Yskivaihde Twitter

Puhutte kovin viisaan tuntuisesti asioista joista ette tiedä.

Kyseinen Paavo ei ole mikään kuka tahansa 48v remonttimies. Kirjasarjan hahmot on kyllä lapsille tuttuja, ei tässä lauseessa ole yhtään mitään järjenvastaista, paitsi jos ei asiasta yhtään mitään tiedä, mutta luulee siitä huolimatta olevansa opetusalan ammattilainen.

Minä sen sijaan tiedän, koska olen…

nuorimman pikkuveljen peruskoulumenestystä seuranneena ja itse opettajaopiskelijana oon monesti pyöritellyt päätäni noiden oppikirjojen valmiiden kokeiden ja tehtävien tehtävänannoille - ne on yllättävän monesti laadittu aivam molemmat silmät ummessa, puolihuolimattomasti ja monesti tällainen tehtävä on vaikuttanut kiireessä väsätyltä ja keskeneräiseltä. Kyllä niissä on parannettavaa ja paljon.

En siis nykyisin ihmettele, miksi meidät laitettiin niin monta kertaa käymään itse laaditut kokeet ja niiden tehtävät sana sanalta tarkkaan läpi. Monesti sitä ajatteli, että aivan hyvä ja selkeä tehtävänanto, mutta ohjaava opettaja patisti käyttämään aikaa ja asettamaan ittensä sen peruskoululaisen tai lukiolaisen paikalle ja lukemaan tehtävät niiden silmin. Nytkin gradun kyselylomaketta laatiessa sana- ja lausemuotoja hiotaan niiiin tarkkaan, vaikka kohderyhmä koostuu luokanopettajaopiskelijoista. Ettei vaan kukaan ymmärrä mitään väärin. Nyt loppu paasaaminen lisää kahviaplz

Eeeedith: peltsipin kanssa sammaa mieltä

eniten häiritsee “preesenssissä”. Onko se tosiaan noin monella ässsssällä

:-----DDDDD ammatti äiä!!

Npertj - 13:38, 6.3.2015 » oiskos siellä tainan penaalissa tylsempiä kyniä joita voitas terotella täällä julkisella tietoverkko foorumilla
Mihin viittaat? Ois pitäny quotee tohon konstan viesti mut jäi ulos kontekstista kun tuli kauhee spämmi.

nii meinasin että mehustelumeinigissä postatut sössityt koetulokset ei välttämättä ole sitä halutuinta julkisuuskuvaa itse kellekään

Yo-kokeesta: “Kerro maan liikkeistä” No vituikshan se meni kun kerroin pääasiassa Maan liikkeistä.

Yo-kokeesta: “Kerro maan liikkeistä” No vituikshan se meni kun kerroin pääasiassa Maan liikkeistä.

Mut mitäs jengi aikoo huomenna tehdä? Lupailee aika keväisiä kelejä ainakin Turkuun.

No ei ollut missään höhhöh kattokaa miten dorka kakara -“mehustelumeiningissä” postattu, vaan huvitti kontekstista irrotettuna absurdi esimerkkilause, huonosti muotoiltu kysymys, jonka loogisesti saattoi ymmärtää väärin, ja väärinymmärrys tuotti lopputuloksena merkityssisällöltään koomisen ja vieläkin absurdimman virkkeen.

En arvannut, että tästä näin iso poru syntyisi. Lupaan olla postaamatta vastaavaa tulevaisuudessa - ja lupaan lentää metsässä ohjeiden mukaan.

ny sataa räntää, ilmanpaine menee koko aja alaspäin, yöllä pakkasta ja huomenna…no kesä saa vielä odottaa

jonielmeri - 14:23, 6.3.2015 » :-----DDDDD ammatti äiä!!

Tääl stadissa on kevät vasta sunnuntaina. Ajattelin silti hypätä tokaa kertaa tänä vuonna pyörän selkään huomenna, jos ajelis tonne alennusmyynteihin.

Npertj - 14:30, 6.3.2015 » nii meinasin että mehustelumeinigissä postatut sössityt koetulokset ei välttämättä ole sitä halutuinta julkisuuskuvaa itse kellekään
No niinhän sanoin että ei ole kiellettyä mutta enemmänkin tapa. En ole kivaksi väittänyt missään vaiheessa. En jaksais vääntää tänään joten jääköön tämä osaltani tähän.

Mikkesille: Rastia vois etsiä ja kaljaakin vois kokeilla. Jos jaksais tanwallit hommailla niin vois ehkä amakuviakin räpsiä, taas.

Paneelikeskustelusta bongattua: “Poliittisista vanteistaan eroon rimpuilevat yhteiskunnat”

Peräänkuulutamme epäpoliittisia kehiä, jarrupinnalla tai ilman

nysimum - 14:41, 6.3.2015 » En arvannut, että tästä näin iso poru syntyis
Tää on tätä. Nää on näitä. Yksvaihde.net

Oon nähny muutamaan kertaan sellaista unta et lukio on vielä kesken. Ei saatana, vihasin sitä paikkaa, senkin ajan ois voinu käyttää monella tapaa paljon hyödyllisemmin. Kyllä se yleissivistys ajan kanssa tulee, jos on tullakseen, ilman niitä persefinnejäkin.

IhanaTaina - 14:45, 6.3.2015 »
nysimum - 14:41, 6.3.2015 » En arvannut, että tästä näin iso poru syntyis
Tää on tätä. Nää on näitä. Yksvaihde.net
Niin, harmillista vaan että kukaan ei saanut mulle menemään jakeluun, mikä tossa tarkalleen ottaen oli närkästyttävää. Nyt voin vaan todeta että mulla selvästikin on tässä joku sokea piste, jota en hahmota. Jos joku jaksaa vaikka PM:llä laittaa rautalankaa niin ois kiva, julkisesti voinee vaan todeta että tuli faux pas ja jatketaan seuraavaan aiheeseen.
Muli - 14:43, 6.3.2015 »
jonielmeri - 14:23, 6.3.2015 » :-----DDDDD ammatti äiä!!
Muli - 14:43, 6.3.2015 »
jonielmeri - 14:23, 6.3.2015 » :-----DDDDD ammatti äiä!!