Vasemmalla vai oikealla?

Tänään oli puhetta jonkun tyypin vauhdikkaasta veneestä. Siitä inspiroituneena tekaisin pikaisesti eri aiheista kuvasarjan, joissa on vasemmalla eri fiilinki kuin oikealla.

Laitan kuvat myös tänne. Kertokaa oletteko oikealla vai vasemmalla.

Itse olen jyrkästi vasemmalla.

Auto

Autosi

Pyora-vaihoehto

Pyöräsi

Vene

Veneesi

Talo

Talosi

Viihde

Viihteesi


Edit:
Kysymys on fiiliksistä. En siis omista autoa enkä venettä. En myöskään asu funkis-talossa enkä Huvilakadulla Eirassa. Pyörä ja vahvistin sentään on.

lukkosi

Joo voi lisätä kuviakin.

äärioikeistoa

Vasenha se ois.
https://i.pinimg.com/originals/6b/28/46/6b28467c71f2218568acc9577ed0c8eb.jpghttps://eyeconicwear.com/wp-content/uploads/2017/03/EyeConicWear-gucci-gg-classic-t-shirt-white.jpg

E: Ei mahu vierekkäin, minkäs teet.

“Ylä” on uusi “vasen”.

Vasemmalle kaartaa mutta ei ylety lahkeeseen saakka joten aika irrelevantti.

Tämä on tahallaan hankala. Uskon että monen on vaikea päättää esim. vauhdikkaan veneen ja höyryhinaajan välillä. Molemmissa on puolensa. Dynaamisuus ja YV-skene-uskottavuus ovat jossakin määrin ristiriidassa.

http://images.uncyc.org/commons/2/2f/Lol%2C_keskusta.gif

Tämä on helppo. Valitsen vauhdikkaan auton, koska kyytiläisillä ei ole historiallista arvoa, vaikka ovatkin menneestä maailmasta.

Mun mielestä tää on lähinnä siinä mielessä epäkiinnostavaa, että avausviestissä tunnutaan olettavan jonkunlainen johdonmukaisuus yksilön valinnoissa aihealueelta toiselle siirryttäessä. Ite oon ihan vaihtelevasti oikeella tai vasemmalla aiheen ja joskus fiiliksenkin mukaan, vaikka ehkä keskimäärin kumminkin enempi fiistelevä luddiitti kuin muskelimodernisti. Mutta esim. viihteessä kyllä kuuntelisin jotain muuta kuin klassista ja tod. näk. jollain tuota oikeanpuoleista settiä muistuttavammalla kun vasurilla.

kid_scientifik - 19:22, 14.8.2018 » lukkosi https://www.bcsiteservice.com/wp-content/uploads/2012/05/Abloy-High-Security-Padlock-Two-Sizes.jpg

öö…

postaan biciollin luomaan topiikkiin

Tollasta purjelaivaa ei taideta ihan vasemmalla kädellä ajella.