Yskivaihde Twitter

Eilinen yhdistetty boulderointi ja kameravehtausilta Konalassa oli onnistunut, tänään onkin mennyt hipelöidessä ja ihmetellessä

Kiinasta tuli tankoteippejä ja Vertun satula. Tankoteipit painaa saman verran kuin se satula. Ja satula ei oo kovin kevyt. Laatukamaa.

kaikenlaista harmia.

Keventelin fillaria sisurit vaihtamalla muutamalla sadalla grammalla alle 16 kilon, totesin ettei hommassa ole mitään järkeä ja avasin oluen.

Sauna+kalja=perjantai

tutam - 18:00, 29.11.2013 » lankakaupan kautta himaan
Günthermanniako vai mitä käytät laukuissa?

take-away -ruoka laukussa lämmitti selkää.

heijastinnauhoista takissa, heijastinnauhasta laukussa, punaisesti pikku ledivalosta ja heijastinteipistä takahaarukassa (edit: ja lukkopolkimissa ja edessä kunnon valo, tietty) ei iloa kun autoilija ystävälliseen sävyyn hidasti kertomaan, ettei minua näe.

nolottaa, ja pitää vaihtaa parempiin.

samp - 20:29, 29.11.2013 »
tutam - 18:00, 29.11.2013 » lankakaupan kautta himaan
Günthermanniako vai mitä käytät laukuissa?
Coats & duetia (100 % polyesteria) käytän. En tiedä olisiko puuvillalanka parempaa, mutta tähän mennessä toiminut hyvin, eikä kestävyys ainakaan ole ollut ongelma.

Tein paikalliseen leffavisaan mm. viiden kohdan kysymyksen läähättielokuvista. Teille varmaankin easy wiener, mutta oon tyytyväinen, jos joku noista joukkueista saa edes kolme oikein.

http://s6.postimg.org/eqxtroi81/lol_apua.jpg

Ei mulla muuta.

tutam - 21:28, 29.11.2013 » Coats & duetia (100 % polyesteria) käytän. En tiedä olisiko puuvillalanka parempaa, mutta tähän mennessä toiminut hyvin, eikä kestävyys ainakaan ole ollut ongelma.
Niin, siis olis pitäny tarkentaa, että Gütermannin Maraako, joka siis myös 100% PES. Mutta ite oon tykänny tuosta Marasta omissa projekteissa. Johtunee osin myös siitä, että kantis sitä myy, enkä siksi muita ole kovin paljon käyttänytkään. Niillä vähillä kerroilla eivät ole kuitenkaan jostain syystä miellyttäneet. En [s]varmaan[/s] vaan osaa. Ja mitä kestävyyteen tulee, niin saumoistahan kamppeet useimmiten ensimmäisenä hajoaa. Siksi parempi överit, kuin vajarit langankin suhteen. Puuvillaa sitten puuvillalle ja kuivalihojen riiputukseen.

Ompelukerhoonhan tämä varmaan jo kuuluis. Siispä palaamme asiaan:

Sauna bäst. Veljekset Coen kova.

Joku hyppäs junan alle. Ei kuollu (y)

Ympäripuhun kavereitani #yksijouluun uliulitäysiiii

Lets groove tonight

seittemä tunnin päästä pooloa salissa, virkeetä

Pitkästä aikaa join kaljaa ihmisten ilmoilla. Hyi saatana.

missä “nautit”?

^ Mediaväen sisäpiiriverkostoitumisjuhlassa vain.

Kävelin kotimatkalla muuten Sandron ohi mutta tupa näytti olevan täysi.

Oliko pyöriä lukossa eessä?

^ Katumaastureita parkissa. En mä muista.