Yksivaihde metaverse (entinen Yksivaihde Twitter)

Aiaiaiai

Perämoottori hajosi kesäkuussa, isompi vene lokakuussa, ensi kesänä melon.

3 Likes

downgradignking is the way

jos aion vielä dedicated maastopyörä, se on todennäkösesti täysjäykkä teräs-sinkula

Minulla on ollut myös täysjoustoendurovaihe elämässä, mutta nyt on kaksi Karate Monkeytä, joista kummallakaan en aja maastossa.

Täytyy sanoa, että napadynamo on kyllä korkeampien voimien keksintö. Yritin made in ussr -pullodynamon kanssa syksyyn, mutta yya-sopimus raukesi nopeasti. Otin toisen pyörän seinältä alas ja nautin toimivasta valosta. Aah, tulkoon pimeys.

3 Likes

4 posts were merged into an existing topic: SUP-lautailu, packraft & bikeraft ym. vesiasiaspeksailu

mieti ennemmin että mitä jos teetkin tästä nyt isomman ongelman itsellesi kuin se todellisuudessa on

4 Likes

itteni kans mietin että kuinkahan pitkään meinaa jatkua ajokelit vigo rostille täällä suomen tampereessa ja että nostasinko projutopsua sitte ennen ku vaihdan sexycx talveks ajoon. sellasen syksyn sottaset ajot todentava kuva

1 Like

Ite mietin et jos ton kahvin jois ja sit lähtis 30min keposelle aamuherättelylenkille ennen kuin alotan työskentelyn. Nyt on vuoden parhaat ajokelit. Vähän tollanen usvankostea viileä syksyinen sää #aah

2 Likes

Mietin tänään töihin ajellessa pyöräilyn fysiikkaa. Tarviiko tasaisella tiellä saman määrän reisilihaksia vauhdin ylläpitämiseen kevyellä ja painavalla pyörällä.

1 Like

Muistikuvilla peruskoulun/lukion/yliopiston peruskurssien fysiikasta:

jos nyt ihan teoreettisesti puhutaan ei tasaisella liikkuessa vakionopeudella massa enää vaikuta kun tietty nopeus on saavutettu. Ilmanvastus ja vierintävastus vaikuttavat tasaisessa liikkeessä myös, mutta jos oletetaan ettei massan lisäys lisää vierintävastusta renkaan puristumisen kautta, samalla määrällä reisilihaksia liikuttaa eri painoisia pyöriä yhtä lailla.

Heti kun on ylä- tai alamäkeä ja/tai hidastaa tai kiihdyttää, on massalla merkitystä.

Korjatkaa jos (/kun todennäköisesti) olen väärässä.

Toismaailmassa varmaan jo pelkkä kevyemmän pyörän tuoma placeboilmiö saa homman tuntumaan merkittävästi kevyemmältä.

En muuten, toisin kuin jotkut kuvittelevat, ollut giffini kanssa erityisen vakavalla asialla, vaan lähinnä pyrin postaamaan twitter-lankaan twitter-henkistä kevyttä contenttia. Pieleenhän se meni sitten näköjään :pensive:

… nautiskelee aamukahvia haikeana ja muistelee 13 vuoden takaista yksivaihteen löytymistä, ensimmäisen sinkulan rakentelua faijan vanhasta crescentistä ja kaikkea kirjoittamaansa vinkumista sekä ruikutusta lämmöllä :coffee:

Oli kiva tavata :face_holding_back_tears:

3 Likes

Ihan hyvä neuvo ottaa itteä niskasta kiinni. Ja liikenteessäkään ei ole ongelmaa jos on taitava eikä säikähdä vähästä.

Mun mielestä liikenne on kivempi ympäristö, kun se on helposti lähestyttävä myös muille kuin erikois_tyypeille. Vastaavasti foorumi voisi kans olla enemmän sellainen paikka, mihin pääsyvaatimuksena ei ole paksu nahka vanhojen palstajäärien vittuiluun milloin mistäkin asiasta.

Voi olla että Leander vois hyötyä siitä ettei ota asiaa liian vakavasti. Ja samaan aikaan voi olla, että käyttäjillä vois olla semmonen ”flag and move on”-asenne viesteihin väärissä paikoissa.

16 Likes

Nautin henkilö Lumikon kirjallisesta ulosannista, niin muodosta, kuin substanssistakin.

Äänestäisin Lumikkoa jos olis ehdolla hoitamaan yhteiskunnallisia asioitamme.

1 Like

Iskin käyttämäni somealustat kiinni. En siis laske someksi Yksivaihdetta ja muuta aktiivisesti käyttämääni foorumia, mutta nuo Metan palvelut on nyt jonkun aikaa seis ja poikki.

Erikoista kyllä, mailma näyttää edelleen pyörivän ihan normaalisti.

2 Likes

Mielenkiinnosta kysyn, mikä sai tekemään tämän päätöksen :slightly_smiling_face: ?

tervetuloa tänne samaan mutta erilaisen tuntuiseen paikkaan (:

1 Like

Yhdistelmä pitempään kypsyteltyä ja viimeisen kuukauden turhautumista. Jälkimmäinen siis rakentui siitä kun olin niin kipeä, etten jaksanut keskittyä oikein mihinkään, enkä tehdä mitään… Pari viikkoa kun tuijottaa somea ja youtubea turhautuneena skrollaillen, alkaa tulla olo, että miksi ihmeessä. Sisältöhän on loppujen lopuksi 90% täysin jonnin joutavaa. Kun taas jaksoi pyöritellä vinyyliä ja lukea kirjoja, niin olihan siinä sellaista elämnsisällöllistä aspektia ihan eri malliin. Toisaalta suht tuoreena isänä tuli myös olo, että voishan sitä olla myös läsnä paremmin elämänsä parhaina vuosina.

Asioita kun pyöritteli hetken aikaa, hoksasin myös sen oman sisällöntuotannon merkityksen olevan kyllä about nolla. Siis siltä kantilta, että mikä pointti lopulta nyt on edes kertoa itsestään edes semijulkisesti yhtään mitään. Omilla kilometreillä kun on jo sisäistänyt sen, että oman identiteetin rakentaminen muiden hyväksynnälle tai huomiolle edes osittain ei johda mihinkään.

Ja lukuisat muut syyt, mutta noi nyt alkuun.

10 Likes