Tämä on nyt virallisesti foorumin paskin lanka. Älkää kirjoittako tänne mitään.

Alamäki alkoi, kun tle88 jätti foorumin. Jäi tosikkojen keskinäinen kinaaminen paljon vähemmälle. Ainakin merkkimääräisesti.

^^ true. Täällä kaivataan oikeasti Tuuren turinat.

dras - 10:23, 17.11.2011 » [Minne U-lukko ajon ajaksi?](https://www.yksivaihde.net/old/3981)
Niin, siihen lankaan ei oo tainnu tulla mitään merkittävää sen "Vihollisen kasvoihin" -kommentin jälkeen :)

Kikattelen tuolle yhä itsekin. Mun mielestä kasvot on tolkuttoman hauska sana.

Tuosta tuli muuten mieleen se, kun siskoni vanhin tytär sai vaippaikäisenä lahjaksi vauvanuken. Kun äiti kysyi, että mikäs vauvalle annetaan nimeksi, niin mimmi totesi tomerasti: “Naama.”

“Minne U-lukko ajon ajaksi?” on PARAS, ei suinkaan paskin threadi.

Vituttaako teitä muuten meikän jutut?

Jatkuvasti.

TimoL - 8:34, 17.11.2011 » Millon tästä foorumista tuli pelkästään mukahauska-huumoripalsta?
Smurf - 9:24, 17.11.2011 » ..ja ironia ei sitten toimi samalla tapaa tekstiversiona kuin puhuttuna kielenä.
Luulen että tässä ollaan jonkin äärellä.
pieni merenneito - 11:22, 17.11.2011 » Vituttaako teitä muuten meikän jutut?
Neva. Jatka samaan malliin.
FolkkeW - 6:58, 17.11.2011 » ^^ Miksi?
koska sulla on mun alkuperäinen avatar näköjään senkin lutkapillu. p.s. tämä ei jää tähän.
Smurf - 9:19, 17.11.2011 » Eli nyt olisi aika miettiä mitä näppikseltä suoltaa, ettei tätä foorumia tarvitse sulauttaa Kotimaa24:een ja perustaa uutta palstaa.
Tässä on juuri se pointti, jota hain.
vallengrach - 12:37, 17.11.2011 »
Smurf - 9:19, 17.11.2011 » Eli nyt olisi aika miettiä mitä näppikseltä suoltaa, ettei tätä foorumia tarvitse sulauttaa Kotimaa24:een ja perustaa uutta palstaa.
Tässä on juuri se pointti, jota hain.
eli et halunnut vastausta kysymykseesi lainkaan, muttet halunnut käyttää jo [olemassa olevaa ketjua](https://www.yksivaihde.net/old/8845) foorumin paskuuden päivittelyyn?

Itseäni ottaa kupoliin, kun väkisin halutaan tietoisesti lisätä sitä paskuutta ammentamalla kaikkea paskaa tänne. Esimerkiksi tuo kalju-topic. Ja harmittaa, kun tässä nyt vaan on käynyt näin. Olisi kivaa, jos olisi kivaa.

Voi voi, white man problems. Parisuhteissakin käy aina näin, tiiättekö mitä tarkotan?

jep afrikassa lapset ei voi hyvin. onneksi täällä voi.

Ai että pitää keksiä sanottavaa kun kaikki on jo sanottu?

Tarkotan sitä, että täydellisestäkin parisuhteesta löytyy miljoona ongelmaa kun niitä aletaan väkisin kaivamaan. Tuoksukynttilät telkkarin reunalla alkaa vituttaan ja verhot on väärän väriset, se sohvakin ois pitäny alunperin ostaa maskusta eikä jyskistä. Mä oon käyttäny foorumia keväästä asti ja aktivoitunu loppukesän myötä ja mun mielestä täällä on hyvä meininki ja tasokin yllättävän hyvä. Sarkasmia pitää opetella tajuaan ilman hymiöitä ja perseilykin kuuluu asiaan vaikka meniskin välillä överiks.

tnts - 12:42, 17.11.2011 »
vallengrach - 12:37, 17.11.2011 »
Smurf - 9:19, 17.11.2011 » Eli nyt olisi aika miettiä mitä näppikseltä suoltaa, ettei tätä foorumia tarvitse sulauttaa Kotimaa24:een ja perustaa uutta palstaa.
Tässä on juuri se pointti, jota hain.
eli et halunnut vastausta kysymykseesi lainkaan, muttet halunnut käyttää jo [olemassa olevaa ketjua](https://www.yksivaihde.net/old/8845) foorumin paskuuden päivittelyyn?
Halusin kuulla mielipiteitä ja katsoa voisiko tästä nousta keskustelua, joka ei typisty älyttömäksi kitinäksi, nillittämiseksi ja satunnaisten aiheeseen liittymättömien tyhmien kuvien postaamiseksi lankaan. Tuo ketjuhan on nimenomaan tyyppiesimerkki siitä, miten täällä usein käy.

