Varastettu Oulussa: Maurice Tuned

Tuntematon talipääjuntti vienyt ko. pyörän Oulun Alppilasta joskus lauantaina taloyhtiön lukollisesta pyöräkatoksesta. Kyseessä on Mongoose Maurice, josta on poistettu maalit niin rungosta kuin vanteistakin. Etutartsi, -jarru ja oranssit detaljit. Valmistui toissaviikolla, vituttaa, AMAkin jäi tekemättä.

Havainnot: 0445750308 / Lauri

https://dl.dropboxusercontent.com/u/18053757/603043_10151515869789724_551660679_n.jpg

Paska homma. Kannattaa nuohota ainakin Ainolanpuisto, teatterin taukset, Kiikeli, Toivoniemi, mitä näitä nyt on. Ja ilmoitusta poliisille tietty heti tuoreeltaan.

Helvetti vaan kun reissuun lähtö koitti jo tänään. Kävin Ainolaa lukuunottamatta hätäisesti eilen illalla mestat läpi. Kunhan ei Plaanaojassa. Tosiaan, köyttäkää tolppaan jos näette jossakin! Rispekt.

Vaikkei muita kuvia olisikaan, pistähän vielä listaa osista. Helpottaa muistamista ja tunnistamista.

Onko tuossa kärryn vetonuppi?

Check. Oliko lukossa? Ja jos ei niin miten vakuutus?

On kärryn vetonuppi. Lukossa oli, vakuutushommat vaiheessa.

Laitoin Twitteriin(i) kuvan pyörästä ja ilmoituksen, että varastettu. Toivottavasti löytyy!

nina - 9:22, 4.6.2013 » Laitoin Twitteriin(i) kuvan pyörästä ja ilmoituksen, että varastettu. Toivottavasti löytyy!
Kiitti hei!

Listaa osista:
Runko harjattua mongoosen terästä, vanteet alumiiniset Deep v:t, kumit Continental, peruskammet, sahattu riseri, oranssit bmx-polkimet remeleillä, ysäri etutartsi ja kermanvaalea Contour Royale jakkara. Etujarru uudesta Plugista. Peruskamaa, ärsyttää silti, tällä pystyi kuljettaan kaikkia mun kolmea muksua kerralla jätskikopille.

Hei.

Pyörä on edelleen tuntemattoman sielunsa kylmettäneen, päihteisiin todennäköisesti koukuttuneen isättömän pojan hallinnassa. Sielua kylmii, että tuo henkilö on kääntänyt vapaarattaan vetopuolelle ja ajelee lähiö-ostarin ja kotinsa väliä olutlava tuolle kauniille vintage-tarakalle aseteltuna.

Hyvää on se, että vakuutusyhtiö lahjoitti minulle rahaa sen verran, että voin ainakin ulkoisesti korvata Mongoosen täydellisyyttä hipovan ajogeometrian jollakin toisella perheenisälle sopivalla kulkineelle. Ykköspyöräksi hankin jo keväällä vauvansinisen Plugin, joten jotakin muuta olisi nyt hakusessa. Joku sellainen johon voisi sopia etutarakka, ehkä lokasuojatkin, mutta joka olisi geometrialtaan rottaisan tiukka, jokin urbaania Brooklyn Gangstaa ja pohjoismaista sosiaaliturvaa yhdistelevä pyörä - eikä yli 32 millisille renkaille tarvisi välttämättä jäädä tilaa.

Mielessä ovat risteilleet Le Princen runkosetti, Fuji Track, ehkä uusi FS Mauricekin. Yksi mielenkiintoinen tapaus on Bikemailorderissa tarjouksessa oleva (449e) GT Meatball, joka on ulkoisesti juuri sitä mitä haen. Tarkempi syyni paljasti kuitenkin hämärän kaksivaihteisuuden - pyörä vaihtaa automaattisesti kakkosvaihteen kun nopeus ylittää 10mph rajan. Synkkää, painavaa, haiskahtaa ongelmilta?

Saa auttaa.

-Lauri

NS Analog? All-City Big Block? Dolan FXE?

Noita Dolaneita saako mistä muuten tilattua? Kivan näköinen. Analog on kiinnostellut kyllä kovasti, varsinkin tuo 2012 väritys on tosi hieno. 320 punnalla sais tuota viime vuotista Briteistä halvimmillaan. Heitä vielä jotain?

ketju-Lauri - 22:55, 20.6.2013 » Noita Dolaneita saako mistä muuten tilattua?
http://www.dolan-bikes.com/track-bikes/alloy/FXE%20Bike E: linkki korjattu, puhuittekin FXE:stä.
ketju-Lauri Heitä vielä jotain?
https://www.yksivaihde.net/old/9002

Kiitos. Pähkäilenpä vielä tovin vaihtoehtoja, syksyksi uusi toveri talliin.

Mainittujen Plugin ja Gangstan kautta mieleen tulleen Analogin myötä ajatus siirtyy äkkiä tuonne FGFS-osaston kireämmälle sektorille. Mitähän niitä nyt on, Milwaukee Bruiser, Volume Thrasher… jotkut Leaderin mallit ja mitähän lie esim. EightInchillä olisi? Lienevätkö sitten ollenkaan sitä mitä tässä haetaan. Tuppaavat olemaan aika kalliita jotkut, varsinkaan kun eurooppalaiset puljut ei taida ihan kaikkea myydä. Äkkiseltään näyttäisi melkolailla ameriikkalaisten käsissä olevan noiden kyhääminen/teettäminen. Painosta en sano vielä mitään.

http://chargebikes.com/products/scissor/
Nyt alko kuumottaa. Vitu kui tiukka.

^ eheh. oisko samat kulmat ku medium-kokoisessa triikrossissa. mutta kuski puolenkytä senttiä korkeammalla. ja painoa rungossa tuplasti.

Noissa FGFS-tyypin kamppeissa, kuten Milwaukee Bruiserissa ja jo mainitussa Analogissa on joku sellainen rajuuspotentiaali sen verran kohdillaan, että muuten turvallisia valintoja ja lauantailottoa harrastava mies innostuu. Mutta jos - entä jos se onkin raskas ja haarukka ruma ja niin edelleen. Olen alkanut empiä, nämä ovat kuitenkin niitä elämän suuria valintoja.

Jos lähtiskin, jos ajatusleikkiin haluaisitte tempautua, viemään sitä jotenkin tuonne Japanin katuosastolle…Niinku hakusanoilla alle 700 euroa, n. 9 kiloa, värejä. Poistais hakusanastosta “ympärivuotisen” ja “sosiaaliturvan”.

??

-L