Veloaamiainen aloittelijoille ja kokeneille 28.5.2021 (Allekirjoittanut ei pääse paikalle, lue topikista järjestyykö)

Huom, minä allekirjoittaneena en työkiireiden takia voi luvata paikallepääsyä, joten lukaiskaa topikista, josko joku veloajoa harrastellut kertoisi olevansa tulossa.

Perjantaina 28.5.2021 klo 08:00-10:00 sopii tulla pyörällä Velodromille, vaikkei koskaan ennen olisi uskaltanut. Päivämäärästä voi käydä vääntöä topikissa, lähtökohtana on perjantai, mikä usealla saattaa olla vapaa pitkän viikonlopun varjolla, mutta mikäli useimmalle torstai olisi parempi, niin vaihdetaan siihen.

Osoite on Mäkelänkatu 70. Kulje läpi vihreässä verkkoaidassa olevasta portista, astu sisään pääsisäänkäynnin pariovista, jatka aulan läpi suoraan eteenpäin ja lasiovista radalle.

Pyörävalinta on vapaa. Ei tartte olla droppeja tai tulppia tangossa. Jarru on ok ja vapaaratas myös. Hitto, ota vaikka vaihteet, jos mieli tekee. Paikanpäällä kokeneemmat neuvoo miten ajetaan turvallisesti, kertoo kannattaako fillariin tehdä jotain muutoksia.

Aamukahvia ja keksejä voi tuoda omantunnon mukaan, itse koitan tuoda termarissa kahvit ja jotain pahvimukeja.

En ole allekirjoittaneena ihan varma, miten noi koronarajoitukset nyt ulkotiloissa menee, mutta luotetaan siihen, että porukka on sen verran vastuullista, että sopivia turvavälejä osataan pitää.

6 Likes

siirretääs vähän, kun henkilökohtaset menot pakottaa huomenaamulla muualle

Tsekkaisin vaan kun huomasin kalenterista merkanneeni tän torstaille 27.5. että olitko @josbanse kuitenkin ajatellut perjantaita 28.5.?

Joo korjasin perjantaille

Nyt on työhommat sellasessa jamassa, etten uskalla huomisaamulle luvata pääseväni velolle. Editoin tiedon tuonne aloitukseen, jos joku velolla aiemmin ajellut tietää olevansa tulossa, niin kommentoi tänne, niin osaa sitten uudet kuskit varautua siihen, että tuleeko ketään paikalle.

Katoin aamulla että päiväkodin katto on kuiva niin uskaltaa lähteä. Velo on kuiva, itäkaarteessa kuumottavasti märkiä lehtiä. Tänään on kuulemma pesutalkoot.