VARASTETTU: Kaksi pyörää...

Noniin nyt kävi sitten niin että lähti molemmat fillarit jonkun pitkäkyntisen matkaan taloyhtiön pannuhuoneesta jossa niitä säilytin lukkojen takana… Avaimella menty sisään joten vois myös alkaa koputtelemaan ovia sopivalla kaveriporukalla mutta laitetaan varmuuden vuoksi myös tänne tieto kun porukka kuitenkin noita myyntipalstoja ja kanssapyöräilijöitä seuraa… Ja tuo Spessukin melko “harvinainen” joten varmasti hoksaa jos tulee vastaan!

Varastetut pyörät:

Specialized Langster London, muuten yks-yhteen alla olevan kanssa mutta mustalla teipillä päällystetty bullhorn rattina.

http://www.jacksbikes.com/contents/media/specialized%20langster%20london%202008.jpg

Cube LTD Team Maastopyörä

http://www.special-bike.com/tuotekuvat_2007/cube%20ltd%20team.jpg

Pyörien löytymiseen johtava vihje palkitaan…

No halvatun rosmot.

Noissa erikoismaalatuissa langstereissa on se “Limited City Edition” -lätkä, jos sen numeron muistaa niin helpottaa tunnistamista oleellisesti. Vaikkei noita hirveesti kyllä oo muutenkaan näkyny. Helsingistä vai mistä läks?

Joo sanos muuta, eka kerta kun sattui kohdalle että omaisuutta pöllitään.

Helsingin Munkkiniemestä lähtivät ja Langsterin lätkän numero oli 221 tai 212, odotan yhdeltä palstalle kirjoittavalta henkilöltä jolta laitteen ostin tähän lisätietoja.

Kummallisinta on että mukaan oli lähteny samassa paikassa säilyttämäni autonpesuvälineet & kemikaalit, paskaset pyöräilyhanskat, saunan puolelta lattiamatto ja Ikean 1,99€ seinäkello, kaiken lisäksi tämä järjen jättiläinen oli vääntäny paskat lattiakaivoon! Nishikin perushybridi joka on samoissa tiloissa mutta oli perus takapyörän lukolla kiinni ei ollu kelvannu eikä mun maastopyöräilykypärä… Sanoisin että kuulostaa teinien touhulta, mutta kuuleman mukaan naapurirappuun on muuttanu joku nisti jolla tällä hetkellä on aika alhaset kertoimet!

Meiltä on pöllitty niin paljon kamaa, että on oppinut yhden asian: Murtovarkaiden toiminnassa ei ole mitään logiikkaa tai järkeä.

Tyhmiä tavaravalintoja on joka kerta, nipan mukaan lähtee paljon lähes arvotonta roinaa ja koskematta jää aina jotain erittäin kallistakin erikoistavaraa joka olisi pienelläkin asiantuntemuksella helppoa myydä eteenpäin kovaan hintaan. Murtotekniikkakin mitä sattuu. Huonoilla työvälineillä väärästä kohdasta sisään ja jätetään tyhmiä jälkiä rikospaikalle.

Jonkun keikan jälkeen ovea korjaamaan tullut ammattilainen totesi ettei tiedossa taida olla yhtäkään selvinpäin tehtyä murtovarkautta. Onneksi. Jälki olisi erilaista jos olisivat selvin päin liikkeellä. Jälki olisi todella pahaa, jos toi jengi saisi parin viikon peruskoulutuksen (murtotekniikkaa, ajankohtaisosaamista jälleenmyytävien tavaroiden arvon arioimisesta, peruskurssi jälleenmyymisestä) ja siihen päälle kerran kuussa ihan vaan parin tunnin täydennyskoulutuksen ajankohtaisimmista trendeistä halutuimmissa erikoistavaroissa ja tavaroiden jälleenmyyntiarvoissa.

Kannattaa tiedustella kenellä kaikilla on se avain ja sitten vaan kysellä, kun vielä pyörät mahdollisesti on siellä…

^ Kyllä se taitaa kaikilla olla kun sillä pääsee myös vintille… mutta kyllähän sitä vois mennä muina miehinä kysymään ihmisiltä jos heiltä “sattuu puuttumaan mitään”

Meikä ainakin kysyisi että onko näkynyt tällaista tai jos näette, niin ilmoittakaa. Kyllä se on vaivan arvoista jos pyörä löytyisikin…

Päivitetäänpä tännekin että Langsteri on löytynyt ja vielä ihan entisessä kuosissa… Naapurin narkkari ei taida olla niitä välkyimpiä voroja (yllätys!) kun oli sullonut pyörän naapurirapun kellarin tyhjään ja lukitsemattomaan kellarikomeroon - kävin noutamassa pois kun huoltomies ihmetteli!

Eli ei tarvi keväällä lukita sitä tolppaan kiinni niin pääsen terassilta kotiinkin. :slight_smile:

Niin siiss tuo Cube on edelleen teillä tietämättömillä joten jos sen näette niin lukkoa peliin. Kiitos!