Yskivaihde Twitter

Yo-kokeesta: “Kerro maan liikkeistä” No vituikshan se meni kun kerroin pääasiassa Maan liikkeistä.

Yo-kokeesta: “Kerro maan liikkeistä” No vituikshan se meni kun kerroin pääasiassa Maan liikkeistä.

Mut mitäs jengi aikoo huomenna tehdä? Lupailee aika keväisiä kelejä ainakin Turkuun.

No ei ollut missään höhhöh kattokaa miten dorka kakara -“mehustelumeiningissä” postattu, vaan huvitti kontekstista irrotettuna absurdi esimerkkilause, huonosti muotoiltu kysymys, jonka loogisesti saattoi ymmärtää väärin, ja väärinymmärrys tuotti lopputuloksena merkityssisällöltään koomisen ja vieläkin absurdimman virkkeen.

En arvannut, että tästä näin iso poru syntyisi. Lupaan olla postaamatta vastaavaa tulevaisuudessa - ja lupaan lentää metsässä ohjeiden mukaan.

ny sataa räntää, ilmanpaine menee koko aja alaspäin, yöllä pakkasta ja huomenna…no kesä saa vielä odottaa

jonielmeri - 14:23, 6.3.2015 » :-----DDDDD ammatti äiä!!

Tääl stadissa on kevät vasta sunnuntaina. Ajattelin silti hypätä tokaa kertaa tänä vuonna pyörän selkään huomenna, jos ajelis tonne alennusmyynteihin.

Npertj - 14:30, 6.3.2015 » nii meinasin että mehustelumeinigissä postatut sössityt koetulokset ei välttämättä ole sitä halutuinta julkisuuskuvaa itse kellekään
No niinhän sanoin että ei ole kiellettyä mutta enemmänkin tapa. En ole kivaksi väittänyt missään vaiheessa. En jaksais vääntää tänään joten jääköön tämä osaltani tähän.

Mikkesille: Rastia vois etsiä ja kaljaakin vois kokeilla. Jos jaksais tanwallit hommailla niin vois ehkä amakuviakin räpsiä, taas.

Paneelikeskustelusta bongattua: “Poliittisista vanteistaan eroon rimpuilevat yhteiskunnat”

Peräänkuulutamme epäpoliittisia kehiä, jarrupinnalla tai ilman

nysimum - 14:41, 6.3.2015 » En arvannut, että tästä näin iso poru syntyis
Tää on tätä. Nää on näitä. Yksvaihde.net

Oon nähny muutamaan kertaan sellaista unta et lukio on vielä kesken. Ei saatana, vihasin sitä paikkaa, senkin ajan ois voinu käyttää monella tapaa paljon hyödyllisemmin. Kyllä se yleissivistys ajan kanssa tulee, jos on tullakseen, ilman niitä persefinnejäkin.

IhanaTaina - 14:45, 6.3.2015 »
nysimum - 14:41, 6.3.2015 » En arvannut, että tästä näin iso poru syntyis
Tää on tätä. Nää on näitä. Yksvaihde.net
Niin, harmillista vaan että kukaan ei saanut mulle menemään jakeluun, mikä tossa tarkalleen ottaen oli närkästyttävää. Nyt voin vaan todeta että mulla selvästikin on tässä joku sokea piste, jota en hahmota. Jos joku jaksaa vaikka PM:llä laittaa rautalankaa niin ois kiva, julkisesti voinee vaan todeta että tuli faux pas ja jatketaan seuraavaan aiheeseen.
Muli - 14:43, 6.3.2015 »
jonielmeri - 14:23, 6.3.2015 » :-----DDDDD ammatti äiä!!
Muli - 14:43, 6.3.2015 »
jonielmeri - 14:23, 6.3.2015 » :-----DDDDD ammatti äiä!!
nysimum - 14:54, 6.3.2015 » Niin, harmillista vaan että kukaan ei saanut mulle menemään jakeluun, mikä tossa tarkalleen ottaen oli närkästyttävää.
Muista en tiedä mutta oma leukailuni liittyi ainostaan siihen ajatukseen, että koevastauksia käskyjen mukaan täytettäessä ei ole kohtuullista olettaa että annettuja vastauksia tulee lukemaan (ja arvostelemaan) muukin väki kuin oma opettaja. Spekulointia siitä, voiko alkuperäisen vastaajan henkilöyttä identifioida pidän tässä mielessä merkityksettömänä.

Mutta ei siinä, olihan toi hauska juu juu ja uskon että katsojien valtaosa tietysti symppaa huolellisesti tehtävänantoa seurannutta ihmisvesaa.

Etiäppäin.

nysimum - 13:52, 6.3.2015 »
pieni merenneito - 13:33, 6.3.2015 » Ehkä punakynä kourassa burgeroinnin sijaan tässä olisi ollut mahdollista tulla hieman vastaan
Virhepisteitä tuli niistä kohdista, joissa aikamuoto oli väärä. Pitäisikö siis väärissä vastauksissa "tulla vastaan", jotta oppilaille ei tulisi paha mieli vai wtf :D Ja toihan oli joku painettu opus, ei opettajan itsensä kirjoittama ja paskasti kursivoima.
Noniin, kuten sanoin, riskei on otettava edelleen ja nyt sitten kun en itse jaksanut tarkistaa niitä vastauksia tuli välittömästi sanktioita.

I didn’t choose Thug Life, Thug Life chose me. Fuck Sytstem

Tajusin just, että panaracer ei ookkaan panacer.

Mitä täällä taas melskataan? Mulla mikää kuva näy. Taas nysimummu vs muu maailma foorumi -debatti menossa.

Onneks kuviksessa ei oo kokeita. Vaikka oon kyllä välillä uhkaillu et pidän joskus vielä jonku kokeen missä kysyn onko jotku jutut taidetta vai ei. Ja sitte perustelut tietty perään.

Tsaijai.

Viis kuukautta rekisteröityneenä mutta silti foorumianähneen konkarin kyynistyneillä äänenpainoilla maalaillaan epäedullista kuvaa toisesta käyttäjätoverista. Jos haluat opetella palstan tavoille niin kaikin mokomin mutta älä kuitenkaan just tuommoisille jos saa toivoa.

e. Eli ei ollu missään vaiheessa nysimum vs muu foorumi. Oli ope vs moraali.

ommattu tvrkvvn, ei kyl oo oikein yksvaihteisia paitsi bemaksit:
http://www.haibike.de/de/Haibike-Home-221,2089.html