Vintage-avaus: Suntour perfect 6-speed pakka irti?

Nyt on suht kiire. Kertoisiko joku, millä avaan kuvassa näkyvän keskiön? http://farm4.static.flickr.com/3200/2694859898_f45d0e9262.jpg
Toisin kuin kuvassa näkyy, olen siis ottanut jo kaikki akselin osat irti ja päivä paistaa keskeltä läpi. Enää pitäisi siis tietää miten jatketaan? Noita kahta liikkuvan näköstä osaa olen koittanut naputella auki, mutteivät tunnu lähtevän kumpaakaan suuntaan enkä nyt viitti runnoa.

EDIT: Toinen kuva

Eli siis jäljellä on pakan lisäksi noi molemmat notchit

Ja vielä edit:

Siihen näemmä tarttee tälläsen

Ei ole :confused:

Mitään vaihtoehtosta?

Jos et juuri tota pakkaa tarvi enää, voit hajottaa pakan naputtamalla auki ton lätkän, missä on kaksi pyöreää koloa, aukee myötäpäivään. Jäljelle jäävän osan saat kierrettyä veks putkitongeilla tai ruuvipenkillä.

edit: työkalun saa tuolta, laita akseli takaisin ja kiinnitä työkalu akselin mutterilla tukevasti paikalleen ennen kuin yritätkään ruveta vääntämään. Noi kaksiloviset on kaikkein herkimpiä lipsumaan.

^näin. Kiekon kun laittaa vielä snadisti pehmustetulle tuolille, pakaton puoli selkänojaa vasten niin saa hyvän tuntuman ja voimaa vääntöön kun painaa alas vähän pidemmällä vääntövarrella selkänojan takaa seisten. Aivan kuten joope totesi, 2 notch työkalun asettelu ja paikallaan pysyminen on fataali kohta tässä proseduurissa.

No, oikeestaan operaation nimi oli putsailla kaikki rakoset keskiöstä, laakerikuulat sattu siinä tulemaan ulos sitten, siksi olisi pitänyt avata… Todettiin että on aikalailla jumissa, ei liikkunut notchit eikä toi niitten ympärillä oleva rinkula millään mihinkään (kokeiltiin 15" jakoavaintakin, siinä on meinaan vääntöä). Lopputulos: Pistin pakan läpi vaseliinit laakeripesään ja tökin teräksisillä hermoilla laakerit paikoilleen. Saapi nähä menikö.

Mutta kiitti kuitenki neuvoista

Onko muuten tuollaisessa pakassa muuten samat kierteet kuin näissä: http://sheldonbrown.com/harris/images/fw120.jpg ?

Tässä vielä kuvaa Suntour Perfectin kierteistä: http://farm4.static.flickr.com/3215/2930424063_b318f5dc73.jpg?v=0

Oisin nimittäin sinkuloimassa yhtä kiekkoa jossa on kyseinen pakka, jos se nyt on mahdollista siis…

Ohhoh, meinas tämäkin topicci unohtua jo.

Kierteistä en varsinaisesti tiedä. En saanut pakkaa koskaan auki. Toki, jos on oikeat työkalut ja osat, sinkuloinnin luulis onnistuvan helposti.

Itse kyllä tosiaan sanoisin, ettei noi notchit niin helposti lipsu. Ainakaan mulla. About puoltoista senttiä niillä on syvyyttä, ja kuten sanottu, laitettiin jakari väliin. Ei lipsunut siinäkään, joskin oli yksinkertasesti jumissa