VOI POISTAA/Varastettu 3 "jopoa"

Lönkan päästä sisäpihalta lähtenyt 3kpl valkoisia OSIS logolla olevaa pränikkää jopoa. Mikäli tulee vastaan ojasta tms. niin ilmoitusta. Kiitos!

Yhteys henkilöön jolta pyörät hävinnyt

EDIT: vakuutus korvannut pyörät, joten ilmoituksen voi poistaa. Kiitos kaikille!

Pyöriiköhän noita enemmänkin, vai oliko noi kolme jotain uniikkeja kappaleita?

Just eilen Nordenskiöldinkadulla osu silmään yks valkoinen Jopo, jonka kyljessä luki OSIS+. Pisti silmään, kun siinä putkessa ei lukenutkaan tuttua ja turvallista Jopo-tekstiä… Sillä ajeli suht siistin näköinen keski-ikäinen mies.

Eikös nää oo jotain hiustuotebrändimainospyöriä ? osis+

Niin oliko nämä muuten lukossa/lukittuina ollenkaan?

1kpl lähtikin jo 2 viikkoa sitten. Nyt lähti 2kpl lisää samalta sisäpihalta lukittuna toisiinsa ja siitä vielä kiinteään aitaan.

Pyörät on promo-pyöriä joita pitäisi olla vain muutama helsingissä. Jos siis kuski ei näytä kampaajalta( =) ) , ajelee todennäköisesti pöllityllä pyörällä. Kyselin tänään kaverilta spesifimpiä tuntomerkkejä mutta eipä niitä oikein ollut. Helkaman tekemä ja täydellinen JOPO-kopio, mutta punaisella OSIS+ tekstillä.

Enemmän kai tässä on kyse siitä että jos löytyy hylätyn näköisenä jostain niin yhteyttä vaikkapa allekirjoittaneeseen.

Bongattu viime kesänä Oulussa kahdestakin parturin ikkunasta. Etuhaarukka oli toisessa asennettu takaperin.

Yksi moinen löytyy pihasta täällä Kumpulan suunnalta, varsin uusi tuttavuus pihapiirissä… PM:llä lisäinfoa…

Vallilassa pernajantiellä kourallinen jopoja, joita tulee ja menee koko ajan. Osa pyöristä maalattu ja purettu. Kandee käydä tsekkaamassa löytyykö sieltä!

Rautatieasemalla siin aidassa elielin bussiaseman vieressä on yks. Ainakin klo 16:05 oli viel paikallaan. Kauhee kiire ja ei lukkoa niin en oikeen muuta voi kun täällä huudella.

nyt on rautatientorin sivussa vltavan takana aidassa kiinni yksi osis+, soittaisin toimintaohjeita jos oisit laittanu puh.nron.

laitettu PM. Omistajan yhteys päivitetty ensimmäiseen postiin mahdollisia löytöjä/lukotuksia varten.

Kontulassa oli yksi tuommoinen OSIS+ pyörä.

Ai niin, näin eilen kun joku mimmi pisti menemään tällaisella täysiä Kurvissa - jalkakäytävällä. Rikollista tuohua.

no ehkä tässä on turhaa kiinnittää huomiota näihin ellei näytä hylättynä jossain. Kun siis ei ole kunnon tuntomerkkejä näihin vietyihin. Runkonumeroa tms. Näin itsekin tänään yhden. Jos siis löytyy jostain orvon näköisenä niin yhteyttä yllä olevaan numeroon. Jos vain spottaat kaupungilla niin mitä sitä täällä ilmoittelemaan. Tuskimpa tässä mennään joka OSIS+ kuskia turpiin vetelemään tai lukottelemaan jokaista pyörää.

kai sä väänsit sen peilin sivuun

Ainakkan tässä minkä minä näin ei ollut mitään runkonumeroa tms.
Pyörä oli hyväkuntoinen ja lukittu.

http://www.tori.fi/kanta-hame/Polkupyora__JOPO__2270307.htm?ca=16&w=3

Täällä pohjanmaalla viime syksynä melkein joka toisessa parturiliikkeessä oli asiakkaiden kesken arvontaa, jossa pääpalkintona oli tuommoinen JopOSIS

Jooh, vanha ilmotushan toi oli ja puski vaan déjà vuta, kun näin tollasen tuol myynnis. Kelailin vaan järkeillen, et jos nois nyt ois kuitenki sattunu olee esim. runkonumerot ja yksikin varastettu pyörä ois löytyny, niin bad boys,bad boys whatcha gonna do whatcha gonna do?