Yksivaihteen pakettiseuranta ja kuriirifirmojen kanssa puljailu

Naikou - 18:03, 11.12.2014 » Hollannista paketti liikkeelle 3.12. Ilmoitettu lähteväksi Suomea kohti 6.12, paketti rekisteröity Hollannin postin mukaan 9.12 Helsinki-Vantaalle. Tänään ei vielä mitään merkintää postin sivuilla ja asiakaspalvelija vaan pahotteli mutta ei osannu sanoa miksi paketti seisoo lentokentällä eikä ole vielä edes saapunut postin haltuun. Ja maanantaina lähden reissuun melkeen kuukaudeksi joten paketti ehditään lähettää takasin ennen kun palaan. Tähänkin aspa vaan elämäänsä kyllästyneesti ilmoitti pahoittelut muttei mitään ratkaisua tähänkään ongelmaan. jäätävää ettei 4 päivässä saada pakettia muutamaa kilometriä liikutettua.
Pestaa joku kaverisi hakemaan pakettisi. Sen pitäisi onnistua valtakirjalla, kun teet sen Postin ohjeiden mukaan.

https://farm8.staticflickr.com/7513/15816388788_a486a67792_b.jpg

nopeeta nopeeta

Eilen tilasin Pelagolta, äsken kävin hakemassa Turussa. Hämmästelen loputtomiin, miten paketit kulkee.

Tänään töistä kotiin tullessani odotti ovella yllätys. Pakettikortti eteisessä! Kyseisessä kortissa oli mainittu vain Postin antama uusi seurantakoodi. Syötin koodin postin seurantaan ja selvisi, ettei oikeaa Hollannissa annettua seurantakoodia, joka myös paketin kyljessä lukee ole missään Hollannin postin seurantasivulla näkyvissä. Paketti on ollut lähipostissa jo keskiviikkoaamuna ennen kymmentä. Ei nyt oikeen vakuuttanu Hollannin postin meininki.

Ja jottei tää menis ihan turhaks lätinäks ja offtopiciksi niin mainitaan, että Amsterdam 4.12 - Helsinki 12.12

Kiinanmieheltä tullut nyt kaks pikkupakettia n. viikossa. Välillä saattaa kestää kolme viikkoo. Mössön keulaki tuli alle viikossa. Hämmentävää.

Edit. Katotaan kauanko keula tulee jenkeistä…

Oispa jotain seurattavaa.
Pitäis vissii saada projekti

DanielBraun - 20:26, 12.12.2014 » Oispa jotain seurattavaa. Pitäis vissii saada projekti
Tilaa sälää. Työkaluja. Vaatteita. Kypärä.
mikkes - 22:56, 12.12.2014 »
DanielBraun - 20:26, 12.12.2014 » Oispa jotain seurattavaa. Pitäis vissii saada projekti
Tilaa sälää. Työkaluja. [s]Vaatteita. Kypärä.[/s]
Sälää uupuu ja työkalut on aina kivoi. Jälkimmäiset oikein hyvin hallussa. Jos vaikka Sebu, tai Mash sscx tai vaihteita tienreunan hinkkaamiseen kesällä tai tai...

^^ Lähettele kuvitteelliselle kaverillesi kirjeitä eri ulkomaankaupunkien poste restanteihin. Ne palaavat sieltä aikanaan. Kun niitä on paljon liikkeellä, tulee sitten aina silloin tällöin postia ulkomailta. Ennenvanhaan Gdanskin poste restante oli suosikkini, koska siellä laitettiin lunastamattomaan kirjeeseen tosi hienoja leimoja.

Oops! Onko poste restanteja enää olemassa?

Jee!

Wikipedia:

Taidan elvyttää vanhan harrastuksen.

Nimimerkit taitaa vaan olla pannassa nykyään.

^ Lainattu teksti jatkuu juuri siitä aiheesta. Voi käyttää vastaanottajana kaverin nimeä.

Helvetti en tajuu tosta hermesin seurantapalvelusta mitään. Noh puhelua/kirjettä odotellessa…

E: On vissiin post nordilla nyt, tuokohan noi ovelle vai viekö siwaan?

Tulihan se! Oli muuta elämää kuin paketin vastaanottamista, piti delegoida sekin.
http://i.imgur.com/Y7yjiAS.jpg

Color: Vig…orosa?

Posti, meidän ystävä: DHL oli jättänyt asunnon numeron osoitteestani pois. Sain postin seurantanumeron, jolla kävin lähipostista pakettia kysäisemässä. Sanoivat, että toimitusta yritettiin päivällä ja paketti on noudettavissa klo 16:00 jälkeen. Soitin vielä myöhemmin iltapäivällä postin asiakaspalveluun ja kysyin, onko paketti varmasti noudettavissa postista osoitesekoilusta huolimatta. Asiakaspalvelusta sanottiin, että paketti on tuotu lähipostiini ja on lajittelussa. Noh seiskan maissa postiin, puolen tunnin paketin etsintä, ei osattu sanoa, voidaanko toimitella uudestaan, ei osattu sanoa, missä paketti seikkailisi jne jne. Alkaa hajottaa tämä postin toiminta. Ei oo eka kerta kun kestää. Viimeksi oli wigglen paketti hyllytetty väärin. Olisi varmaan jäänyt löytymättä ellen olisi sanonut lähettäjäyrityksen nimeä. Onneks wigglen paketissa luki logo jokapuolella. Sitä ennen sain kaksi lappua lähetyksestä postiini joista kummallakaan ei löytynyt, mutta paketin koolla löytyi. Näitä riittää

Laitan tämän tähänkin lankaan:

Hilary Stone ei sittenkään taida myydä osiaan, vaikka on laittanut niille hinnan :frowning:
Kaksi viikkoa sitten laitoin tiedustelun ja varmuuden vuoksi tyttäreni kirjoitti sen, ettei kaadu ainakaan toksähtelevään kielenkäyttöön. Ei ole vielä vastannut.

Onko kukaan tilannut Stonelta jotakin ja peräti saanut tilaamaansa?

hyvää offtopikkia

Lanssi - 16:09, 12.12.2014 » Edit. Katotaan kauanko keula tulee jenkeistä...
Ei näköjään kauaa, USPS:n seurannan mukaan Helsingissä. Kuka hoitaa USPS:n toimitukset Suomessa, Itella? Seurantatunnuksella ei itellan palvelusta ainakaan löydy mitään...