Varastettu (Tre) Felt Dispatch Valk 54cm.

Eli otsikon mukainen riksa 54cm runkokoolla valkoinen. Gold Finger kahva edessa ja feetbeltit polkimissa. Jos joku sattuu näkemään paikallaan niin kiitän ja maksan kaljaa, että lukitsee aitaan. Jos näkee jonkun muun kuin pöhöttyneen tumma tukkasen kundin sen päällä niin ajakaa päin ja tappakaa… (vaikka olisikin pöhöttynyt ja tummatukkainen niin jos ei tiedä tunnussanaa niin ajakaa päin)

Lähti Mansesterista Ruman edesta torstaina 01.00-03.00 välisenä aikaina.

Siis mitä vittua oikeasti. Olet baarissa kaks tuntia niin joku vitun mulkero kerkee siinä välissä roudaamaan parempaan talteen, voi vittu, kun syä miästä.

Nyt tännekin joku tukikeskustelu pystyyn, että millä tästä nyt toivutaan…

miten ja mihin oli lukittu?

Kryptoniitilla itse itseensä. Ja kyllä, ostan seuraavaksi sen uuden jorkin fagabouda mikä stn liekään turboketjun ja kynnän sen riksan selkääni kiinni, kun menen oluselle.

Ei vain saanut sillä minillä hirtettyä mihinkään sitä siihen ja autappa, kun ajattelin, että se viihtyy siinä sen muutaman tuopin. Ei viihtynyt… Noita ole kyllä Tampereella muita nähnyt (muut ei ole ostanut tota pelle pyörää) niin kiva jos huikkaatte, jos semmonen ilmenee.

p.s. Onneks just eilen sai sen uuden 50€ eturattaan siihen kiinni, vituttaa nyt paljon vähemmän…

http://www.frontarmy.co.uk/wp-content/uploads/2010/03/tumblr_ky1x9icWHm1qa1zngo1_400.jpg

Mieli tekis tehdä tuosta kopio paikkaan…

Eilen oli lähtenyt muitakin fillareita Tampereella. Onneks ei sattunu omalle kohdalle, vaikka samoihin aikoihin olin liikkeellä.

^Tuli mieleen yhdellä autoihin (hyi hyi) keskittyneellä foorumilla oli kerran yks kaveri tympääntynyt siihen, kun jatkuvasti ruuvattiin kalikoita yön aikana irti. Ratkaisi ongelman pistämällä esim. listan alle jemmaan partakoneenteriä teipillä kiinni. Seuraavana aamuna oli vain verisiä jälkiä maassa ja ovessa lommo. Täytyypä varmaan ruveta miettimään jotain tällaista ratkaisua seuravaan pyörään…

Wiggels - 11:50, 15.4.2010 » ^Tuli mieleen yhdellä autoihin (hyi hyi) keskittyneellä foorumilla oli kerran yks kaveri tympääntynyt siihen, kun jatkuvasti ruuvattiin kalikoita yön aikana irti. Ratkaisi ongelman pistämällä esim. listan alle jemmaan partakoneenteriä teipillä kiinni. Seuraavana aamuna oli vain verisiä jälkiä maassa ja ovessa lommo. Täytyypä varmaan ruveta miettimään jotain tällaista ratkaisua seuravaan pyörään..
Joo tätä ne isot pojat kerto jo yläasteella. Lopputulos oli sillon tosin täysin rikki laitettu auto. Mut miten ois suurjännite pyörän runkoon kaukosäätimellä tai joku muu kiva jekku?

…tai sit ihan vaan kunnon lukitus?

(Tää ei oo nyt vittuilua ketjun aloittajaa kohtaan, ei sitä aina jaksa etsiä sopivaa tolppaa.)

^Puolustukseni koitin kyllä hakea, mutta kun tuota trendilukkoa ei ihan joka kaiteeseen saa karautettua kiinni. Summa summarum, tyhmästä päästä kärsii lompakko.

