Yksivaihde.netin paikallisvastaavat

Paitojen, tarrojen ja lehtien kimppatoimituksissa meillä on aina ollut isommilla paikkakunnilla yhteyshenkilöt, jotka hoitaa hommat siellä päässä, mut mitään sen kummempaa listaa ei ole olemassa. Tuli vaan mieleen, kun postailin Turku-aiheisia juttuja, että olis hyvä, jos kaikissa isommissa kylissä olisi tiedossa tyypit, joilla on kirjoitusoikeudet tuonne etusivun blogille ja vaikka admin oikeudet FaceBookkiin, jolloin voi luoda tapahtumat yksivaihteen nimissä niin halutessaan.

Tällä hetkellä askopee on Tampereen oma author, mut muuten kaikki on pääkaupunkiseutulaisia, joilla tunnarit on varsinkin nyt Borenin muutettua Oulusta Helsinkiin.

Paikallisaktiivit ilmoittautukaa mulle, niin nakuttelen asiat reilaan.

Voin ottaa asian puheenaiheeks tänään illalla Turun sällien kanssa.

Mun kautta on jotain Oulun roippeita joskus kierätänyt, mut joku aktiivimpi aktiivi saa ottaa homman hoitaakseen.

Täten ilmoitam, notta mankkis on täst eespäin Turkkuusen paikallisjaoston virallinen rajapintaHC.

Mä muuten matkustelen Hki-Oulu väliä lähes viikoittain jos Ouluun on tarve toimittaa esim. tarroja tai muuta kivaa, josta voin kuoria kermat päältä. Päihdyttäviä aineitakin voi laittaa matkaan, mutta en voi taata, että ne tulevat perille alkuperäisessä pakkauksessa.

^You are the chosen one.

Täten ilmoitam, notta normaali on täst eespäin Oulusen paikallisjaoston virallinen rajapintaHC.

normaali - 9:26, 8.4.2011 » Mä muuten matkustelen Hki-Oulu väliä lähes viikoittain jos Ouluun on tarve toimittaa esim. tarroja tai muuta kivaa, josta voin kuoria kermat päältä. Päihdyttäviä aineitakin voi laittaa matkaan, mutta en voi taata, että ne tulevat perille alkuperäisessä pakkauksessa.
Salakuljetat juomat vatsassa?

ajattelin et voisko näitä hommia taas herätellä? elikkäs kun nyt loin tuon tapahtumakalenterin, niin voisin jakaa ylläpito-oikeuksia sinne muutamalle tyypille/isompi paikkakunta, joissa jotain tapahtumia järjestetään. mulle voi laittaa pm:llä google-tunnaria, jos haluu tämmöisen pestin ottaa hoitaakseen.

^mulle.