Vuokrataan Helsinki: fillariropaustalli n. 20m2 + muut tilat

Vuokrataan prätkätallin yläkerrasta noin 20m2 parvitilaa fillareiden ropaukseen n. 250e/kk. Sopiva paikka esim. 3-5 hengen porukalle. Tallin alakerrassa tällä hetkellä vuokralla neljä prätkä-/fillariharrastajaa. Itse rakennettu parvi joutaa vuokralle. Parvea mahdollista laajentaa esim 10 neliön verran ja voidaan jeesata rakennushommissa. Tallissa on langattomat musavehkeet, tv + chromecast ja jääkaappipakastin valmiina. Oiva paikka viettää talvi fillareita ropaten ja ottaa muutama kylmä olut samalla.

Parvella tällä hetkellä sohvaryhmä + pöytä sekä noin 5 metriä metallihyllykköä jotka voidaan purkaa pois mikäli vuokraaja niin haluaa. Myös sohvaryhmä ja pöytä voidaan järjestää pois jolloin koko tila on vuokraajan käytössä. Parvelle pääsee rappusia pitkin. Rappujen viereen on tarkoitus rakentaa ramppi/liuska jotta fillarit saa helpommin parvelle. Alakerrassa prätkäpuolella vuokraajan käytössä maalauskoppi, ruuvipenkki, kompressori, hiomakoneet sekä pylväsporakone. Motonet ja Lanterna 100 metrin päässä joten pikkurojun tai rakennustavaroiden hakeminen naapurista helpottaa ropausta.

Talli on kahden suuren, sivulle aukeavan oven takana ja tallin eteistilassa on kameravalvonta. Talliin eteistilaan pääsee ajamaan sisälle myös autolla. Tallin eteisestä on pääsy vesipisteelle, vessaan ja suihkutiloihin.

Vuokrataan ensijaisesti kaveriporukalle. Ei kusipäitä, ei natseja eikä dokausluolaksi!

Speksit:
Sijainti: Roihupelto (tarkempi osoite YV:llä)
Neliöt: n20m (n.6m+3m) + muut tilat
Hinta: 250e/kk
Vuokravakuus: 1kk
Vartiointi: kyllä
Vessa: kyllä
Suihku: kyllä
Muuta: langattomat BT kaiuttimet, jääkaappi/pakastin, tv+chromecast, maalauskoppi, pylväsporakone yms.

Yhteystiedot:
YV:llä puhelinnumero ja kuvakansion linkki kiinnostuneille.

12 Likes

Loisto kommuuniropauskämppäidea!
Teillä ei kuitenkaan taida olla siellä puhallus/maalausvehkeitä tai tilaa sellaiselle sotkulle?

Moi, tuo alakerran koppi on rakennettu metallin työstöön sekä juuri maalaukseen. Useammat osat, tankit yms. siellä on maalattu. Kipislevyjen saumat on päälllystetty suurimmaksi osaksi metalliteipillä kipinöitä ajatellen ja “ovena” toimii suljettava hitsausverho. Eli maalaushommat kyllä onnistuu kopissa. Tilaa on sen verrran että hyvin saa esim. rungon maalattua.

Edit: hiekkapuhallushommat ei onnistu.

Kuuluuko tähän kauppaan nahkaliivit ja prosenttimerkki?

Ei valitettavasti. Taidetaan olla väärää sukupolvea :frowning:

11 Likes