Velobia Bike Co.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/28994615/logo.jpg

Onnea puljuun!

Runsasasiakkaista syksyä toivottaen!

Näkyykö putiikkinne ovi suoraan siitä Hämikseltä?

Stadista päin katsottuna viimeiset kerrostalot vasemmalla. 90m2 tyrmä entisessä autotallissa :wink: This is how we roll.

Vaikuttaa erinomaiselta!!

Kuulostaa hyvältä, itselle tuli mieleen pyöristä juuri nuo Mashit, sitten Gangstat ja vielä Steamrollerit. Nämä nyt tuntuu olevan Helsingistä heikosti saatavilla, mutta silti porukkaa kiinnostaa. Sitten tietenkin open prot, gaattorit, sun muut vakiohyvät palikat.

.

Euro Asia Importsille kontaktit kuntoon niin spessukomponenttien ja - tarvikkeiden saanti on taattu. Onnea yritykselle!

Hienoa että olette investoineet työkaluihin. Olisi mukava jos vaikka erikoisemmista laittaisitte listaa. Onnistuuko normihommien lisäksi:

  • haarukan crown race -paikan feissaus? mihin kokoon?
  • kierteen lisääminen kierteelliseen ruotoputkeen? ja kumman kierteen?

Open Prota ja Gatoria otetaan varmasti hyllyyn aika pian. EAI on työn alla kevääksi. Napaosastolta ollaan neuvoteltu Mackin kanssa pienestä hyllyerästä, samoin Philin kanssa jumpataan. Rungoista Rollerit ja muut Surlyt onnistunee, samoin Cinelli & Dodici. Kampisektorilla Sugino on työn alla, myös Omniumit & DA:t hoituu tarvittaessa. Ja kaikkea voidaan tosiaan tilailla per heti, jos spexauskärpänen puraisee jollekulle.

Kare_Eskola - 9:40, 2.10.2013 » Hienoa että olette investoineet työkaluihin. Olisi mukava jos vaikka erikoisemmista laittaisitte listaa. Onnistuuko normihommien lisäksi: - haarukan crown race -paikan feissaus? mihin kokoon? - kierteen lisääminen kierteelliseen ruotoputkeen? ja kumman kierteen?
Tällä hetkellä löytyy keskiömuhvin ja emäputken feissauskalut, rotsauskamat BSA:lle, alakoolin irroitus- ja kiinnityskamat, kävynlyöntikalu ja ohjurin asennustool, eli perussettiä. Ruotoputken kierteyttäjät on hankintalistalla, samoin kuin keskiömuhvien kierteyttäjät eri standardeille. Muita hoidetaan arsenaaliin tarpeen mukaan, eli paniikin iskiessä.

Onnea yrittäjyyteen. Ainakin Gommitalian kumeja vois olla, Ambrosiolla taas loistavia kehiä yms.

kiitos jeesus. voisin tulla työstään ton rollerin keskiön vihdoinkin joku ehtoo, pm for detaljs.

Uijui! Asun käytännössä naapurissa, joten tämä enemmän kuin hyvä. Alkaa pikkuhiljaa näyttää siltä, että ei tuu poistuttua Arabiasta muuta kuin pyörälenkeille.

Onnea yrittäjyyteen!

Ei ole kyllä mulle LBS, mutta propsit kundeille ja toivon menestystä!

Ja EAI olisi kyllä vitun jees, jos onnistuu!

Pitääpä tehdä tässä joku päivä yhdistetty Kyläsaari- ja Velobia-ekskursio.

Velobia - 9:44, 2.10.2013 » Open Prota ja Gatoria otetaan varmasti hyllyyn aika pian. EAI on työn alla kevääksi. Napaosastolta ollaan neuvoteltu Mackin kanssa pienestä hyllyerästä, samoin Philin kanssa jumpataan. Rungoista Rollerit ja muut Surlyt onnistunee, samoin Cinelli & Dodici. Kampisektorilla Sugino on työn alla, myös Omniumit & DA:t hoituu tarvittaessa. Ja kaikkea voidaan tosiaan tilailla per heti, jos spexauskärpänen puraisee jollekulle.
tää kuulostaa hyvältä

Todella hienoa! Kunnon vapaaratasmerkki riittävällä kokoskaalalla 15-21t kantsii ottaa kanssa mukaan. Niitä saa aina metsästää pitkin internettiä.

Ruotoputken kierrepakkoja saa vaiks Motonetistä. Pienellä vaivalla ja ruuvipenkillä sen saa myös kasattua ihan toimivaksi työkaluksi. Tämä siis jos se paniikki tulee eikä ehdi venailla työkalujen saapumista maailmalta.

Super!