VARASTETTU: Vaaleansininen Kukkajopo(kuva) HKI

Tutun nuoren neidin, kuvanmukainen vaaleansininen kukkajopo varastettu ilmeisesti Töölöstä tänään. Oli lukittuna kettingillä, niille joita kiinnostaa, mutta ei nähtävästi tarpeeksi hyvin. Voitettu skabasta ja ilmeisesti ainoa laatuaan eli jos näkyy ajossa, niin ensiksi tietysti kansalaispidätys/lukotus häpeällisestä teosta ja sitten lukitaan filo. Ei nuorten tyttöjen fillareita sovi pölliä. Fiksiprofeetta joka palauttaa fillarin omistajalleen saa varmasti aiheutuneesta vaivasta korvauksen.

http://farm7.static.flickr.com/6067/6050379932_96cd99160f_b.jpg

Ilmiannot numeroon Sini 050 3590496
Neiti tietää että ilmoitus on täällä ja toivoo hartaasti, että joku random soittaa ja ilmoittaa löytäneensä pyörän.

muistin virkistys.

epäilen vahvasti, että tämäkin on jo valitettavasti kannutettu yhtä mustaksi kuin entinen omistajansa kuvassa.

olen nimittäin nähnyt kesän aikana muutamiakin jännästi ihan kokonaan renkaat mukaan lukien uudelleen maalattuja pyöriä liikenteessä kaupungilla.

On käyny mielessä. Just eilen fredalla törmäsin selkeästi kannutettuun jopoon. Yritin pitää silmällä jos maalin alta olis noussu floraali korkokuvioita, mut toi eilinen oli pöllitty joltakulta toiselta…

Näin ne jopot muuttaa väriään. Bongattu äsken Viikistä. Maali vielä haisi, mutta maalaria ei näkynyt.

No toi ei ole cuccajopo[tm], mutta jostain pitäis löytyä varastettujen jopojen sarjanumerodatabase helposti tulostettavassa muodossa, jonka kanssa sitten käydä epäilyttävän jopon äärelle tutkimaan.

^ second that