Yskivaihde Twitter

Pave lentää hesalanmäellä kukasta kukkaan. Vai oliks se nykään vakiintunut mies…

HARVA OPETTAJA KOKEESSA KYSYMYKSET KURSIVOI YHTÄ PASKASTI KUIN SCUMBAG SIJAISOPETTAJA SUSIKOIRA ROI.

edit: itsekin joskus nuorna olleena sekä myöskin opettajan hommia paiskineena sanoisin että riskei on otettava ja joskus tulee takkiin. age of kännykkäkamerat ja somepyörylöityminen on ankaraa aikaa opettajille kekä päättääkin heittäytyä tonninsetelinaamoiksi tämmöisiä koevastauksia kohdatessaan.

Ehkä punakynä kourassa burgeroinnin sijaan tässä olisi ollut mahdollista tulla hieman vastaan, mutta tietämättä minkä sortin ihmishirviöt/velikullat/?? tässä on ollut missäkin roolissa tyydyn toteamaan että aivan mukava 0/5 kuva siinä.

Pyh eiks koetulokset ja vastaukset oo ihan vapaasti levitettävää tietoa. Lienee vaan tapa ettei kerrota muille, tai näin mulle ainakin on kerrottu.

asb - 13:26, 6.3.2015 »
mikkes - 13:10, 6.3.2015 » Todennäköisesti kyseinen valopää on kuitenkin ainoa koko luokasta, joka ei ole "ymmärtänyt" tehtävänantoa.
Milläs luokalla pluskvamperfektit tulee mukaan kuvaan?
Sherlokoin kuvasta että KULKURI 6 -kamasta eli kutosluokasta on kyse, eli kyllä lapsi saattaa olla vähän vajaccikin. Tai sit vaan hassutteli.
pieni merenneito - 13:33, 6.3.2015 » HARVA OPETTAJA KOKEESSA KYSYMYKSET KURSIVOI YHTÄ PASKASTI KUIN SCUMBAG SIJAISOPETTAJA SUSIKOIRA ROI.
Oho! Oon viimeks törmänny susikoira roi -"vitseihin" kiertuebussissa ehkä 2004. Onks noi kuinkaki yleisesti tiedettyä matskua? Kuinka pihalla mä oon?

oiskos siellä tainan penaalissa tylsempiä kyniä joita voitas terotella täällä julkisella tietoverkko foorumilla

terveisin opettaja itse susikoira roi

asb - 13:26, 6.3.2015 »
mikkes - 13:10, 6.3.2015 » Todennäköisesti kyseinen valopää on kuitenkin ainoa koko luokasta, joka ei ole "ymmärtänyt" tehtävänantoa.
Milläs luokalla pluskvamperfektit tulee mukaan kuvaan?
Taitaa olla kuudennen luokan juttuja

kyllä nämä oli tuossa vuosi pari sitten aika kuumaa kamaa internetin facebookissa v. 2010-2015 vähintään tai en tiiä

Kiitos.

Lumikko - 20:36, 30.12.2013 » Olipa kerran pyöräilystä intoutunut mies, jolla oli kookas koira. Yhteislenkkinsä olivat pyöräilijälle kovin leppoisia, vaikkakin koiralle mieleisiä. Täysiä juostessaan koira pysyi pyöräilijälle sopivassa kovemmassakin vauhdissa mukana, mutta ei jaksanut sitä kovin pitkään. Ratkaisu oli ilmiselvä: koira piti opettaa pyöräilemään. Koska uusien asioiden oppiminen mieleisillä välineillä on mukavaa ja käy nopeammin, koira sai valita pyöränsä itse, ja totisesti KHS:n Aero Track oli hienoista hienoin. Koiran ymmärrys ohjaamon estetiikasta oli myös kohdillaan, joten stemmi oli alakuloinen ja slämmätty. Näiden geometristen ratkaisujen ja koiran anatomian vuoksi ohjaamosta olisi tullut liian matala, mutta onneksi maastopuolella oli keksitty jo ammoisina aikoina sopiva ratkaisu: riser-tanko. Kun parivaljakko sitten muusasi peräkanaa Kuninkaantietä itään, kuultiin sipoolaisten ihastelevan jo kaukaa: [i]"Harva riseroi, niinkuin susikoira Roi."[/i]

