Yksivaihde metaverse (entinen Yksivaihde Twitter)

Tää on rento ja mukava paikka kaikille.

Nyt kun on ollut jo monena päivänä alle 10°C, niin onko hirvikärpäset jo täysin kadonneet? Haluan mennä metsään.

Kuuntelee Current 93:a ja välttelee töiden tekemistä vielä puolisen tuntia.

Ylläolevaan: ei paljoa ollut enää ainakaan Lounais-Suomessa ötökkää liikkeellä. Hirvikärpäsiä ei ainakaan itselle tullut kohdalle.

Paavi - 15:29, 19.10.2020 » Nyt kun on ollut jo monena päivänä alle 10°C, niin onko hirvikärpäset jo täysin kadonneet? Haluan mennä metsään.
En tiedä millä leveysasteilla asustelet, mutta täällä etelässä ainakin eilen oli Nuuksiossa bliss kerätä sieniä kun hirvikärpäset loistivat poissaolollaan :) Kuukausi takaperin lähdin kirjaimellisesti juosten veks kun alkoi kuhinaa olemaan liikaa omaan makuun.

Joo etelässä. Mukava kuulla.

Join eilen illalla eka glögin. Yöllä satoi lunta. Sattumaako?

ensson - 16:55, 19.10.2020 » Join eilen illalla eka glögin. Yöllä satoi lunta. Sattumaako?
Sama. Piparitaikinan korkkaus ollut kanssa mielessä tässä. Kaikissa pyörissä vielä sliksit alla, alkaa tuntua väärältä vaikka vielä on pystyssä pysynyt.
Paavi - 22:16, 18.10.2020 » Pötköttelee sängyssä ja katselee karttaa. Kartat ne on mukavia. Varsinkin nykyään kun on kartan päällä ilmakuva, niin siinähän on aivan valtavasti tietoa.
Tämähän se olisi!

Tämmöinenkin uusi tuttavuus, voi aikamatkailla ja katsoa miten kaikki on muuttunut:

Mistä lähtien päivämäärät on alettu ilmottaa tällee

Noniin/elikkäs

Jos lähden ettimään jotain tiettyä lankaa tuolta keskustelun etusivun alta elikkäs aihealueiden kautta niin en IKINÄ löydä mitään. Ja nyt tajusin että syy on se että ne langat on perustettu jonnekki ihan mihin sattuu saatana. Miks helvetissä esim. tämäki lanka on nyt fillarikeskustelussa eikä aiheen vierestässä niinku edellinen. Ei voi tajuu, en pysty ymmärtään.

Asia: kristuksen saatanat että tuolla on kylmä. Tunnin ajelin, oli lasketteluhanskat käsissä ja sormet iha jäässä ny.

Räntäsateessa ajaminen, check.

Konsta - 19:41, 20.10.2020 » Jos lähden ettimään jotain tiettyä lankaa tuolta keskustelun etusivun alta elikkäs [i]aihealueiden [/i]kautta niin en IKINÄ löydä mitään. Ja nyt tajusin että syy on se että ne langat on perustettu jonnekki ihan mihin sattuu saatana. Miks helvetissä esim. tämäki lanka on nyt fillarikeskustelussa eikä aiheen vierestässä niinku edellinen. Ei voi tajuu, en pysty ymmärtään. Asia: kristuksen saatanat että tuolla on kylmä. Tunnin ajelin, oli lasketteluhanskat käsissä ja sormet iha jäässä ny.
meikäläinen kaivelee noita aihealueita vaan jos tuntuu siltä että olis jotain ihan oikeesti asiaa, mut tolla etusivulla mä aika pitkälle hankin mun YV käyttäjäkokemuksen. eipä tämä tieto sun tilanteeseen mitään vaikuta, mutta näin on asia omalta osalta.

onko sulla ollu kuinka tyydyttäviä hakutuloksia ton haun kanssa? nimittäin ittellä on vähän laihaa onnee ollu enimmälti.

sit toi hanskahomma nii, mainittin näistä mun xxl:stä ostetuista gore tex hanskoista nii ne pitää tuulta helkkarin hyvin ja mitä täällä mensassa on ollu nyt ilmanlämpö 1-2°c ja jonkun verran tuulta nii niillä on kyl hyvin pärjänny. tarkemmat kuvaukset on siä hanska topissa

Sunnuntaina täällä ensilumi ja ensipannut heti siihen slikseillä. Räväkkä aloitus talvisesonkia silmälläpitäen.

Joo oota teen uuden joskus kohta jos kukaan ei tee sitä ennen mitään. Tähän asiaan kyllä olisi syytä kiinnittää enemmänkin huomiota.

Älä tee, herraisä! Mää vaa valitan turhasta. Kuuluu harrastuksiin. Seuraava twitter sitte sinne lokeroon vaikka.

Mikä näillä twittereillä on parasta ennen -päiväys?

Mitäs se edellinen joku neljä viis kuukautta? Onkoha ”keskustelua” ny ollu enemmän ku on ollu koronaa en tiejjä.

Ai saatana…
Päivän viimeisenä hommana piti vaihtaa napa kiekkoon takuuhommelina.

Kasailen tyytyväisenä, sitte siinä kiristellessä huomaan että joku saatanan runkkari on laittanu eri mittasia nippeleitä samaan laatikkoon. Hemmetin hemmetti. Kaikki pinnat löysälle ja liian pitkät nippelit vaihtoon.

Uudelleen kiristellessä rupeen ihmettelee kun pari pinnaa pohjaa kauan ennen muita. Nooh, perkeles. Sinnehän on joku toinen saatanan runkkari laittanu kiekkoon kaksi kappaletta 6 mm muita pidempiä pinnoja. Saatanan saatana.

Lopulta ei menny ku tunti ja vartti ylimäärästä aikaa tän takia. Ens kerralla muistettavaa: Tarkista kaikki nippelit, ja mittaa joka ikinen pinna vaikka olis mikä. Joku on kuitenki käyny ihan piruuttaan laittelee sinne sekaan kaikkea väärän mittasta.

Been there. Forceps.