Ruman edessä saa muistaakseni suht näppärästi lukittua pyörän siihen portaitten kaiteeseen. Tosin kiekko, runko ja kaide mini u:lla voi mennä aikamoiseks taiteiluks, mut ainakin rungon saa johonkin kiinteeseen.

edit. Mutjoo, tosi paska homma, toivottavasti löytyy.

näin aikalailla ton näkösen fillarin eilenillalla joskus kymmenen tienoilla hämeenkadun mcdonaldsin kulmilla. mut jos oli sama vehje kyseessä niin oli ilmeisesti silloin vielä oikean omistajan hallussa…

^^Siihen sitä yritinkin, mutta ei näköjään skilssit riittänyt.

^Kybän korvil, oli vielä yths:n saunan kulmilla. 00.30 marssin baariin ja pilkun aikaan pihalle. Joten ei ollu meikän riksa siellä mäkkärillä.

Ilmeisesti taas urakka pojat ajellu pakulla keikkaa, jos kerran useampia mankeleita kadonnut eilen(?).

Ollaan samiksii! Multa vietiin Ruman edestä joskus vuosia sitten Bilteman pyörä joka oli kaiteessa kiinni (lol). Ei näkyny enää paikalla ku joskus aamulla jatkoilta jonkun vosun luota siihen kävelin, sai ainakin 100 euron arvoisen pyörän. Ei kyllä vituttanu kauheesti.

Varmaankin on ammattimiehet matkalla sun ja monien muiden pyörien kanssa pakulla kauaksi pois. Eiköhän ne voi rahastaa nopeesti muualla kuin Suomessa.

Mutta joo joka päivähän noita pyöriä katoo Tampereella monia. Ei kannata jättää pihalle, ja jos jättää hetkeksi niin johonkin kiinni ja paikalle joka ei ole syrjässä.

^Näköjään kaikki kelpaa.

Summa summarum vakuutukset kunnossa niin kärisittäväksi jäi vain omavastuu ja armoton vitutus tapahtuneesta ja odotus seuraavan kulkineen valmistumisesta.

Ecobiken jamppa joskus esitteli baaripyöräänsä. Siinä luki helvetin isolla saab. Se heppu sanoi että se on täydellinen kaupunkipyörä - kuka nyt saabilla haluis ajaa.

Pitänee hoitaa omaan pyörään toyota-tarrat niin ei varmasti häviä mihinkään.

mites Volvo?

Hummerista nyt puhumattakaan.

Topickin innoittamana piti ihan testata, et saako tollasta U-lukkoa miten helpolla auki. Uhrina vanha Basta Safe XL U-lukko, jonka kaikki avaimet tuhoutuneet. Ei hemmetti, toivottavasti tää lukko oli jotain sekundaa. Muutenkin tämän lukkomallin kanssa ongelmia avainten kestävyyden kanssa.

Toinen ei kovin bulletproof lukko on Abus kaarilukko (tarkkaa mallia en muista, tappihaittasylinterillä, neliömäinen runko).
Kaveri hävitti avaimet ja fillari tukevassa tolpassa kiinni ko.lukolla. Erittäin vahvan oloinen lukko ulospäin, mutta tuo runko-osa olikin jotain erittäin haurasta metallia. Talohuollon poijjat kävi sitten voimapihdeillä sen irrottamassa. Jälkikäteen lukkoa tutkiskellessani huomasin että sanka on aivan hemmetin kovaksi karkaistu; sopiva isku oikeasta kulmasta ja NAPS! → sanka poikki.

Jotenkin aina elänyt siinä illuusiossa että noi kaarilukot ois vahvaa tekoa.
Mitä tästä opin; fillari AINA kiinni johonkin pysyvään objektiin! Lisäksi kannattaa sijoitella lukko niin, että se on mahdollisimman hankalasti pyörän välissä. Pikkasen toivottavasti vähentää innostusta pyörän ottamiseen, jos lukon irrottaminen vaatii puolen pyörän tuhoamista.

IED.

Q