VeloFinland ja VeloFest hakee vapaaehtoisia

VeloFinland on Pyöräliiton vuosittainen seminaariviikonloppu, jossa pyöräilyn edistämisen asiantuntijat ympäri Suomea ja pohjoismaita kokoontuvat viikonlopuksi yhteen. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään Helsingissä. Lauantai-illan iltajuhla VeloFest on koko Helsingin pyöräilykansan oma juhla, jossa esiintyy mm. The Bad Ass Brass Band. Tutustu ohjelmaan: http://pyoraliitto.fi/velofinland/ http://pyoraliitto.fi/velofinland/velofest/
Tällä lomakkeella voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi seminaariin tai iltajuhliin. Vapaaehtoiset saavat lipun seminaariin ja iltabileisiin ja yhden lämpimän ruoan vapaaehtoispäivää kohti. Ilmoittauduthan viimeistään torstaina 22.9.

Tarvitsemme apua seminaaripäivinä ilmoittautumistiskille (perjantai-ilta ja lauantaiaamupäivä), IT-tueksi, avuksi striimaukseen ja dokumentointiin sekä juontajaksi. Lauantai-illan VeloFestissä hommia on alkuiltana somistuksessa ja loppuillasta lipunmyynnissä ja artistihuollossa. Vuorot ovat n. 2 tunnin mittaisia.

Ohjeet VeloFestin ennakkomarkkinointimateriaalin hakemisesta ja levittämisestä lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla.

Lämmin kiitos avusta jo etukäteen!

Täytä lomake tästä