Yksivaihde metaverse (entinen Yksivaihde Twitter)

Ei kuulkaas kyllä siihen taas tarvitaan URHEILUvaahterasiirappia:

2 Likes


Olinkin tulossa kertomaan tästä ruskeasta loctitesta. Ainakin ton 24 mm kierteen lukitsee niin ettei aukea ilman 30 cm jatkovartta.

19 Likes

Kyllähän se näin on:

5 Likes

Samaa siirappia saa myös pakattuna tölkkiin, jonka korkissa on integroitu sivellin:

1 Like

Saako näillä samoilla liimahöyryillä kysellä, mikä olisi hyvää liimaa lenkkarihommissa? Pohja repsottelee vähän saumasta.

1 Like

Todellaki pitäis perustaa topi ihan kaikenlaisille kysymyksille. Yritin kesällä esim. selvittää että onko norjalaisessa bensiinissä alkoholia mutta googlella en saanut minkäänlaista vastausta. Täältä olis varmasti tieto löytyny mutta en älynny kysyä.

edit. eiku se olikin jo perustettu

Just makeutin old fashioned-drinkkiäni vaahterasiirapilla. Sattumaako?

1 Like

Nestemäinen kumi, kauppanimi esim. Liquisole.

1 Like

nyk. kulkee nimellä Rubberfix.

1 Like

Max 5 % tämän mukaan: Bensin og diesel

Googlella tosiaan löytää nykyään hämmästyttävän moniin kysymyksiin lähinnä kökköä hakukoneoptimointituubaa.

1 Like

tätähän ei kysytty, mutta kävin liimaamassa mun puoliksi irronneen pyöräilykengän pohjan minna canthin kadulla olevassa jalkinekorjaamossa ja maksoin tästä lystistä kymmenen euroa. jälki tosi hyvää niinkuin aina ennenkin kun olen kys. liikettä käyttänyt ja valmista tuli kahdessa päivässä.

3 Likes

Aikanaan liimasin yhdet jos toisetkin roskiskelpoiset kengät sikaflexillä Jälki oli kyllä saatanan ruma…

**********************!!!11111111

Ajattelin tossa männä päivänä kokeilla taas sisäpyöräilyä. No en saanut Bluetoothia yhdistämään ja hermot meni. Menin sen sijaan taloyhtiön pommisuojaan nostelemaan painoja ja laitoin trainerin myyntiin…

Ehkä vaan vihaan kaikkia elektronisia vimpaimia. Kahvakuula, juoksulenkkarit ja fiksipyörä on kaikki sellaisia, että käyttöliittymä toimii sadan vuoden päästäkin.

13 Likes

Kaikkia, joiden käyttöliittymä ei vastaa tasoa press-play-and-enjoy.

Kävin jäällä hakemassa vähän Veloviewer-ruutuja. Täällä Savossa ainakin on ihan loistavat olosuhteet jäällä pyöräilyyn, kun Kallavesi on kauttaaltaan teräsjäässä ja käytännössä lumeton. Ai että.

Jos tämä sattui olemaan yhdistelmällä Zwift+Apple+Bluetooth, niin suosittelen lämpimästi kokeilemaan noista minkä tahansa vaihtamista (esim. RGT-elämäntapa on kokeilemisen arvoinen eikä karvalakkiversiona edes maksa mitään).

Välillä mietin koko yön hypnoottisessa dissosiaatiossa tuhottuani satoja avaruusaluksia ja rakennettuani siirtokuntia, miten kummallisia polkupyörät ovat.

Kahvia.

1 Like

Onkohan nyt niin että tuo virke oli kieliopillisesti täysin pätevä.

1 Like