Cyclo Cross/Gravel Grinder/Monstercross -speksauslanka

Varmaan vois löytyy joku open mold kiinarunko aliexpressistä esim hongfu, carbonda tai tideace.

Tässä joku tideace kasaus

https://suicycle-store.com/shop/komplettraeder/bombtrack-hook-ext-c-2018/

Tuo olisi aika kova, eikä paha hinta. Nyt kun vielä tietäisi että tuleeko talvella lunta…

Joinain talvina varmasti tulee.

onko ketään muuten tyyppaillu rengasinserttejä krossipyörässä?

Oliks tää cannondale topstone jo?



Ku kattoo noiden pyörien hintoja ja speksejä niin vähän näyttää siltä että ramimiestä viilataan silmään.

Olihan siitä toi vähemmän imarteleva kuva tuolla uusissa julkistuksissa.

EDIT: Paljon on kyllä tullu kaikkia kiinnostavia uusia sorapyöriä. Onneks on tuo Escapade-runkosetti tuolla kellarissa hillitsemässä ostohaluja.

Sanoisin että se mikä on noissa erityisen kiinnostavaa, mitä Cannondalen nykypyöriin tulee on:

Grobian - 9:58, 25.8.2018 » Sanoisin että se mikä on noissa erityisen kiinnostavaa, mitä Cannondalen nykypyöriin tulee on:
PressFit (onneksi) taitaa olla nähty.

Tarkoitatko kärmespureman estävää vaahtomuovipötköä eli Huck Norris-tyyppisiä juttuja?
Kyselin ylä5-kaupassa aiheesta, mutta ei vielä silloin ollut tarpeeksi kapeaa pötköä… ihan kuin olisin nähnyt jotain protoa aiheesta verkossa mutta tubeless-läppä on itsessään aika tehokas siihen kun mennään naama edellä crossishikaaniin.

tjoo ite nyt pudotellu huck norris mtb:ssä ja hyvin tommone khyl skulaa. Krossissa uskoisin et suojais kehiä kiviltä ja juurilta, jota suomikrossissa kuitekin aina on, ihanasti.

Nopeasti ja helposti hankittava 1x1 CX/GG pyörä haussa. State Bicycles ja Norco ainakin löytyy. Trekin Crockettia ei saa kompliittina. Onko näitä muita kiinnostavia?

https://www.bike24.com/1.php?content=8;product=253370

https://statebicycle.eu/products/cyclo-cross-bike-thunderbird-black-pink

arisaast - 15:31, 4.9.2018 » Nopeasti ja helposti hankittava 1x1 CX/GG pyörä haussa. State Bicycles ja Norco ainakin löytyy. Trekin Crockettia ei saa kompliittina. Onko näitä muita kiinnostavia? https://www.bike24.com/1.php?content=8;product=253370 https://statebicycle.eu/products/cyclo-cross-bike-thunderbird-black-pink
[8 bar mitte](https://8bar-bikes.com/product-category/bikes/fixed-gear-singlespeed/mitte/) tuli nopealla mietinnällä mieleen.

Koeajomahkuilla vai ilman?

Ilmankin käy tässä tapauksessa.

8 bar mitte kieltämättä aika kaunis tapaus.

https://giantcdn-qu2qwwv2de7wv85rz.stackpathdns.com/remote/www.giant-bicycles.com/_upload/showcases/2018/MY19-Revolt-ADV-tech.jpg?width=1000&quality=80&mode=none&bgcolor=white

Mitä mieltä uudesta Giant Revolt Advanced gravel grinderistä? 45c rengastilat ja “smart mount system for racks and accessories” täyskuituisessa pyörässä. Kai tuohon täyspitkät lokaritkin saa kiinni. Parin tonnin hintalappu ei vaikuta kohtuuttomalta 2-mallin 105 osasarjasta nestejarruilla.

erikoishousu

^^Apex versio $500 kalliimpi kuin 105? Sahataanko taas ramimiestä silmään vai onko malleissa muitakin eroja?

Tuolla 500 dollarin erotuksella saa hankittua esim. uuden ohjaamon, satulan ja kytkimellisen shimano ultegra takavaihtajan, eli suosittelen vielä harkitsemaan…

Ahh, tää rx-malli kyllä muutti=kaiken. Loppu se ketjun jatkuva rallatus jonka tilalle tuli välitön tunne polkemiseen. Täytyy hommata saman tien sähköversio myös maantiepyörään. Verrokkina on siis tavallinen ultegra 8000-vaihtaja.

Voisko joku valottaa nimim. epätietoista, että mikä tässä jutussa esiintyvällä siniristilippuhommelilla on taustatarinana?