Yksityisviestit

Keskustelualueella on mahdollista lähettää yksityisviestejä toisille käyttäjjille, mutta sivu, jonne “PM THIS USER” -linkki postauksen perässä vie, ei käytä muun sivuston headeria ja tyyliä. Ongelmaa paikannetaan ja korjataan pikimmiten.

Sivulla http://www.yksivaihde.net/site/foorumi/pm.php on yksityisviestikeskus, jossa voi lukea ja lähettää viestejä. Suora linkki lähetyssivulle on http://www.yksivaihde.net/site/foorumi/pm.php?new=1 täältä voi lähettä viestin kenelle tahansa.

Tarkoituksena olisi myös korostaa enemmän uuden yksityisviestin saapumista mm. sähköposti-ilmoituksella ja nostaa sivustolla ilmoitus heti kirjautumistietojen perään.

Pientä sekoilua yksityisviesteissä havaittavissa. Jos saan viestin, jossa ei ole otsikkoa, niin en saa sitä auki, kun ei ole mitään mitä klikata. Ainoastaan meiliin saapuneen ilmoituksen kautta pääsen siihen käsiksi.

Lisäksi sain toisesta YV:stä ilmoituksen meiliin, mutta linkkiä klikatessani päädyn yksivaihteen sivuille ilmoitukseen
“You can’t look at this message! It doesn’t belong to you!”.

Grrr.

jep,
en oo saanu aikaiseksi laittaa jotain default-otsikkoa PM:ään. otsikottomuus on siis ihan lähettäjän user error, mut onneksi mailissa on se suoralinkki ja harjaantuneempi käyttäjä osaa hakea sen linkin lähdekoodisrtakin.

Toinen kohta viittaa tilanteeseen, jossa lähettäjä on perunut viestinsä ennen vastaanottajan lukemista. Eli et näe viestiä, koska lähettäjä onkin tullut toisiin aatoksiin. Jos kuitenkin ehdit lukea viestin kerran, ei lähettäjän suorittamalla deletoinnilla ole vaikutusta.

Jos suinkin jaksat, niin tökkää se default-otsikko sinne. Ei mulle ainakaan tule mieleen privaa kirjoitellessani, että sitä ei saa auki jos siinä ei ole otsikkoa. Mut mä en olekaan harjaantunut käyttäjä.

Oho, tuli tuplana. Ilmeisesti viestin poistaminen ei ole mahdollista?

jep, kattellaan…

Mulle ilmestynyt yksityisviesti, jolla ei otsikkoa eikä ilmeisesti sisältöä, ja jota ei pysty avaamaan eikä merkitsemään luetuksi. Que?

EDIT. Eiku ei mitään, tuossa ylempänä asiasta jo puhuttiinkin.

Nillin, nillin mutta miksi en saa peeämmiä poistettua?
Saapuneet kyllä muttei lähetettyjä. Olis kiva saada hiukan siivottua välillä.
Paikalla missä normaalisti on ruutu ruksille lukee vaan n/a.

Voiko jostain säätää että en halua sähköpostia kun saan pm:n? Luen foorumia kuitenkin niin aktiivisesti että mailit ovat turhia… Eikö valintamahdollisuutta ole vai olenko vain sokea?

Tämä on testi.