Yleinen poololanka spekulaatio ym höpöttely

hakusanat: pyörä poolo pyöräpoolo

yritin etsiä jotain järkevää lankaa jossa voisin kysyä kysymykseni mutta ainakaan kohtuullisella googletuksella ei tullut yhtään järkevää olemassaolevaa lankaa vastaan.

eli: ideana oli että täällä voisi keskustella ihan yleisesti pooloon liittyen. aika paljon käyty keskustelua turnauslangoissa ja sit on olemassa lanka säännöille:
Poolokulttuuri, -säännöt ja -etiketti
kuin myös keskustelua poolopyörän ominaisuuksista: Poolopyörän ominaisuudet kiinnosta

eli yleistä spekulointia yms aiheeseen liittyen.

ja sit se pihvi minkä takia piti nähdä tämä vaiva: jyväskylään voisi saada järjestymään sekä tilaa että (matalan?) kaukalon pelailuun pyöräviikolle 9.5. tai 10.5. ja uhka: 1v7v 15.5.-> eli synttärit luonnollisesti ykkösprioriteetti joka todennäköisesti rajoittaa paikallisten synttärijärjestäjien mahdollisuuksia osallistua jne koska ainahan jotain viime hetken juttuja tulee vaikka mitä yrittäisi ja kuinka hyvin suunnittelisi ja toteuttaisi. plus ei varmaan motivoi kauheasti ulkopaikkakuntalaisia reissaamaan ees taas noin tiheällä välillä.

nyt saa kommentoida, varsinkin jos on sitä mieltä että tuollainen kaukalon järjestyminen yms olisi ehdottomasti toteuttamisen arvoinen idea.

Poolo aina hyvä. Oulussa 6v synttäreillä oli kaksi pyörää mukana, eikä se ollut ongelma. Eli ääni synttäripooloille.

Ei tuu kahdella pyörällä lähdettyä, mutta voishan siä käydä pooloamassa edellisenä viikonloppuna ihan erikseen. Miesjunaan ei ehkä pooloväleillä oo asiaa.

^ Cadence, my love. Cadence.

Niin ja: Kaukalo pittää olla. Kaikki kolmkytsenttiä ja korkeammat käy. Valmiita lähiliikuntapaikkoja tai tekonurmia onko missään olemssa?

Eiks se viimevuotinen toteutus ollut sählykaukalo kadulla?

joo parkkiksella sählykaukalo, tais olla entinen happeen kaukalo tjsp.

Tähän vois joku linkkaa nut sen puukaukalo-jutun, löytyy kyl linkkivinkki OuluBikePolon FBsivuiltakin, mut nyt kiire ja sössönsöö mobiili.

Tehkää siis tollaset puuelementit, kaukalon saa suht iisti (kai) kasattua ja purettua ja mahtuu apparallaa pakuun elementit. Siinäpä vastaus. Ja kaukalossa riittävän korkeet laidat, eli on turvallinen ja saa mainostilaakin riittävästi, sponssejahan teillä tietty on…

Niin, miksi enää koskaan sählylaidat??

jykylän tilanne on se, että jos pitäis rakentaa laidat ja järkätä paku roudaamiseen niin voin sanoa jo nyt että no can do. se paku järkätään synttäreille ja laitojenrakentelun viemä aika on parempi käyttää synttärijärjestelyihin.

nuo yllämainitut puitteet järjestyisi käytännössä vastaamalla sähköpostiin “joo!” ja kunhan lupautuu vähän talkoilemaan ja löytyy tyyppi virallisiin papereihin vastuulliseksi (ei ongelma). kaikki muu tulisi kuin manulle (ja niinistön saulille) illallinen.

taidan ilmoitella että vähän on varovaista kiinnostusta ulkopaikkakunnilta osallistua.

Onko mahdotonta pelata “juuri-pooloa”: reput maaleina ja ilman laitoja… katuvälillä?

Cogkolan vaneerikaukalo joutaa varmasti, mutta kuljetus jne hommat on asia erikseen.

Prahassa tämmönen 4v4 No Goalie Tournament kesällä.

Tulkaapa uudet(kin) poolo-kaupungit ja joukkueet heinäkuussa Ouluun pelaamaan SM:iä.

Jos kiinnostusta ja halukkuutta niin järjestetään erillinen B-sarja sekajoukkueille joilla pelivuosia ei-vielä-niin-paljon.
Ujot kyselyt ja alustavat kiinnostukset B-sarjaan voisi ilmaista jo vaikka nyt oulubikepolo (a) gmail.com niin osataan ottaa suuntia.

Rohkiasti vaan!

anatti - 11:42, 6.3.2015 » Tulkaapa uudet(kin) poolo-kaupungit ja joukkueet heinäkuussa Ouluun pelaamaan SM:iä. Jos kiinnostusta ja halukkuutta niin järjestetään erillinen B-sarja sekajoukkueille joilla pelivuosia ei-vielä-niin-paljon. Ujot kyselyt ja alustavat kiinnostukset B-sarjaan voisi ilmaista jo vaikka nyt oulubikepolo (a) gmail.com niin osataan ottaa suuntia. Rohkiasti vaan!
Höpöttelenpä tätä vaan vähän tässä taas. Että rohkeutukaapa uudetkin poolokaupungit osallistumaan!

Tampereen uudet pelaajat ainakin pakotetaan sm-kisoihin.

Traceur - 15:32, 29.4.2015 » Tampereen uudet pelaajat ainakin pakotetaan sm-kisoihin.
Sweet!

kattelin tuossa urkkaruutua ja mietin, et poolo istuis ihan hyvin tuonne SM-viikolle, joka loppui just tampereella.

tnts - 19:56, 9.7.2017 » kattelin tuossa urkkaruutua ja mietin, et poolo istuis ihan hyvin tuonne SM-viikolle, joka loppui just tampereella.
No todella kävi mielessä heti kun kuulin tosta viikosta, eli about viikko ennen poolon SM-turnausta...

Olikohan Helsingillä jotain omaa topsua, jos olisi orastavaa kiinnostusta uutta harrastusta kohtaan, ja haluja päästä kokeilemaan joku päivä?

2 Likes