Yötön 3000 3.-17.7. 2021

Pätsejä tulossa :—)

Kun pohjanmaan maakuntia on kolme, niin riittääkö et pohjanmaalta käy esim pohjois pohjanmaan? Ja savo lienee tarkottaa eteläsavoo tai pohjoissavoo?

^ Tosiaan tarkat kuusi kontrollipistettä tullaan julkaisemaan vielä, toivottavasti hyvissä ajoin ennen starttia. Myös säännöt tullaan julkaisemaan ennen starttia, niitä on hyvä olla muutama.

Vois tulla ajamaan

Kova.
Logo myös älysiisti.

Lasketaanko ns. randonneur-hotelli sisämajoitukseksi? :thinking:

En tiedä olisiko minusta tällaiseen kovaan ajoon, mutta kyllähän tämä konsepti kovasti miellyttää.

makko - 20:33, 23.8.2020 » Lasketaanko ns. [i]randonneur-hotelli[/i] sisämajoitukseksi? :thinking:
Itse asiassa en tarkkaan tiedä mitä termillä tarkoitetaan, mutta toki tätäkin ehtoa on syytä vielä tarkentaa. "Sisämajoitusta" on ainakin kaikki maksulliset, suljettavat tai lämmitettävät tilat. Kiintolaavu ei ole sisämajoitus eikä mahdollinen tulen tekeminen vaikuta tähän. Huoltoaseman tai hotellirespan penkillä/pöydässä nuokkumiseen pitänee määrätä aikaraja, vaikka puoli tuntia tai tunti, koska lyhyet voimatorkut on parasta mutta eivät kuitenkaan ole omasta mielestäni ristiriidassa sen kanssa, että vedetään luonnonläheistä kanervikkolinjaa.
En tiedä olisiko minusta tällaiseen kovaan ajoon, mutta kyllähän tämä konsepti kovasti miellyttää.
Tapahtuman aikaraja määrää keskipäivämatkaksi vähintään n. 215km. Eli kalenterista tää vaan on kiinni kenelle tahansa brevettikuskille.

Lisätietoja 2020 or more information in 2021?

Rosco - 20:10, 10.6.2020 »
majava - 15:42, 10.6.2020 » Saiskohan sitä ittesä vuodessa niin tikkiin että rohkenis koettaa. Pitänee kokeilla.
No tässähän on erittäin hyvä tavoite/määränpää mitä varten voi alkaa treenailee.
Tuossahan on 2vko ja 3000km aikaa treenata.
pompo - 20:23, 13.12.2020 » Lisätietoja 2020 or more information in 2021?
Korjattu. 2020 aikana etenkin jos saan toimivan koneen lainaan hajonneen 2012 macbookini tilalle.

Tänään aletaan IG:n “tynkäjoulukalenterissa” julkaista päivittäin uusi CP. @yoton3000

Tulkitsenko väärin vai vaihtuiko Kainuu Pohjois-Pohjanmaaksi?

navajokoira - 23:00, 18.12.2020 » Tulkitsenko väärin vai vaihtuiko Kainuu Pohjois-Pohjanmaaksi?
Joo itse asiassa noi maakunnat menee muutenki uusiks. Mutta mun kone on rikki joten tää asia ei oo just nyt niin justii. Varsinainen kilpailukutsu ja säännöt työn alla parhaillaan.

E. Ja toisaalta, Kainuu tullee jok tap tutuksi jokaiselle joka vetää.

Jokos tästä kohta alkaisi tipahtamaan tarkempia tietoja? Alkaa näyttää entistä todennäköisemmältä omakin mahdollinen osallistuminen, koska konsepti on kovin mielekäs.

Eka olin että ajan. Sitten tuli este. Nyt näyttää taas siltä että pääsee mukaan. Varmaan menee siihen että jollain viikon varotusajalla tietää varmasti

Asia kysymys. Instagramin murusista voipi päätellä ajettavan reitin ja aikataulukin on annettu. Säännöt mukailevat TCR:n linjaa ja omaa mobiililaitetta pitää käyttää omasta etenemisestä raportointiin. Allekirjoittaneella ei ole tällä hetkellä toimivaa henkilökohtaista atk-päätelaitetta ja tapahtuman web-päällikkö on ahkera opinnoissaan, joten viestintä junnaa juuri nyt vähän paikallaan, pahoittelut siitä.

Juu ei hätiä mitiä. Noista vinkeistä en vaan osannut tarkkoja kontrollipisteiden koordinaatteja ratkoa, mutta kai sitä näilläkin mutu-tuntumilla jonkinlaisen reitin osaa speksata :slight_smile:

Mikko. Onko somettomilla mahdollisuus onkia näitä informatiivisia onnen murusia jostakin muualta kuin välittömistä grameista?

Tapahtuma kiinnostaa & voisin hyvinkin sovitella jonkun oman retken tähän yhteyteen sikälimikäli koordinaatit sinnepäin sopivat.

Heippa, juu on ne saatavilla gramittomalle jahka varsinainen kilpailukutsu saadaan julkaisukelpoiseksi. Vielä kyllä ehtii tupakin jos toisenkin poltella ennen kuin finished_version_real_this_time_3.pdf on jakelussa :salut_smoker:

Eipä tässä sitten muuta ku kultasta malporoa tulille lyyä & mureenan kärsivällisyyellä ootella

:smöngner:
:mureen: