Varattu: halpa kierrekeula kromia 1", Helsinki

IMG_20150321_162941
Keula tästä. Rake joku 45. Kiekko istuu suorassa, mutta etujarru sen verran vinossa, että jarrupaloissa pitää olla se pallonivel.

Asiasta tietämättömille tiedoksi, että keulalla on ajettu mopoa päin ja olen suoristanut. On kyllä niin jäykkää putkea, että kestää kaiken muun paitsi seinään ajamisen :smiley:

Sopii fiksiin ilman etujarrua.

Hp: 10e/tarjous

Up

pabs - 14:46, 16.2.2014 » lol

Mitä jos et myis? Et täällä etkä muuallakaan. Omalla vastuulla touhuaminen on eri asia ku tällaisen kiertoon laittaminen IMO.

Jep

Crusty - 15:03, 31.3.2015 »
pabs - 14:46, 16.2.2014 » lol
kid_scientifik - 15:08, 31.3.2015 »
Crusty - 15:03, 31.3.2015 »
pabs - 14:46, 16.2.2014 » lol

Sori mutta tästä kyseltiin jo. Eiköhän ostajalle ole selvillä mitä ostaa kun vilkaisee ihan täällä esillä olleita kuvia… ei toi nyt eteenpäin ainakaan levähdä ajosda kuitenkaan kun vaurio on ollut ajossa vedetyllä puolella…

Aivan hieno juttu sitten.

EDIT: ihan vittu nyt oikeasti.

Dafuk??! Oikeesti nyt vittu. Laitonta tuskin, moraalisesti iso fail. Vittu mikä meno.

Sä myyt oikeasti rikkinäistä keulaa halvalla jollekin ensikasaajalle. Kehut vielä että jarruttomana toimii hyvin vaikka onkin paskana. Lähetä se mulle niin laitan sen metallikierratykseen. Saat sen kympin siitä ja voit nukkua hyvin kun tiedät että kukaan ei tappanut sillä itseään.

Tai tee kuten muut ja lahjoita Crustylle. Sopivasti ois topsukin etusivulla krhöm.

Alotetaas siitä, että keulaa kyseli foorumillakin pidempään vaikuttanut henkilö joka varmasti tietää mitä on ostamassa.

Ja onks sit jengin asia kommentoida mun myyntitopikissa asiaa kun itse todellakin mainitsin, mitä keula on kokenut. Kyllä mä veikkaan, että foorumilla on myyty kaaduttuja vähän kieroja runkoja jne, ja valitetaanko niistä… Keulaa suoristaessa tuli kyllä kestävyys todettua…

Jep, ihme sössötingiä. Eri asia jos keulan kolarointia ei olis mainittu.

oon ajellu joskus roskalavalta löydetyllä kieroon vääntyneellä alumiinihaarukalla ihan onnellisesti, eiköhän tääkin kestä. ymmv, caveat emptor, jne

itse olen mieltä: hyvää mieltä

Toihan ei ole mitään slx:ää kuten runko, vaan paljon jäykempää kamaa. Keula suoristui siten, että alkuperäinen painaumakin palautui ulos, eikä edes kromi ole kohdasta rikki, joten kyllä siellä ihan ehjää terästä on. Jos keulalla olisi taipumusta taipua vaurion suuntaan, olisin enemmän huolissani, mutta ajaessa rasitukset ovat kyllä pääosin juuri oikaisevaan suuntaan ellei nyt kanttareihin tms ajele

josbanse - 17:24, 12.3.2015 » Keulan suoristus olikin projekti. Pihalla oli tukeista tehty keinun runko, jossa oli sopiva kolo yläpalkin päällä jonne tökkäsin ruodon. Haarukanjalasta roikkumalla ja siinä pomppimalla. Noin tunnin roikuskelulla ja kiskonnalla sain jalat takaisin suoraksi ja oikeaan 10cm väliin siten että kiekkokin istuu suorassa. Toiseen jalkaan tullut painuma kruunun tienoolle pullahti ulos suoristaessa. Uskallan ton rääkkäyksen jälkeen kyllä ajaakin, mutta uutta haarukkaa etsin anyway. Parit auringonvalokuvat vielä.
asia kunnossa, hajaannutaan.

ja vielä: 10e/tarjous.

velkojat väsäämässä jo betonivalua stifloihin vai miten voi olla niin hädissään massien haalimisen suhteen, että pitää hustlata tollasta kampetta joidenkin penninjenien toivossa?

Mull Dundane - 15:57, 31.3.2015 » itse olen mieltä: hyvää mieltä