Vehkala Criterium race 2 KE 7.8. klo.21

No niin, aika rikkoa radiohiljaisuus. Kahdet skabat sanoin joskus aiemmin hoitavani joten nyt sitä sitten mennään. Katsotaan saadaanko kuskeja viivalle ja sitten sen mukaan katsotaan toista skabaa vielä kesän loppuhöyryille.
Tarkemmat speksit eli ajat (illalla on se on varmaa) ja paikat ilmoittelen tuossa tulevalla viikolla kun lyön ne lukkoon. Kuitenkin tuttuun tyyliin yhteislähdöllä ja vain kiinteillä välityksillä ilman jarrulaitoksia. Kypärä on pakollinen.
Meno FVLL UG eli muu liikenne on mahdollista ja risteysvahteja on sen mukaan miten väkeä saadaan. Mieluummin väkeä viivalle starttiin kun risteyksiin seisomaan. Minulle saa huudella jos avustustehtävät kiinnostaa.

Kyllä! Tän kun ajan niin tuplaan kesällä ajetut kilsat. Hauskaa näissä on silti aina ollut.

zykkeli - 19:14, 28.7.2019 » nyt sitä sitten mennään.

uiuiui

Yhä hyödyllinen tietopaketti, vielä ehtii laittaa välitykset kuntoon.

normaali - 9:41, 9.8.2016 » Ekoja crittejään suunnitteleville nyypille kyselin millaisilla väleillä kärkihenkilöt on crittejä ajelleet. Vastaukset vaihtelivat välillä: 51/17 = 3,00 49/17 = 2,88 51/18 = 2,83 48/17 = 2,82 47/17 = 2,76 49/18 = 2,72 Onhan se omasta kunnosta kiinni millaisiin vauhteihin tai kadensseihin pystyy, mutta kun näissä ei valtavasti ollut heittoa niin suosittelen ottamaan oppia.

https://tonilahti.kuvat.fi/kuvat/py%C3%B6r%C3%A4ily/1V9V%20-%20KOTKA%202017/IMG_9854.jpg/_medium.jpg

Pienessä krapulassa tuo synttärcritti oli ihan kauheaa

DanielBraun - 11:00, 29.7.2019 » Pienessä krapulassa tuo synttärcritti oli ihan kauheaa
Krapulattakin oli ihan rapeaa.

Hapokasta on aina.

Jos ja kun joukossa toivottavasti ensikertalaisia niin kerrottakoon nyt rohkaisuna/kynnyksen madaltamisena seuraavat faktat:

  • Vaikka ei ole mikään järjestetty suljettu ja turva-aidoilla rakennettu rata niin pyrin katsomaan ja piirtämään aina mahdollisimman perusturvallisen radan missä ulkopuoliset vaaratekijät on pyritty minimoimaan.
  • Meno ei ole ison maailman totista ja äärimmäisen kisaisaa vaan hyvin on mahtunut ajamaan eritasoisia kuskeja. Ero kärjen ja perän välillä on aina ollut iso eli ei tarvitse jännittää olevansa ainoa joka ehkä putoaa kyydistä. Ajaminen on kuitenkin kivaa ja opettavaa erityisesti kun haastaa ensisijaisesti itseään. Aina tietysti kiva jos osuu joku saman vauhdin omaava kuski niin tulee kisailua. Yleensä ina näitä löytyy.
  • Meno on reilua ja toisia kunnioittavaa ja hirveää kiilailua tms. ei tapahdu. Kärkikahinoissa toki enemmän, mutta siellä kuuluukin asiaan.
  • Järkeä kun käyttää ja tuntee omat rajansa niin on niin turvallista kuin pyöräily yleensäkin on. Ensimmäisen kaarteen tai kierroksen perusteella kukaan ei ole koskaan peliä ratkaissut kuin omaksi tappiokseen eli rauhassa alku ja siitä sitten kiristellen.
  • Ajomatka tulee olemaan sen 15-20km ja vauhteja pumpataan ylös ja alas eli välit sen mukaan. Korkeuseroja ei juuri ole.

Hemmetti en pääse! Cup-johtajan paitakin jäi mulle 2017 jostain syystä.

En oo koskaan tämmöseen osallistunu, enkä tiiä mitä odottaa, mutta laitetaan harkintaan vähän ajasta, sijainnista ja tähtien asennosta riippuen.

