Varastetut pyörät

Täältä saman tyypin kolme fillaritori-profiilia:

1 Like

Luultavasti 27.11.1986 on oikeastikin tyypin syntymäaika. Jos tajuaisi kirjoittaa feikkipäiväyksen, tajuaisi myös kirjoittaa eri päiväyksen eri profiileihin.

Eikös poliisi ole yleensä tullut mukaan näihin tapauksiin, missä mennään “ostamaan” oma pyörä varkaalta pois?

Ne varastetusta pyörät ilmoittaneet henkilöt joiden kanssa puhuin olivat sitä mieltä että tämän henkilön someprofiilien perusteella ottavat mielummin vakuutusrahat kuin lähtevät koettamaan onneansa fyysisen koskemattomuutensa suhteen.

1 Like

Kuussakin on käyty, mutta Suomessa ei nyt vain ilmeisesti ole mitään prosessia ja seuraamusmenettelyä, joka saisi tuollaisen jatkuvan toiminnan loppumaan.

3 Likes

Niin tosiaan olishan se hyvä jos erilaiset firmat (esimerkiksi https://schibsted.com) vois rakentaa toimintansa jollekin muulle kuin tarjoamalla alustan varastetun tavaran kaupusteluun.

6 Likes

Onko Turussa joltakulta viety Le Prince pyörä?
Pongasin sellaisen makoilemassa erään kaupan takana, ilman lukkoa ja omistajaa tänään (29.08.2022) useamman kerran.
Eli josko oletat sen olevan omasi, laita viestiä tuntomerkeillä, niin vihjaisen missä näin.

Selittäkää nyt tää auki, älkääkä kierrelkö. Onko myyjä pahoinpidellyt jonkun, tappanut, uhkaillut, kiristänyt, pelottaako henkilön koko vai jutut, omistaako jonkun verihurtan vai mitä. Teette henkilöstä nyt jonkun myyttisen pelon jumalan noilla jutuillanne.

E: ja se someprofiili jakoon niin voin käydä itsekin katsomassa eikä tarvii sit perustaa mielipidettä ihan vaan muiden sanoihin.

2 Likes

Tarjosi velanperintäpalvelua tor-verkon foorumilla samalla nikillä kuin someprofiilit ja kaikki myynti-ilmoittelut. Samalla “Aito Peikko” löytää somesta.

Fasesta bongattua:
Colon härkänen sinkula nyysitty etelä-haagasta viikonlopun aikana. Lukottakaa jos löytyy.

Pitäis olla joku erillinen nappi postauksen poistamisesta tykkäämiselle. :smiley: (No ei ehkä oikeesti pitäis olla mutta tässä tilanteessa tuli mieleen.)

Oon seurannu tän Turun porukan toimintaa aika pitkään netissä ja aikoinaan valitettavasti myös seinänaapurina asuessa, sillon lähti sattumalta myös omat pyörät varastosta kävelemään. Pystyn täysin samaistumaan siihen jos joku ei halua olla omalla naamallaan tai nimellään tekemisissä näiden tyyppien kanssa. Tässä ei oo tarkotus mitään turhaan pelotella mutta Turku on kuitenki pieni paikka.

Jos pyörään onnistunut piilottamaan jonkun trackerin, olisi tietysti ihan hyvä käytännön pila käydä hakemassa se sitten siltä onnelliselta, jolle se on myyty. Sehän voi olla joku yhteiskunnan toiminnassa edelleen mukana oleva kansalainen, jolle voi tulla oikeasti paha mieli, kun joutuu selittelemään varastettuun tavaraan joutumista plus menköön rauhassa karhuamaan rahojaan. Sitähän, joka irtisanoutuu yhteiskunnasta, ei täällä mikään laki koske.

1 Like

Hämeenlinnassa lojuu tällainen, aika verinen niin en lähtenyt enää kääntelemään.

Toveri kullitarrahenkilö, jos sulla unohtu fillari baarireissulle ni koodii ja kerron koordinaatit.

2 Likes

Aijjai. Olikohan kiekot pikalinkuilla kiinni?

Juuh elikkäs principia saatu takas

28 Likes

No nyt on ilonen uutinen! Jestas, lisädetskut kiinnostaa siltä osin kun tohdit kertoa

Onko joltain pöllitty sinisillä vanteilla olevaa, flippikiekollista fixie-bike.dk Styleä? Sininen satula vanteiden lisäksi, musta runko.

Pre Cursa Alpinalla ja Pelagon etutartsi tai -kori näyttäisi olleen kiinni.

Tikkaa sen verran monia foorumibokseja, että omistaja tai muu asiasta tietävä varmaan täällä?

3 Likes