Vyölaukku topsandeeros

Toi mixedworkki pitää vettä hyvin. toll sisäisellä taskulla ei oikeen teem itään olis parempi jos se olis kokonaan toisen vetskarin takana esim tossa ulkopuolella. Mut yllättävän tilava ton kokoiseksi ja tähän mennessä hoitanut hommansa hyvin.

ainiin tohon mixed workiin meneem yös pieni pokkari noitten kalujen kanssa ihan hyvin.

itsellä on kans käytössä tällainen KRNKY Belt Bag :

nykyisin tuo on asennettuna myöhemmin myyntiin tulevan vyön viimeinen protoon, joka on vakuuttanut talven testeissä.

Mainitaan vielä KRNKY Vaikkei mulla ole kokemusta mut ilmeisen toimiva systeemi kuitenkin. +kotimainen.

Mitä mieltä muuten tästä muodista pitää vyölaukkua olalla?

Isommilla kai ihan jees.

dawg, put a belt on your belt -mulla on yleensä housujen vyö ja sit laukun vyö. Tulee vähän sellanen länkkäri fiilis, mut ei se mua kyl haittaa.

pabs - 22:45, 14.2.2013 » dawg, put a belt on your belt -mulla on yleensä housujen vyö ja sit laukun vyö. Tulee vähän sellanen länkkäri fiilis, mut ei se mua kyl haittaa.
Tää on just paras! jos haluu ottaa laukun pois ni ei tarvii säätää housujen vyön kanssa.

Juuri näin…sunbird näyttää aika hyvälle. Hiukan isompi voisi tosin olla.

Laita meiliä jos ne tekis vähän isomman? Ainaki mitä niitten kanssa viestittelin ni tuntu mukavilta tyypeiltä. Ja kai krnky:kin voi jotain tehdä toiveiden mukaan?

Fok_It

maza- - 23:22, 14.2.2013 » [Fok_It](http://nyt.fi/20130214-fok_it-209/)
http://www.youtube.com/watch?v=YF8W_2TJsKw

Boblbeen MT Cargo on palvellu itellä mainiosti. U-lukolle vois virittää jotain erillistä slottia tohon ulkopuolella olevaan läppään, muuten jepa. Kamerakin kulkee mainiosti mukana menossa. Eihän tuo mikään superslimmi ole, mutta toimiva omassa käytössä.

http://www.boblbee.com/eu/artiklar/largeimage.asp?Bild=784

2Fresh - 23:58, 14.2.2013 » http://i1060.photobucket.com/albums/t450/2-Fresh-1/misc/hippack_zps4a425c70.jpg
olin just tulossa kirjoittamaan että ainoa hyväksyttävä vyölaukku on Vision tai Skate Rags, mielellään pääkallokuvioitu, mutta 2Fresh ehti ekaks :-)

toi VSW painter cap on kans kova.

On noita ollut ja tulee varmaan jatkossakin olemaan. Vyölaukkujen ongelma aina on, että ovat liian isoja (harvemmin) ja liian pieniä, sen kanssa pitää vaan tulla toimeen.

Toistaiseksi kestävimmät eli eniten mekaanista rasitusta kestäneet ovat olleet bagjack ja krnky.
Jokainen laukku on kyllä pakkaslunta ottanut sisäänsä ja vedet ovat pysyneet ulkopinnassa.

Lähtökohtaisesti kaikki joissa on ollut vetskari sulkemismekanismina on ollut FAIL, hajoaa ja hankala korjata. Velcro + Klipsi on paras yhdistelmä: kun velcro kuluu sellaiseksi ettei mikään tarraa kiinni, klipsillä saa pidettyä pussin kiinni, kunnes alkaa vituttamaan ja vaihtaa/-dattaa uuden tarranauhan.

Arvostan myös ainakin yhtä lisätaskua tai jotain erotteluasiaa. Lompakon ja avaimet saa kivasti jemmaan, kun loppukamat pyörivät isossa taskussa. KRNKYssa on hemmetin hyvät nuo + lukkoholsteri ja kynälle remmit.

Ostin lekasta pari MOLLE-varustepussia ajelukäyttöön, ovat tarpeeksi isoja normiromujen lisäksi paclite-rotsille yms. Ongelmaksi tietty muodostui että tuossa on vain yksi tasku eli lompakon etsiminen vaatii koko pussin läpi koluamisen. Inhoan ajopaitoja ja vielä enemmän inhoan niiden takataskussa minkään pitämistä.

Erillinen vyö laukun kanssa on must, vähän tietty makuasia, mutta eipähän housut tipu ja länkkärifiilis tuo mukavan John Wayne-kävelytyylin.

Reppuahan tuo vyölaukku ei korvaa, mutta jos vituttaa lompakkojen ja muiden käyttöesineiden pitäminen ajaessa taskussa tai repussa, suosittelen kovasti.
Itsehän en oikein osaa kulkea ilman.

Sitä paitsi rakastan kaikkia accessories-kamaa, mitä enemmän kilkuttimia ja pussukoita, sen kivempi… puhutaan nyt pyöräilytaktisesta, sotataktinen jätettäköön 'lekafiileille ja harvemmin nuo omaan käyttöön sopiikaan, kun en asetta kanna mukana.

UI UI VSW-lippis :slight_smile:

mulla on päivittäisessä käytössä KRNKY:n se mini-pussukka. Lompakolle, puhelimelle ja mukana kulkevalle pikkusälälle aivan loisto. Vaikea olla ilman. Tämä kulkee vielä kätevästi samassa vyössä kuin housut.

lenkeilläkin olen tuota käyttänyt ja sinne saa hyvin sopimaan vähän patukkaa evääksi, sisuri, pari työkalua ja pumppu(poikittain läpän alle).

Hyvin on säätä kestänyt ja plussana toki se, että koska pieni kooltaan niin takin helman voi vetää päälle monsuunilla.

Ostin itse myös tuon Sunbird Hip pouchin, toiminut omassa kampuskommutoinnissa oikein hyvin. U-lukko pysyy kivasti, menee lompakot ja avaimet sekä pienet EA-kamat mukavasti. Itse oon eri mieltä sen sisätaskun toimivuudesta, siellä pysyy pikkusälä kuten laastarit, haavateippi ja varatupakinsytytin oikeen mukavasti. Talvikäytössä pärjäisi ilmankin, kun on takin taskut, mutta kesäpyörinnässä vaikea tulla toimeen ilman. Viime kesänä oli vielä kasarilta vanha nahkainen vyölaukkumalli, täksi kesäksi nyt u-lukkoholsterillillinen Sunbirdin laukku. Bonusta myös siitä, että näyttää vyölaukulta, eikä miltään Smurffin mainitsemalta sotataktiselta lipasvyöltä.

Tuo Bagjack näyttää aika hyvälle.

Käyttökokemukset tästä Chromen Utility Pouchista kiinnostelee.

Olis nyt Wigglellä tarjouksessa. Aattelin tota lähinnä korjaustilpehöörin ja lompuukin kuskaamiseen. Ja jos löytys ajokuva – eli se olis oikeesti jonkun vyössä kiinni, niin näkis vähän mittakaavaa. Tuo on kuitenkin melkeen 30 cm leveä, joka tuntuu aika isolta.

^eihän tuossa utility pouchissa ole vyölenkkejä.

Itseäni houkuttaisi Trash Bagsin Wastebasket 2, koska siinä yhdistyy moni kiva piirre: velcro + solki sulkemiseen, leveä vyö mukaan ja lukkoholsteri. Onkohan muita vastaavia paketteja?