Kannustaisin skarppaamaan ja lukemaan tehtävänantoa pari kertaa. Että mikähän voisi olla järkevää.

mikkes - 13:42, 6.3.2015 » Kannustaisin skarppaamaan ja lukemaan tehtävänantoa pari kertaa. Että mikähän voisi olla järkevää.
Kyseenalaistaisin jo tuon "Paavo lentää metsässä" ja toivoisin opettajalta skarppaamista

Kirjasarjan mainosmatskuissa olis tommonen joku papegoja, niin olisko hän vaikka Paavo nimeltään? Yleensä tais olla jotain Onneleita ja Anneleita noissa alakoulun oppikirjoissa. Tai en tiiä, mut jotenkin kireä meno täällä taas.

pieni merenneito - 13:33, 6.3.2015 » Ehkä punakynä kourassa burgeroinnin sijaan tässä olisi ollut mahdollista tulla hieman vastaan
Virhepisteitä tuli niistä kohdista, joissa aikamuoto oli väärä. Pitäisikö siis väärissä vastauksissa "tulla vastaan", jotta oppilaille ei tulisi paha mieli vai wtf :D

Ja toihan oli joku painettu opus, ei opettajan itsensä kirjoittama ja paskasti kursivoima.

DanielBraun - 13:44, 6.3.2015 »
mikkes - 13:42, 6.3.2015 » Kannustaisin skarppaamaan ja lukemaan tehtävänantoa pari kertaa. Että mikähän voisi olla järkevää.
Kyseenalaistaisin jo tuon "Paavo lentää metsässä" ja toivoisin opettajalta skarppaamista
hauskaa kyllä tommonen täysin järjenvastainen lause ja sit käsketään miettimään järjellä että mikä ois järkevää :D

Puhutte kovin viisaan tuntuisesti asioista joista ette tiedä.

Kyseinen Paavo ei ole mikään kuka tahansa 48v remonttimies. Kirjasarjan hahmot on kyllä lapsille tuttuja, ei tässä lauseessa ole yhtään mitään järjenvastaista, paitsi jos ei asiasta yhtään mitään tiedä, mutta luulee siitä huolimatta olevansa opetusalan ammattilainen.

Minä sen sijaan tiedän, koska olen…

nuorimman pikkuveljen peruskoulumenestystä seuranneena ja itse opettajaopiskelijana oon monesti pyöritellyt päätäni noiden oppikirjojen valmiiden kokeiden ja tehtävien tehtävänannoille - ne on yllättävän monesti laadittu aivam molemmat silmät ummessa, puolihuolimattomasti ja monesti tällainen tehtävä on vaikuttanut kiireessä väsätyltä ja keskeneräiseltä. Kyllä niissä on parannettavaa ja paljon.

En siis nykyisin ihmettele, miksi meidät laitettiin niin monta kertaa käymään itse laaditut kokeet ja niiden tehtävät sana sanalta tarkkaan läpi. Monesti sitä ajatteli, että aivan hyvä ja selkeä tehtävänanto, mutta ohjaava opettaja patisti käyttämään aikaa ja asettamaan ittensä sen peruskoululaisen tai lukiolaisen paikalle ja lukemaan tehtävät niiden silmin. Nytkin gradun kyselylomaketta laatiessa sana- ja lausemuotoja hiotaan niiiin tarkkaan, vaikka kohderyhmä koostuu luokanopettajaopiskelijoista. Ettei vaan kukaan ymmärrä mitään väärin. Nyt loppu paasaaminen lisää kahviaplz

Eeeedith: peltsipin kanssa sammaa mieltä

eniten häiritsee “preesenssissä”. Onko se tosiaan noin monella ässsssällä

:-----DDDDD ammatti äiä!!