Yksivaihde metaverse (entinen Yksivaihde Twitter)


Pakko joka tapauksessa vähän levähtää, mutta oispa uni.

8 Likes

Ai hittolainen kun sain tänään hyvän ajomoodin päälle Forssan Suvi-illassa. Tuli vedettyä sinkulalla!

4 Likes

olen obsessiivis-kompulsiivisessa vitutusloopissa missä välitön lähimenneisyys on kaapannut turvallisuuden tunteeni ja optimistisen intoni.

prognoosi: 3 päivää remissioon.

1 Like

Tää olis voinu olla kaupunkia, kynsilakkaa ja juomaa myöten mun käsi :pinched_fingers:

1 Like

Konatopsua lukiessa mietin että miksi ei ole cannondale -topsua? (cannondalen saa kirjoittaa pienellä, koska se on sillon hienomman näkönen sana.)

Onko ne liian alumiinisia?

1 Like

Ask and you shall receive.

3 Likes

rasvasin huarachesit niin on randolle sitten toisetkin, normaalit kengät

noissa ei siis oo oikeestaan mitään muuta pohjaan kiinnittyvää kuin nahkainen kolmipistenyöri. Joskus vuosia sitten tein kun digasin paljasjalkajuoksusta kunnes joku hermopinne reidessä pakotti pyöräilyyn (ikään kuin kipu olisi muka jotenkin vältettävissä), en oikeastaan tykännyt pitää niitä, en tiedä voiko tollasen minimalistisen mallin tehä paremminkin, mutta kai noilla nyt baariin pääsee silpomatta jalkojaan lasinsiruihin.

itse asiassa näähän on aivan hyvät kun vaan ei sido väärällä tavalla

2 Likes

Pitäähän se mätsää aasiin.

Ps. Aasin sillalla pääseeki Turkkuse donkey republic pörien testaamiseen. Härregyyd teidän kaupunkipyörä pieksee hesalanmäen vastaavan 100-0 kaikessa muussa, paitsi ajettavuudessa. Boom bam käyttöön paris minuutisa ilman mitään etukäteisselvittelyä. Kova.

Pps. Vielä huomiseen turkkuses. Mitähän täällä kannattaa tehdä/nähdä keskustan huudeilla :thinking:

1 Like

Luulin että Punavuoren rauta lopetti jo monta vuotta sitte.

hyvä kauppa oli, ostin sieltä pirun hyvän vasaran kerran

Jahas juu juu niinpä tietysti.

Aivan hyvät huoltomaisemat täällä Suomen Turuus.

3 Likes

Fiksillä 5 vuoden tauon jäläkeen :sweat_smile:

E: täähän on niinku pyörällä ajo. Yhesti meinasin coastata :ok_hand:t3:

11 Likes

älä kuole äläkä mene vankilaan

3 Likes

palasin tossa puoltoista tuntia sitten Brysselin reissulta. alkuperäinen suunnitelma oli Turku-Tukholma laivalla ja sit Tukholma-Köpis-Fredericia-Hampuri-Köln-Bryssel junaillen, mut Stokikseen saapuessa huomattiin että Köpis-Fredericia väli oliki peruttu eikä ollu mitään fiksua korvaavaa junaa, nii peruttiin sit Tukholma-Köpis yöjuna, ostettiin lentoliput Arlanda-Bryssel, mut lento oli iltapäivällä ja yö pitäs viettää jossain :smiley: päädyttiin sitten nukkumaan Arlandalla 6h ei hitto, 14h kokonaisuudessaan lentokentällä rytyyttäessä ja sit Brysselissä suoraan hotlaan ja lähiraflasta safkat ja nukkumaan taas neljäks tunniks ennen yleiskokouksen alkamista.

luultiin että lentohommat olis jo siinä, ja paluumatka Brysselistä Kölniin alkoikin lupaavasti, mutta Hampurissa Hampurin aseman kirous iski ja Köpiksen junan kanssa oli valtavia sekavuustiloja ja se olikin loppujen lopuks yli 2 tuntia myöhässä ja myöhästyttiin Stokiksen yöjunasta ja samalla myös Turun laiva. ihme homma ku muut yöjunat oli loppuunmyyty ja Viikkari kulkee vaan tyyliin joka toinen päivä Turkuun? päädyttiin sit Köpiksestä kuitenkin lentää takas Helsinkiin ku kaikki vaihtoehdot oli pelkästään huonoja.

kenelle pitäs laittaa viestiä että saataisiin junalla kulkeminen reippaasti paremmaks Euroopassa?

4 Likes


Tämä huvitti kanssamatkustajia lähijunassa Mainziin… Juna taisi tässä kohtaa olla kaksi tuntia myöhässä.

4 Likes

Lähdin lenkille, ajatuksena tykitellä Valkeakoskelle ja sieltä sitten Lempäälästä joko radanvartta tai junalla takaisin Tampereelle.

Hyvä meno päällä ja eka tunti omaa kovaa soratykittelyä. Ahvenjärventie aika raffia gravelia ja psssssshhhttttttt takarengas puhki.


Tässä kohtaa piti miettiä että laitanko heti sisurin vai koitanko plugilla paikata. Päätin että parempi ainakin kokeilla paikkaamista jotta pääsen pois metsästä ja hyttysiä karkuun.

Lezynen pumpussa on irrallinen letku ja sillä on tapana kiertää prestasta sielu auki jos sielua ei ole kunnolla kiristetty. No tietysti käy juuri niin juuri kun olin saanut renkaaseen ilmaa senverran että olisin voinut ajaa pois hyttysten ja paarmojen armoilta, joita tässä vaiheessa on paikalla aika vitullinen määrä. Saan sielun takaisin ja kiristettyä ja uusi pumppausyritys.

s e. v i t u n. p u m p p u. m e n e e. r i k k i.

Tässä kohtaa lähteneen voi vitun vitun vittu vittu saatana kyrpä -huudon voimasta oravat tippuu puista about 20 kilometrin säteellä.

Aivan täysin jumissa koko paska. Ei tolle voi mitään. Hermo menee, kaikki menee.

Pumppu lentää noin 65 metrin kaarella metikköön.

On pakko siirtyä, sillä hyttyset vie muutenkin jo mielenterveyden ja paarma änkeää silmään sadattaviidettäkymmenettä kertaa.

Saan useamman soiton jälkeen sovittua autokyydin ja talutan pyörää melkein Kangasalalle asti ennen kuin raatoauto ehtii perille.

25 Likes

kesä antaa, kesä pistää

2 Likes

Lezynen pumput, nej tack

Kuulostaa uskomattoman ärsyttävältä.

1 Like

ei helvetti.

kelatkaa.

I am chewing cashew nuts.