Yksivaihde.net appreciation topic

Pariinkin kertaan on tullut tässä kevään/alkukesän aikana mieleen, että vaikka tällä foorumilla toki on myös ärsyttävät ja raivostuttavatkin puolensa (joihin itsekin varmasti joidenkin käyttäjien listalla lukeudun), niin onhan tää myös hemmetin hieno foorumi: mainio tietoresurssi, vertaistukiryhmä, hätäapulainaamo ja harrastuksen kauppapaikka. Ja melkein mihin vaan muuhun post 2003 -internetfoorumiin verrattuna käyttäjäkunnassa on häkellyttävän paljon väkeä, joilla on valot päällä/lukkorengas kiristettynä/muumit laaksossa.

Kiitos YV ja kaikki, jotka ovat foorumin olemassaoloon/toimintaan myötävaikuttaneet ja nyt tai tulevaisuudessa vaikuttavat. Much love!

Edit: pidetään tää arvostustopikkina. Jos on narisemista, voit perustaa sitä varten oman topsun.

1 Like

Kyllä täällä jaksaa näköjään olla. Aika monta vuotta jo.

ot horinaa

Olisitko ununu kiltti ja veisit OT:si muualle? Tää on arvostustopikki (lisään tän aloituspostaukseenkin).

RTZ - 14:47, 3.6.2020 » Ja melkein mihin vaan muuhun post 2003 -internetfoorumiin verrattuna käyttäjäkunnassa on häkellyttävän paljon väkeä
[s]Täällä kirjoittelee viestejä jotain max. parikyt tyyppiä jotka ringissä viestittelee samoja vanhoja juttuja vuodesta toiseen, uusia käyttäjiä ei käytännössä ole ollenkaan.

Tää on varmaan pienimpiä rinkejä mitä netistä löytyy, ainoastaan spk-foorumi vetää edelle selkään taputtelussa.[/s]

Todella kiva foorumi ja ystävällinen sekä avomielinen meininki.

RTZ - 14:47, 3.6.2020 » Edit: pidetään tää arvostustopikkina. Jos on narisemista, voit perustaa sitä varten oman topsun.
Tai sit voi laittaa narinat [tähän topikkiin](https://www.yksivaihde.net/old/8845&page=15) niin ei tarvii uutta.

Tää on kiva foorumi mut odotan 2.0 jotta saa iisimmin sisältöä karsittua.

Täältä on kiva lueskella tarinoita ja pyöriin liittyviä hommia. Vielä kivempi on katella kuvia jotka kertoo tarinoita retkiltä tai yksittäisten pyörien projektilangoista

DanielBraun - 16:22, 3.6.2020 » Tää on kiva foorumi mut odotan 2.0 jotta saa iisimmin tahmapaskan karsittua.
Näin. Oikeastaan ainoa käyttäjäkokemustani haittaava tekijä täällä.

Kyllä tää tästä vielä. Brakeless-fiksikin on ajossa.

Luen tätä mm. siksi että tää on paras ja mukavin foorumi myös vaihdepyöräjuttujen suhteen. Ahdistaa tolkun määrä nimeltämainitsemattomilla muilla palstoilla.

Oon kohta kymmenisen vuotta seurannut, lähinnä lueskellut ja saanut vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Useasti saanut tarpeekseen just niistä raivostuttavista puolista, mutta silti tänne aina palaa just niiden hyvien fiiliksien takia. 2.0 odotellessa.

Oho,
itseltäni meni 10-vuotissynttärit ohi viime viikolla. Mutta 25.5.2010 rekkkasin foorumille. Noihin aikoihin olin konvertoinut roskalavalta pelastamani Nishikin retkipyörän fiksiksi (Urheiluaitan halpiskiekolla). Joku tuossa fiksihommassa vetosi, koska sittemmin en ole juurikaan muunlaisilla pyörillä ajanut. Joillekin pidemmille retkille olen laittanut vaparin ja vaihteet virittelin retkipyörän vissiin viime tai toissa vuonna :smiley:

Mutta fiksillä on hauskinta ajaa.

Jatkoa elvistelytopsusta: Totta puhuen ilman Yksivaihde.nettiin rekkaamista ja paikalliseen skeneen ja sitä myöten kunnon ajokoiriin tutustumista olis pyöräharrastus varmaankin jäänyt sinne satunnaiseen krt/vko maantieajeluun, eikä kunnon (fixed gear) vetämiseen olisi päässyt puoliksikaan tässä määrin käsiksi. :salut:

Näköjään kahen päivän päästä tulee 10v yv elämäntapaa täyteen. Kiitän yksivaihde irkkikannua ja foorumia kaikista niistä kavereista joita oon saanut. Pus.

siis ootteko te saanu jotain kavereita yv.netistä?

ununu - 9:19, 16.11.2020 » siis ootteko te saanu jotain kavereita yv.netistä?
Hinnoittelukysymys.

Onko YV-kannu vielä olemassa, ollaanko täällä niin luddiitteja? :smiley: Taisin irkata erikoisuudentavoittelupäissäni joskus 2009-2011 kun pikaviestimet ja somet olivat jo lähes tappaneet irc-kanavat. Silloinkin olin käytännössä yhdellä ainoalla kanavalla Quakenetissä, joka sattumoisin oli myös erään tietokonepeliaiheisen foorumin oma kanava. Sekä foorumi että kanava ovat jo vuosia sitten hävinneet, mutta muistelen kyllä lämmöllä etenkin sitä kanavaa.