Yksivaihde.net-ajopaita, lippis ja t-paita 2016

Ajopaitojen ennakkotilaus auki 4.4. asti!
http://www.yksivaihde.net/tshirt/2016/kuusipaitaposter-s.jpg

Annoin tälle nyt nimeksi Korpi-kit eli pakettiin kuuluu oranssi tai turkoosi ajopaita ja kummankin mukaan tulee vihreä lätsä.

Lisäksi t-paitana saatavissa Erikin ehdotus, jolle annoin nimeksi Many Ways. Myös 4.4. asti ennakkotilattavissa.


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Hienoimmat ajopaidat ja -asut -topicista se lähti. Tnts heitti ilmoille idean omasta ajopaitaviritelmästä. Muutaman sivun verran linkiteltiin hienoja vaatteita kunnes asia lähti realisoitumaan. Pian tän jälkeen koko ajatus kuitenkin kuihtu kasaan. Kävin muutamat lyhyet keskustelut Tonin kanssa paitatilauksen järjestämisestä, mutta ilmeisesti syksyllä oli liikaa aikaa kevääseen ja kaikki kaunis jäi unhoon.

Aina tasaisin ajoin miun mieleen muistu se mitä olin täällä foorumilla lupaillut ja lähes yhtä nopeesti se aina unohtui. Nyt on kuitenkin tammikuu selätetty ja ajopaitakimppa on syytä realisoida ja saattaa päätökseen. Ohessa se, miksi otan tämän organisoinnin yhä mieluusti kontolleni. Kerta luvattu, niin pitää se toteuttaakin.

Erik - 10:47, 16.8.2012 » Mutta jos ihan vakavissaan puhutaan custom-asuista, niin tuo Rosen tilauslomake ei näytä mitenkään mahdottomalta. Jo kymmenellä tilaajalla saa paidan ihan kivaan hintaan (66 €) ja kahdellakymmenellä tilaajalla vielä kivempaan (55 €). Henk. koht. oon sen verta liekeissä, että oisin valmis organisoimaan rahavirtoja syysiltojen ratoksi, jotta paidat saadaan tilattua halukkaille. Mikäli TNTS:aa kiinnostaa tehdä polli ja hyödyntää jälleen foorumia paitatilauksessa, mutta massitirehtöörin virka ei kiinnosta "niin täs siul on sellane."
tnts - 11:14, 16.8.2012 » ^+1! kauppalomakkeen käyttö jne onnistuu, mut en sitä raha- ja tuotelogistiikkaa ehkä jaksais taas. eli oisko se sit tiimityönä hoidettu? Vielä tarttis dissainin... itse en kansanäänestyksiin lähtisi, koska liialla demokratialla päädytään keskinkertaisuuksiin.
AJOPAITA: YKSIVAIHDE.NET 2013

Tämän toteuttamiseksi on kaksi hyvää vaihtoehtoa.

Ensimmäinen vaihtoehto:

  1. Paidan suunnittelusta voidaan kerätä liuta avoimia ehdotuksia joista äänestetään
  2. Eniten ääniä saanutta paitaa tilataan niin monta kappaletta, kuin käyttäjät haluaa tilata

Toinen vaihtoehto:

  1. Paitasuunnitelmaehdotukset pyydetään muutamalta tyypiltä, josta sitten valitaan ja työstetään paras ja yksi vaihtoehto (Itseään saa toki ehdottaa ja kuvia saa tietenkin lähettää)
  2. Halukkaat voivat tilata vaatteen itselleen, mikäli kokevat sen hyväksi.

Miun mielestä tuo toinen vaihtoehto on myös paras. Prosessi ei ehkä ole niin demokraattinen, mutta eihän taiteessa tosiaan ole vieläkään sijaa demokratialle. Edettäisiin siis vähän saman tapaan, kun Yksivaihteen multitoolin kanssa. Yksi henkilö tai pieni porukka toteuttaa. Ideoita sekä kommentteja saa toki esittää. Lopussa tilataan se määrä tavaraa kun halutaan.

Itse otan vastuun tilauksen organisoinnista, rahaliikenteestä ja muusta näpertelystä.

Tämän jälkeen tarvitaan paidan suunnittelija(t) sekä mahdolliset apukädet postitusurakkaan sekä dissainin hiomiseen.

Katsotaan, jos saatais paita tilaukseen helmikuun loppuun mennessä.

Tehdäänkö mätsäävät bibsit kans vai pelkkä paita?

Vaihtoehto kakkonen kuulostaa hyvältä. Jos saa esittää toivomuksia, niin toivon, että pabs olisi yksi näistä diisainereista ja että hän hakisi inspiksensä täältä.

Itsekin ehdotan pabsia. Saako ehdottaa foorumin ulkopuolisia pyöräilystä kiinnostuneita tekijöitä?

Vaihtoehto kaksi ehdottomasti. Demokratia on ihan vehkeestä mitä tulee luovaan hommaan, ostan kyl jos on siisti.
Ja jos on Tosi Siisti ni bibsit ois kans jees.

Joo. Mun mielestä ehdottomasti vaihtoehto #2.

#2 on kyllä parempi.