Puolisolle pitäis kertoa kotiintuloajat, eli niistä riippuu pääsenkö risteysvahdiksi.

Aikatauluista semmoista tässä voisin kertoaettä siinä klo. 21 nurkilla olisi tarkoitus. On vielä valoa, mutta liikenne monilta osin rauhoittunut. Mun kelailemissa spoteissa mestat sulkeutuu klo. 20 aikoihin.
Käyn nyt vielä tänään tsekkaamassa vaihtoehtoiset paikat illasta ja ilmoittelen sitten.

saako riserillä ajaa?

Aattelin pitää rikotut luut max 2x per vuosi niin vois vaan tulla katsoo sairasta nopeutta.

ein0.0 - 22:21, 30.7.2019 » saako riserillä ajaa?
Riserilla mun puolesta saa ajaa, mutta päät pitää olla tulpatut ja ei voi olla mikään reilusti yli 60cm aisa. Eli vahva toive ja suositus olisi hoitaa itselleen joku droppitanko, mutta en aio ketään viivalta riserin takia käännyttää.

Ja vahvistan radan lopullisesti torstaina kun vielä tsekkaan yhden paikan, mutta näillä näkymin paikka tulisi olemaan Vehkala ja klo. 21.
Erittäin nopea rata tarjolla ja vähän eri tavalla tuolla jo aiemminkin ajettu. Jalkoja saa käyttää niin paljon kuin löytyy.
Paikka on vähän syrjemmässä, mutta juna tuo suoraan tonteille. On kuitenkin vielä yksi spotti minkä haluan tsekata eli voi muuttua.

Länsi-Hesalaisena huutelen täältä sivummalta ilman minkäännäköistä crittikokemusta, että Pitäjänmäen teollisuusalue (Strömberg) on sellainen paikka, missä liikkuu autoja vähän ilta-aikaan ja minne uskoisin saavan sopivan haastavan radan. Siellä on käynyt joskus vaihdepyöräilijöitä hiomassa korttelitaitojaan. Leppävaaran rullahiihtorata siinä urheilukentän länsipuolen pellolla voisi myös olla potentiaalinen ja 100%:sti autovapaa.

stenu - 9:42, 31.7.2019 » Länsi-Hesalaisena huutelen täältä sivummalta ilman minkäännäköistä crittikokemusta, että Pitäjänmäen teollisuusalue (Strömberg) on sellainen paikka, missä liikkuu autoja vähän ilta-aikaan ja minne uskoisin saavan sopivan haastavan radan. Siellä on käynyt joskus vaihdepyöräilijöitä hiomassa korttelitaitojaan. Leppävaaran rullahiihtorata siinä urheilukentän länsipuolen pellolla voisi myös olla potentiaalinen ja 100%:sti autovapaa.
Joo, tuota Pitskua & Valimoa olen vähän katsellut ja se voisi toimia. Siellä Valimon puolella oli vaan pitkään katuja revitty auki, mutta nyt jo parempi. Konalan ovat harmiksi menneet pilaamaan ostoskeskuksilla, kaupoilla ja kuntosaleilla ;) Leppävaaran liikuntapuiston ympäristöä katselin kans ja kävin pyörimässä, mutta siihen ei oikein fiksusti saa. Näyttää ensin hyvältä, mutta ei sitä sitten olekaan kun alkaa ajamaan ja koittaa jonkun lenkin rakentaa. Rullahiihtobaanat tuppaavat noin yleisesti olemaan vähän kapoisia kunnon vauhteihin ja ajoon fillarilla. En nyt tosin just tuota Lepuskia ole tsekannut.
zykkeli - 23:57, 30.7.2019 »
ein0.0 - 22:21, 30.7.2019 » saako riserillä ajaa?
Riserilla mun puolesta saa ajaa, mutta päät pitää olla tulpatut ja ei voi olla mikään reilusti yli 60cm aisa. Eli vahva toive ja suositus olisi hoitaa itselleen joku droppitanko, mutta en aio ketään viivalta riserin takia käännyttää.
Jaa, menipä ohjaamo uusiks, hyvä niin. "Hyvä" syy päivitellä kampetta. Meikällä rapsakka 680 levee mtb-keppi :D