YV-työkalu

Kun arvaa riittävän usein niin väkisinkin on välillä oikeassa.

Liityin kerhoon, vuoden myöhässä kuten aina.

Workstinx - 14:00, 21.1.2014 » haa, kowaa pakettia siis luvassa jo ennen Joulua? näitä ois kyllä pitäny ottaa vielä pari ylimäärästä, on hyviä joululahjoja työkaluttomille&uusavuttomille sukulaisille ja puolitutuille... joiden vehkeitä kuitenkin saa (lue joutuu) aina korjaileen kun kyläilee, koska on ainoo joka osaa...
klassista itsensä pettämistä kuvitella, että asia korjaantuu antamalla ko. työkalu ko. ihmistyypille

Omistamani ojn:ltä tullut 5mm paksuinen haka-avain on tukeva ja fiksun mallinen kapine, joten tohdin laittaa nyt myös katuratatyökalun tilaukseen. :slight_smile:

ununu - 14:17, 21.1.2014 »
klassista itsensä pettämistä kuvitella, että asia korjaantuu antamalla ko. työkalu ko. ihmistyypille

eioo, jos tarkemmin lukee, edelleen korjaus tehdään ite…

idea on siinä että aina ei tartte olla omaa työkalua messissä eikä se harmita jos se jää himaan kun kaverilta löytyy SE oikea työkalu jolla ne hommat teet hymyhuulin ja katot ku kaveri keskittyy kantamaan sulle olutta… että näin… (osittain tämän takia muutamat ystäväni ovat saaneet essokeittimen lahjaksi, ei tartte enää omaa viedä saadakseen hyvää kahvia… ja sitten on parempi mieli kaikilla)

Milloinkahan sitä olis niin massiministeri, että vois kantaa frendeille gaggiat lahjaksi.

Workstinx - 14:26, 21.1.2014 »
ununu - 14:17, 21.1.2014 » klassista itsensä pettämistä kuvitella, että asia korjaantuu antamalla ko. työkalu ko. ihmistyypille
eioo, jos tarkemmin lukee, edelleen korjaus tehdään ite... idea on siinä että aina ei tartte olla omaa työkalua messissä eikä se harmita jos se jää himaan kun kaverilta löytyy SE oikea työkalu jolla ne hommat teet hymyhuulin ja katot ku kaveri keskittyy kantamaan sulle olutta... että näin... (osittain tämän takia muutamat ystäväni ovat saaneet essokeittimen lahjaksi, ei tartte enää omaa viedä saadakseen hyvää kahvia... ja sitten on parempi mieli kaikilla)
petos vaan eskaloituu tai ainakin yleisellä tasolla toi on helppo kuitata lähinnä uusavuttomuuden enabloimisena kun kyse eioo kuitenkaan mistään avaruuskirurgiasta. eipä siinä, syyllistyn itse aivan samaan ja nautin siitä. oma vika.

voiskohan 2.0 työkaluun saada sisällytettyä googlen hakukoneen jotenkin ?

^Aineki yksvaihde foorumi pitää olla et voi rassatessaki sössöttää…

Mainostan viä sevverran, et noi pääasiat eli haka-avain, 15mm-morjekset ja ohjainlaakeriasia ovat kaikki toimineet moitteitta ja vempain ollut kovassa käytössä. Noita pienempiä asioita en oo käyttäny, koska kannan aina kaupungilla mukana ParkToolin ja Würthin kokonaisia työkalurepertuaareja jotka sisältävät siis myös kiintoavaimia ja kuusiokoloja.

“Lääväksi” kutsutun PURJEBÄGINI pohjalla työkalu on tosin menettänyt osan edhardymaisuudestaan, mutta ei siitä vielä ruostetta irtoo. Sitku alkaa irtoomaan ni mustaan uusiksi tai jotai.

KK89 - 15:17, 21.1.2014 » ^Aineki yksvaihde foorumi pitää olla et voi rassatessaki sössöttää..
ja karvalakkimalliin päädyttäessä edes skidin, asbin ja muiden pikkuklassikoiden naamat olis kova. ehkä saatteeksi joku sitaatinpätkä 'kovistu vittu' tms. ja pikkujoulumantelina mermaid alasti yhdessä K-12 erikoisvedoksessa

?

^Siin vois olla myös hipsteri radio, joka soittaa vaa ku puu kaatuu eikä kukaa kuullu sitä. …mut tietenkää se ei soi enää uudestaa sillä kanavalla.

oljenkorsioptiona kompassi jonka nuoli osoittaa aina lähimmälle sillalle

^Tai lähintä olutta.

^Tää olis kova!

millä kohdalla saa parhaiten pullon auki?

taiei, elkekää kertoko, kukin ettikööt ite, sehän voi olla hauskaa tutkimusmatkailua…

tää työkalu tuntuu olevan jo trollimagneetti, joten sitä ei tartte enää lisätä.

anssi, tarkasta annostelu.

ojn - 13:58, 21.1.2014 » Eiköhän tuota toista reikää sen verran voi siirtää että saa pari linkkiä ketjua lisää. Muutenkin jos on käytössä tullut parannusehdotuksia mieleen niin antaa tulla !
Tämmösen bongasin tuolta aiempaa:
Erik - 17:45, 31.7.2013 » Oon huomannu semmosen parannustarpeen, että kuusiokolosäilön ja multifitin paikkaa ois hyvä vaihtaa. Ainut syy tälle on se, että ainakin miulla kaks kolmesta kumirenkaasta on menny poikki lukkorengasta kiristäessä. Ilmeisesti ottaa rattaaseen kiinni, kun on niin lähellä. Tietty haittapuolena tulee se, että näiden kahden reiän vaihto päittäin voi heikentää rakennetta. En tiedä. Muuten erittäin kova.

Nyt en tainnu myöhästyä, toivottavasti, eli katurata tilattu.

Koskas tää pitäs sitte maksaa?

aletaan keräämään rahaa, kunhan tiedetään, et kaikki välikädet ovat varmoja ja hinnat entisellään. jos tuleekin paineita nostaa hintaa, niin sitten pitääkin maksaa vähän enemmän. Tuli sen verran etukenossa laitettua kauppa auki, et ei varmisteltu kaikkea viimeisen päälle. Tilaajille tästä ilmoitetaan mailitse ja myös täällä.