Yksivaihde 2.0 - Tekniset ongelmat ja kehitysideat (vaarallisesti ja vapaasti editoitava työlista aloituspostauksessa)

Ehkä kuitenkin stabiilimpi kuin GME? On sekin jotakin. Uusi yritys: liksa 12-speed ketjuina. Arvo: nousussa. Tukut ilmoittaneet että heinäkuussa saatte lisää.

Tän stickyn voisi laittaa taas stickyksi

not my asb

Jos tämä viittaa 12-speed-ketjun mainitsemiseen, tehdään nyt tiettäväksi että se toimi esimerkkinä arvon noususta. Olisi pitänyt puhua raakakumista, jota myyjät panttaavat odottaessaan arvon nousua, minkä vuoksi jopa sisureista uhkaa tulla pula. Kireää on osienkin suhteen.

Ei viitannut mihinkään.

1 Like

Ja stickyksi toivoisin myös tätä topikkia:

Mulla alkaa sarkasmitutkan piippaukset olla niin epäselviä, et varmuuden vuoksi: sun oman profiilin Messages- ja Preferences --> Users alasivuilta löytyy ko. toiminnot vaikka kohdehenkilön profiili olisi piilotettu.

2 Likes

Nyt en kyllä löydä. tuommoista.

Sanotaanko näin, että suora HTTP-rajapinta oli helpompi löytää. Hyvin oli piilotettu.

mä en ole kauheasti ehtinyt täällä tunkkailemaan ikävä kyllä, mutta kun jotenkin noi stickyt itteä lähinnä ärsyttää niin laitoin kokeeksi tollasen kevyen templaten (":bulb: sisällytäthän ilmiotuksiisi ainakin hinnat ja sijainnin") myyntitopikkeihin muistutukseksi / saatesanoiksi esim. uusille käyttäjille.

pidetään käytössä jos siitä on hyötyä, ja vastaavasti jos tuo osoittautuu jotenkin riivaavaksi tai on muuten tiellä - esim. mobiilissa voi ehkä olla ärsyttävä editoida pois - niin napsin sitten näkyvistä ja koitan miettiä jotain muuta, vähemmän intrusiivista konstia hoitaa perehdyttäminen myyntitopsujen saloihin :smiley:

6 Likes

Aikasemmassa versiossa oli kiva ja kattava fiksi-info sivu, jonka olisin halunnut yksivaihteisista innostuneelle kaverille laittaa luettavaksi, mutta en sitä löytänyt mistään. Onko ko. info -pläjäys jossain tallessa ja voisko sen kiinnittää johonkin näkyvälle paikalle, jos se löytyy vielä?

https://web.archive.org/web/20181228141658/http://www.yksivaihde.net/site/fiksi-info/

1 Like

Toi web archivehan on kova kun näkyy pari peak fixie 2010 kuvaa mitä ei löydy enää alkuperäisestä, jota siis hostataan tänäkin päivänä vanhan foorumin ohella osoitteessa http://yv.egarden.fi/site/fiksi-info/

Kyllähän tuon voisi monistaa uudellekin saitille kerta käyttöä on. Siitä tekis Topicin ja sen voisi melkein lukita ja tehdä aloituspostauksesta Wikin

montas lippua tällä hetkellä edustaa koko yhteisön mielipidettä? vai onko tää joku jorkkihomma

katoin tos et ei-selkääntaputteleva mielipide ama-langassa meni piiloon jossain minuutissa mikä viittais siihen, että 2-3 lippua riittää

mikä viittais siihen, että kaikki on pilalla (taas)

Näin ton ite enemmänkin semmoisena että vanha ama-lanka nostettiin esille provosoitunutta/-vaa mielipidekeskustelua varten johon meillä on erikseen politiikkalanka, tai sit voi vaikka kysyä yksityisviestitse mitä mieltä yhä tänäpänä asiasta 4 v reflektoinnin jälkeen. Ja siis onhan se perjantai myös jos semmoisella tuulella on

siis saako tänne sirkuksen takapihalle nyt postata vai ei

kaiken maailman tahmatassuleiden puolest kysym :smiley:

Todella jännittävä fiilis etten ole pienimmässäkään määrin perillä miksi tämä tourette-nimimerkki on niin ikävissä tunnelmissa. Syy lienee se etten seuraa nuorten “juttuja”. Voi voi!

konsta vanha ableisti

jos sä haluat todella nostaa jonkun ongelmaksi kokemasi asian esille niin voitko edes linkittää keskusteluun mistä on kysymys. alkaa ns. oikeesti vituttaa katella tämmöstä jupinaa.