Yskivaihde Twitter

Näyttäis olevan arvostelussa huomioitu toi ohjeistuksen monitulkintaisuus, eli siitä ei oo sakotettu.

manuelkala - 12:57, 6.3.2015 » LENNÄTKÖ PAAVO METSÄSSÄ
[u]ohjeiden mukaan[/u]

Sinänsä jos nyt on metsässä lentääkseen, niin on varmaan ihan suotavaa noudattaa annettuja ohjeita.

Absurdeista kokeiden esimerkkivirkkeistä tuli mieleen meidän yläasteen ranskanmaikka. Sen kokeita oli hauska tehdä, koska tehtävien virkkeet oli aina jotain oppilaille räätälöityä, vähemmän hienovaraista humoristista vittuilua. Pitkin koetta kuului aina tirskuntaa jossainpäin salia.

Ihan hauska sinällään mutta kyllä kiinnostaa että kuka on ton erikseen kuvannut ja laittanut internetsiin. Vankilaan kuuluisi.

Sanoma Pro Oy

Minä en saanut uutta taikamiekkaa tällä kertaa

Todennäköisesti kyseinen valopää on kuitenkin ainoa koko luokasta, joka ei ole “ymmärtänyt” tehtävänantoa. En usko ihan ongelman olevan tehtävänannossakaan. Näitä on varmaan jonkun verran reenattu ennen koetta.

T. Ope itsekin

Muuta lause [i]Paavo lentää metsässä[/i] ohjeen mukaan.

E: Jos toi on boldattu ja kursivoitu, niin valitettavasti taitaa olla kyseessä ns. user error

Konsta - 12:59, 6.3.2015 » Ihan hauska sinällään mutta kyllä kiinnostaa että kuka on ton erikseen kuvannut ja laittanut internetsiin. Vankilaan kuuluisi.
Usein tällaiset sormenheristelyt on ihan paikallaan, mutta tässä tapauksessa vähän liioittelua. Eihän tosta pysty päättelemään edes koulua, saati henkilöä.

Kuulostaa seksismilangan argumentoinnilta.

Nyt en seuraa. Valista ymmärtämätöntä?

nysimum - 13:15, 6.3.2015 » Nyt en seuraa. Valista ymmärtämätöntä?
Käsittääkseni siinä viitattiin kuvan huonoon laatuun, joka siis on vankeusrangaistuksen arvoinen rikos.
mikkes - 13:10, 6.3.2015 »

Muuta lause [i]Paavo lentää metsässä[/i] ohjeen mukaan.
[i]Muuta lause Paavo lentää metsässä[/i] ohjeen mukaan.

eläpä sössöttele
mikkes - 13:10, 6.3.2015 » Todennäköisesti kyseinen valopää on kuitenkin ainoa koko luokasta, joka ei ole "ymmärtänyt" tehtävänantoa.
Milläs luokalla pluskvamperfektit tulee mukaan kuvaan?

Tällä hetkellä Leo lentää Kyrössä.

Pave lentää hesalanmäellä kukasta kukkaan. Vai oliks se nykään vakiintunut mies…

HARVA OPETTAJA KOKEESSA KYSYMYKSET KURSIVOI YHTÄ PASKASTI KUIN SCUMBAG SIJAISOPETTAJA SUSIKOIRA ROI.

edit: itsekin joskus nuorna olleena sekä myöskin opettajan hommia paiskineena sanoisin että riskei on otettava ja joskus tulee takkiin. age of kännykkäkamerat ja somepyörylöityminen on ankaraa aikaa opettajille kekä päättääkin heittäytyä tonninsetelinaamoiksi tämmöisiä koevastauksia kohdatessaan.

Ehkä punakynä kourassa burgeroinnin sijaan tässä olisi ollut mahdollista tulla hieman vastaan, mutta tietämättä minkä sortin ihmishirviöt/velikullat/?? tässä on ollut missäkin roolissa tyydyn toteamaan että aivan mukava 0/5 kuva siinä.

Pyh eiks koetulokset ja vastaukset oo ihan vapaasti levitettävää tietoa. Lienee vaan tapa ettei kerrota muille, tai näin mulle ainakin on kerrottu.

asb - 13:26, 6.3.2015 »
mikkes - 13:10, 6.3.2015 » Todennäköisesti kyseinen valopää on kuitenkin ainoa koko luokasta, joka ei ole "ymmärtänyt" tehtävänantoa.
Milläs luokalla pluskvamperfektit tulee mukaan kuvaan?
Sherlokoin kuvasta että KULKURI 6 -kamasta eli kutosluokasta on kyse, eli kyllä lapsi saattaa olla vähän vajaccikin. Tai sit vaan hassutteli.
pieni merenneito - 13:33, 6.3.2015 » HARVA OPETTAJA KOKEESSA KYSYMYKSET KURSIVOI YHTÄ PASKASTI KUIN SCUMBAG SIJAISOPETTAJA SUSIKOIRA ROI.
Oho! Oon viimeks törmänny susikoira roi -"vitseihin" kiertuebussissa ehkä 2004. Onks noi kuinkaki yleisesti tiedettyä matskua? Kuinka pihalla mä oon?

oiskos siellä tainan penaalissa tylsempiä kyniä joita voitas terotella täällä julkisella tietoverkko foorumilla

terveisin opettaja itse susikoira roi