Vintage-raaseri

Kävin kunnostelemaan veljeltäni saamaani 30-lukuista SOK-pyörän runkoa. Tyyli-ihanteena Pashleyn Gov`nor-pyörät. Lisäilen kuvia ja juttua tuonne vähitellen, vielä ei ole kuin yksi kuva: http://pojatovatpoikia.blogspot.com/ . Käy katselemassa, jos kiinnostaa.

Yst. terv. polkupyörämärkäkorva J.T.

Lisää kuvia ja Äkkiä :wink:

Kiinnostaa. Onko tuo alkuperäismaali vai uusi?

Lisäsin pari kuvaa nettikaupoista haalimistani osista. Kirjoittelen ehkä tänään vielä, mistä nuo osat ovat ja kuinka nopeasti ne kotiovelle tulivat. Jos siitä olisi vaikka jollekulle infoa.

Tuo maali on uusi, sen alkuperäisen pilasin kun olin nuori ja typerä. Nyt olen enää toinen noista, eh.


Tällainen muuten puuttuu vielä. Ei kellään ole ylimääräistä?

Vanhan stemmin saat Espoosta Mattilan Hannulta, Hannulla voi olla myös vanhoja työkalulaukkuja. Numero on nolnelviis 1235648

Puisia kahvoja ja nikkelihelat Seppä perhosta
http://www.vanhatvelot.org/keskustelu/viewtopic.php?id=235

Hienoa jälkeä, ei kannata murehtia SOK:n puhallusta ja maalausta SOK on ehkä yleisin -30 luvun pyörä mitä löytyy. Et ole mitään harvinaista ja uniikkia tärvellyt.

Kiitoksia vinkeistä!

Tämä prosessi on kutakuinkin valmis. Hiukan tuo on tietenkin sellainen sekametelisoppa - uutta ja vanhaa. Vähän säätöä ja ehkä joitakin osia toisiin, niin sen voikin nostaa tuohon seinälle. Ja joskus käydä vähän ulkoiluttamassa. Kuva isompana tuolta klikkaamalla: http://pojatovatpoikia.blogspot.com/

:open_mouth:

jumapleissön. tuli husqvarna-rojektillekin tommonen vertailukohta mihin pitäs pyrkiä. komia peli!