyttis fillari, monenlaiseen ajoon.

edit. hidas pyörityskadehtija

Join pussikaljaa puistossa ja huomasin tällaisen hauskuuden. Emäputken ja viistoputken hitsaussauma. Maalissa rako, ruoste puskee läpi. Vaikuttaisi siltä että tämä ihanuus on aikanaan hitsattu kehnosti, ja antautunut viiden vuoden rasituksesta.

Mitäs mielipiteitä raadilla?

Kovempaa ajoa, kunnes putket eivät kestä yhdessä. :slight_smile: Tai sit maalit pois ja sauma tarkastukseen.