Tämä on nyt virallisesti foorumin paskin lanka. Älkää kirjoittako tänne mitään.

Pyydän: lopettakaa.

Tämä.

Edit: keskittymiskyky riitti näköjään puoleen väliin postia, mut kanta on sama vieläkin.

Mietin just avata topikkia palstalaisten suosikkilangoista, täähän osuu just kategoriaan. Kaikkia helmiä ei varmasti muista, enkä täällä ole aikaani muutenkaan vietellyt foorumin alkuajoista lähtien.

Kaikista huonointa lankaa en nyt osaa tähän sanoa, mutta laitetaan kunhan noita muistuu mieleen tai muut muistuttavat tässä langassa. Autonkäyttötopikki on kyllä vähän kyseenalainen, mutta eikai sekään läpeensä paha ollut. Jalkakäytäväpyöräilyväittelylanka sen sijaanhan on vallan viihdyttävä.

Kaikki keskustelut ovat tarpeellisia ja/tai viihdyttäviä. Paitsi…
Myynti-ilmoitus joka vaihtoi nimeä monesti, ja joka tunnetaan nyt nimellä “Idiootit pelaa pingistä pimeässä” oli masentavuudessaan pohjanoteeraus. Seitsemän sivua tappelua tuotti kaksi laimeahkon suosion saavuttanutta lankaa, vaikka keskustelun perusteella olisi voinut kuvitella tarpeen niille olevan suorastaan valtava.
Edit. Oli sekin.

M: parit raadot oli aika nolo, mutta sitä on vähän vaikea mieltää “eeppisellä” tavalla paskaks, koska se on aika lailla jo vaipunut unholaan.

Varmaan joku ihan tavallinen lanka, jossa joku vaikkapa polttaa hihansa ja ryhtyy ylemmyydentunnossaan laukomaan henkilökohtaisuuksia (esimerkkejä on monia, mutta nostetaan esimerkiksi vaikka tämä) tai mikä tahansa lanka jossa ruvetaan tuloksettomaan juupas-eipäs -väittelyyn (esimerkkejä on sen verran etten jaksa niitä tähän linkkaamaan).

Tässä langassa on potentiaalia paskaks langaks, mutta toivotaan ettei niin käy. Vois ottaa lasillisen anista ja ruveta miettimään.

Mieskaljuylpeysalkaa olemaan jo niin paska että monien mielestä varmaan hyvä.

M:60-70-80-90 Luvun polkupyörien osia oli kyllä varmaan huonoin myynti topic vähään aikaan. Kyttyran linkkaama “Pari raatoa” pääsee kyllä aika lähelle.

Road Ragessa on jotain aiheellista, mut myös aika paljon joustamattomuutta/muun liikenteen ymmärtämättömyyttä. Lisäksi “sain sakot kun rikoin lakia”, “puluja tunnelissa” ja “puun lehdet tiellä” -raget menee vähän ohi.

mun mielestä täällä lähes kaikki topsut on ok, ja kaikki vittumaisimmatkin postaukset on ihan jees jos lukee ne mielessään halla-ahon äänellä.

Siirsin tämän laatulangan oikeaan osioon, koska tämähän käsittelee tätä kyseistä sivustoa, eikä pyöräilyä.

Kuvarastit.
Eri fillarimallien fiilistely ja speksaustopicit, jotka kaikki redusoituu vitun typeriksi kuvienpostaustopicikeiksi.

Ylipäättän se, että tästä foorumista on tullut pelkästään kuvienpostauspaikka. Kun ei ole itsellä mitään sanottavaa, niin postataan muiden kuvia.

Reisitopicci oli parasta pitkään aikaan.

http://www.twistappel.com/wp-content/uploads/2011/04/lol-dog.jpg

Call me kynäniska, mutta odotin reisimittailu-langalta huumoria, mutta siellä olikin vain numeroita.

ritari_s - 19:37, 16.11.2011 » Tämä. Edit: keskittymiskyky riitti näköjään puoleen väliin postia, mut kanta on sama vieläkin.
+1
  1. Stongan leveys
  2. Suuri välityskeskustelu

(tästä voi tulla vielä ihan viihdyttävä lanka kunhan joku suuttuu)

kuka on foormuin paskin jäsen?

tnts - 23:49, 16.11.2011 » kuka on foormuin paskin jäsen?
http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/49299_100000063855075_828_n.jpg

mä oon ainakin top viidessä

^^ Miksi?

FolkkeW - 6:58, 17.11.2011 » ^^ Miksi?
Kirjoita yv:n google-hakuun Folke ja ota selvää :)

Kuka muuten tuon läpän alunperin keksi?

Sori ot.

Millon tästä foorumista tuli pelkästään mukahauska-huumoripalsta?

neliseiska - 20:19, 16.11.2011 » [M:60-70-80-90 Luvun polkupyörien osia](https://www.yksivaihde.net/old/9957) oli kyllä varmaan huonoin myynti topic vähään aikaan. Kyttyran linkkaama "Pari raatoa" pääsee kyllä aika lähelle.
Mut eihän lanka ole paska, jos se on hauska trolli - siis toki myyntitopickina "tarkastan varaston tilanteen" lanka sucks balls.