Surettaa se, että foorumin keskustelu tuntuu olevan jonkinlaisen ironis-anaalisen, posthumoristisen paskamyrkytystilan vallassa.

Tätäkin keskustelunavauksen yritystä voidaan kai nyt pitää epäonnistuneena ja turhana.

Eikö tämä kehitys ole melko luonnollista. Jos otetaan esimerkiksi polkupyörän rakenteluun ja korjailuun liittyvät keskustelut, on oletettavaa että foorumilla on sen kolmen (?) vuoden olemassaolon aikana käsitelty (lähes) kaikki ongelmat, joita ihminen voi kohdata. Näin ollen, vastaus kysymyksiin tai tiedusteluihin uudelle käyttäjälle on usein “mikset hakenut haulla, ennenkuin tuhlasit aikaamme ja kallista foorumitilaamme tähän vajakkiin kysymykseen?”. Tämä on tietysti varsin ymmärrettävä suhtautumistapa, enkä sitä sinänsä kritisoikaan. Silloin on vain myös ymmärrettävä, että jos asiallisia aiheita (etenkään näin syksyn pimetessä) ei ole, keskustelu ajautuu urille jotka eivät ole kaikkien mielestä julkisen keskustelun arvoisia.
Ihmisten projekti- ja AMA-langat ovat omasta mielestäni foorumin parasta antia ja niitä soisin näkeväni lisää. Toivottavasti talvi tuo lisää puhtia speksailuun ja uusia kauniita pyöriä tarinoineen tänne kaikkien ihasteltavaksi.
Rakenteluun liittyvät keskustelut löytyvät täältä kyllä, ja niistä on ollut korvaamatonta hyötyä ainakin itselleni, vaikkei uusia keskuteluja sen piirissä syntyisikään.
Kiitos hyvästä foorumista!

Tässä on käymässä vähän sama (vaikka en halua täysin verrata) kun esim. Futis Foorumin kanssa, tosin en tiedä onko siellä koskaan puhuttu ihan oikeesti futiksesta!

Pointtina haettakoon sitä että kun pyöristä on puhuttu, niitä on fiilistelty ja esittäytymiset tehty niin eikö ole aika luonnollista, että keskustelu siirtyy ensin siihen pyörien viereen ja sitten vähän kauemmaksi ja kauemmaksi…
Samoin ainahan ja ikuisesti edelläkävijät ovat sanoneet ja tulevat sanomaan että “täällä oli sillon alussa niin siistiä ja nykyään on vaan tätä paskaa”

Samoin aina kun asiat laajenee ja siirtyy lähemmäksi valtavirtaa edelläkävijät satuttaa mahansa ja alkaa miettimään jotain uutta!

Parhaiten täällä näkyy se että porukka ei enää ole ihan saman henkistä ja että tieto on nykyään kaikkien saatavilla helpommin!

edit… Täällä on niin monta hyvää lankaa ja leiskautusta että Paskimman ketjun hakeminen ei edistä mitään… Suunniteltu joukko dissaaminen kuuluu joukkueurheilu-junnulle, joten jätetään se niille…

olavi_takatalo - 13:12, 17.11.2011 » Eikö tämä kehitys ole melko luonnollista. Jos otetaan esimerkiksi polkupyörän rakenteluun ja korjailuun liittyvät keskustelut, on oletettavaa että foorumilla on sen kolmen (?) vuoden olemassaolon aikana käsitelty (lähes) kaikki ongelmat, joita ihminen voi kohdata.
Musta tää topikkikin kertoo olemassaolollaan tuota samaa, eli kaikki on jo kertaalleen sanottu, joten aiheet alkaa rönsyillä. Kuka tykkää, kuka ei. Musta on henkilökohtasesti mukavaa et viihtyy foorumijengin kans sen verran, että voi täällä kirjotella myös tuubaa, esim mieskaljun ihastelun muodossa. Toki täällä asiaa on ja onneksi ja toivottavasti tuleekin, tietoa ei koskaan ole liikaa.