Demokratiaa ei välttämättä tarvita edes sen vertaa että ennen toimeen tarttumista äänestetään kumpi aloitusviestissä kuvatuista on parempi toteutustapa. Nyt vaan joku diktaattorinkykyinen hommaa koordinoimaan ja muutamaa mielestään kyvykästä heeboa suunnittelukisaan kutsumaan… Puolestani se voi olla vaikka tämän ketjun aloittaja. Hänelle voisi sitten myös ilmoittautua jos haluaa oman designinsa vertailuun mukaan. Raadissa voi olla sitten pari muutakin tyyppiä.

Oikeastaan ihan mielenkiintoista nähdä millainen ehdotus tuollaisesta koneistosta tilattavaksi sitten joskus putkahtaa…

joo ehdottomasti ei mitään äänestyksiä ne vaan yleensä viivästyttää asian toimeenpanoa ja aiheuttaa kiistelyä eli tosiaan muutama design ja sitten asiaa hoitavat päättävät näistä parhaan vaihtoehdon. Sitten vaan kysellään kuinka moni ottaa ja paidat tilaukseen. Jossittelun vähentämiseksi ei välttämättä kannata edes julkaista hylättyjä vaihtoehtoja.

Jep, kyllä tämän kanssa tehdään niin, että luotetaan tuotantokoneistoon. Lähinnä halusin tehdä selväksi pelin säännöt ja ilmoittaa asiasta.

Halukkaat suunnittelijat voi laittaa viestiä inboxiin. Otan samaan aikaan myös ite suoraan yhteyttä muutamaan kaveriin sekä selvitän sen miten tilaus etenee ja mistä tilataan. Ilmottelen täällä etenemisestä.

Pitää myös laskea tuota tulevaa hintaa, jotta voidaan antaa oorumille ja suunnittelijalle sitten asialliset rojaltit.

Palataan.

törmäsin googletellessani tämmösiin ja tämmösiin ja tulikin mieleen että tää homma kaatui?

saako kysyä että kaatuiko se disainiin vai mihin? kiinnostais ujosti ruveta tämmöstä duunailee, vaikken osaakaan suunnitella mitään grafiikoita.

http://trimtex.fi/produkt/pro-lzr-shirt/
http://trimtex.net/godesign/

Trimtexin asusteet käsittääkseni useallakin kotimaisella pyöräseuralla, taitaa olla Norjasta firma ja tuotanto Virossa

Hinnaltaan pitäisi olla kilpailukykyinen, esim. oman seuran ajopaita kustansi 60e. (Ei ole tosin mitenkään hieno, mutta syyt muualla kuin Trimtexissä). Itseäni ei ainakaan haittaisi vaikka yv-logon/tekstin lisäksi seassa olisi jokunen paikallinen yhteistyökumppanilogokin jos sillä saa hintaa alemmaksi tai vaikkei saisikaan.

LFGSS:n ajopaidat taisi kustantaa 95 puntaa ja se on mielestäni jo aika paljon. Varmasti täällä foorumilla on sekä tyyppejä jotka eivät suostu Raphaa halvempaa laittamaan päälleen, sekä tyyppejä jotka eivät ole valmiita maksamaan yli satkua ajopaidasta. Kumpia on enemmän, sitä en tiedä.

Meidän pyöräseuralla on Santinin ajopaidat. Muistelisin kyllä että tilausmäärät tais olla aika isoja. Mut sekin kannattaa tsekata.

http://www.santinisms.it/custom-team-kit/

Tämän langan nimi on “Yksivaihde.net-ajopaita”. Tuollaiset urheiluhenkiset asut eivät mielestäni ole tämän foorumin hengen mukaisia. Siksi on tullut vain muutama viesti kahdessa vuodessa.

ei tainnu tulla yhtään ehdotusta.

jyrin kans tätä joskus juteltiin ja itsekin otin hommasta koppia viime syksynä, jolloin piti tehdä pieni koeerä customia puolassa ja rekrysin pari tuttua foorumin ulkopuolista graafikkoo dissainaamaan, mut ei sit ollut jaksamista hoitaa hommaa loppuun. Talven aikana ois ollu tarkoitus hoitaa sit iso tilaus koko foorumille, kun laatu ois ensin varmistettu testeillä.

tämmöisiä dissaineja oli tuloillaan ja voi vielä tullakin:

https://dl.dropboxusercontent.com/u/4212055/yksivaihde/jerseys/Screenshot-2014-10-19-14.44.43-2.png

https://dl.dropboxusercontent.com/u/4212055/yksivaihde/jerseys/Screenshot-2014-10-19-14.45.102.png

https://dl.dropboxusercontent.com/u/4212055/yksivaihde/jerseys/Screenshot%202014-10-19%2014.45.22.png

https://dl.dropboxusercontent.com/u/4212055/yksivaihde/jerseys/Screenshot%202014-10-19%2014.45.02.png

mackiltä? muut todella kovia paitsi alin

joo on niitä paitatoimittajia kyllä. ei vaan saatu valittua ja viimeisteltyä dissainia.

Ylintä tilaisin. E toisiks ylintä

^Sama

Ylin hienoin, toiseks ylinkin kelpaisi, kolmas näyttää hovimestarimaiselta, neljäs on varmaan Chainreactioncyclesin alessa.

Leo - 21:28, 17.4.2015 » [s]Ylintä tilaisin.[/s] E toisiks ylintä
Tämä.