vinkkejä stemmin vaihtoon Cannondale M600 vm 1991

Onko kellään vinkiä, miten saan stemmin vaihdettua kyseiseen pyörään, stemmiadapterit ei mene, koska koko on jotain erikoiscannondalea, stemmi on ruma ja liian pitkä. Mites levarikeula tähän onnistuu? Kiitos!

Quill vai Ahead?
http://www.retrobike.co.uk/forum/download/file.php?id=212548&t=1
http://images.evanscycles.com/product_image/image/b00/3b7/ea8/50042/product_page/system-ex-quill-stem-254mm.jpg

Quillihin siinä todnäk. on, kun 91. Eiks tässä ole sitten vain 31.8 se koko?

Alempi, jos olisi ahead, niin ei olisi ongelmaa.

taitaa olla 1 1/4" ahead eli isompi kuin nykyinen yleisin 1 1/8"

Eiku toi mitä peltsip sano paitsi quill. Cannondale varmaan ainoa valmistaja joka näin tehny?

EDIT: mm. matiaksella on tämmönen samanlainen “ongelma” tai ominaisuus. Matias vois sulle vinkata, kun kerto että oli löytän oikeen adapterinkin millä saa muutettua aheadiksi ton. Mut gowagooglemies hakee ite jonkuu quill 1 1/4 to ahead 31.8 tms.

Edit: http://harriscyclery.net/itemdetails.cfm?ID=1396

Tuommoinen? VintageCannondale.com | Vintage Cannondale - Catalogs, Information and Decals

Näyttää 1 1/8" haarukan kaulan kiilastemmiltä, jolloin stemmin ruoto on 25,4mm. Ihan tavallinen juttu sekin. Stemmejä on, adaptereita on.

Entinen ohjainlaakeri pois ja kierteetön tilalle. Kierteetön 1 1/8" levarihaarukka. 1 1/8" ahead-stemmi. Näitä viimeksimainittuja löytyy lyhyenä ehkä nykyään helpommin, kuin em. kiilastemmejä.

Tai en tiiä. Ota stemmi irti ja ilmoita mitat.

Ok, kiitos tiedosta, omaan silmään näytti paljon paksummalta mitä normisti, fillarikaupassakin sanoivat, että ei käy normi stemmiadapteri, mut joo pitää tsekata vielä.

Ei halpa mut, http://www.ebay.com/itm/Syncros-Cannondale-HeadShok-stem-115mm-Vintage-Retro-NOS-/381312595490?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item58c8007622

Sori, tohon sun cannariin taitaakin kuulua olla 1 1/4" stemi.

Nyt kun termit hallussa, niin tuollahan asia on ratkaistu. http://harriscyclery.net/m/product/nitto-mt-column-adaptor-for-1-1-4-threaded-systems-1396.htm

Tuohon aikaan Raleighilla oli tavallista quilliä paksumpaa settiä tarjolla kans. Itelläni on ylimääräisenä stemmi, jonka halkaisija on 25,4 mm. Semmosestahan saa sahalla ja viilalla 1" ahead-adapterin, jos ei valmis kulma ja pituus natsaa.

Varmistuksena kannattaa ottaa nykyinen stemmi irti ja ottaa siitä mittoja.

Clambin koko pitää olla käsittääkseni 28,6mm.

joku perus qulli + tölkkiä väliin :smiley: silleen mulla ainaki aikoinaan pysyi.

On ihan mahdollista, että Cannondale on laittanu muiden oversizestäki överimmäksi. Eikä olisi jääny viimeiseksi kerraksi.

Lähti tilaus ameriikkaan asti, tehdään tyylillä, kuvaa myöhemmin.

Paljo sul oli toi oppirahabudjetti?

Toi Nitton adapteri on just oikea tähän Cannondalen 1 1/4" keulaan. Ilmeisesti kyseessä tosi kevyt Pepperoni aluhaarukka. Itsellä sama adapt käytössä sbikessä, jossa 11/4 teräskeula.

Ei oo budjettia…