Vapauden kertausharjoitukset '18

https://farm5.staticflickr.com/4449/37032691500_5dfd1406df_c.jpg

https://farm3.staticflickr.com/2874/33617965326_9a87d1183a_c.jpg

https://farm5.staticflickr.com/4347/37259390832_6f8ffc8fac_c.jpg

Elikkäs kyse niin #yvleiri-toiminnasta kuin yhteisajeluretkistä, jonne kaivataan niin ajo- kuin leiriseuraakin. 2017 oltiin jo loppiaisena mäntyharjulla, mut nyt varmaan menisi vähän myöhäisemmäksi. Olisiko ehdotuksia ajoiksi ja paikoiksi?

Toivomuksena ainakin yks leiri täällä idän suunnassa about Lahti-Porvoo-Kotka-Kouvola -neliön sisällä niin pääsis täältä Lappeenrannastakin osallistumaan.

Lappeenranta kiinnosta ja Kesämäen leipomon vihikset

joo on täällä lähempänäkin hyviä mestoja jos vaan jaksatte polkea

Tänäkin vuonna Pohjois-Viro kiinnostaa vesiputouksineen ja näköalatasanteineen ja kolmen ruokalajin vegaanimenu Pärnussa ja moni muukin kohde.

#YVLEIRI ajatuksissa 1.-3.6. elikkäs duunin jälkeen perjantaina matkaan ja kahden yön taktiikalla ja sunnuntaina kotiin. Oisko lähtöhaluja/suunta-ajatuksia?

Mietin tässä itse semmoista, että ajaiskin vain poispäin esim kohti Turkua ja sunnuntaina ottais maitojunan kotiin sieltä minne asti päätyykin. e: tai sit itään Lappeen Rantaa kohti, kunhan ei ihan samaa reittiä kuin viime kesänä kahdesti Kotkaan.

^Tällänen ois hyvä! Sunnuntaina takasin ajaminen itelle parempi vaihtoehto…

azure - 23:11, 4.1.2018 » kolmen ruokalajin vegaanimenu Pärnussa
Ei pelkästään tän takia kyl kannata :D

Jaa se oli tämmösellä nimellä, koitinkin ettiä leiritopia tuossa yks päivä. Leiri(t) kiinnostaa, joskin ite kehtaa olla vaan yhen yön kerrallaan poissa, mutta jos leirin sijainti sattuu olemaan passeli itselle niin messis.

joo leirikonseptin sijaan tänne mahdollistuu myös yhteisretket

Yks hyvä ois vaikka tähtäimeksi valkmusan kansallispuiston päivätupa.
Edit. Muistinkin että uintimahdollisuus aika vähäinen… Ettei välttis tätä.

Eka yö jossain lähempänä ja seuraavaks yöks sinne ja sunnuntaina pääsis sit takasin.
Vaikka pohjosen kautta kiekka sinnepäin ja sit suoraa tietä Hesalaan.

jos tää suuntautuis tänne Lappeenrannan suuntaan niin voisin vaik junailla Kouvolaan ja ajella lauantaiksi johonkin vastaan ja vaikka suunnitella reitinkin tyyliin Kymijoen itäpuoliselle osalle matkaa. Mutta jos näin niin kannattanee melko pikaisesti katella junaliput sillä Joensuu-Helsinki junissa on aika vähänlaisesti pyöräpaikkoja.

Kiinnostaa. Hälsingistä itään houkuttaisi nyt enemmän kuin Hälsingistä länteen kohti omia kotimaisemia.

Matkoslammen sauna on vielä itellä testaamatta.

matkoslampi vois olla määränpäänä lauantaiksi, mut sieltä ei oikein sunnuntaina aja kotiin. Jonnekin Pukkilaan vois vielä perjantaina ajaa sen 80km ja lauantaille jäis joku 140km. Sunnuntaina ajelis esim Mäntyharjulle tai jopa Mikkeliin junalle. Kylläkään niihin ei hulluna pyöriä nykyisin mahdu… Tämmöistä nopeasti piirtelin sen kummemmin tsekkailematta detaileja

Tulikin just saunottua Matkoslammella viime perjantaina. Siellä oli jonkin verran trafiikkia. Mäntyharjullahan oli se kemikaalivuoto junanvaunuista n kk sitten. Matkoslammen ja Repoveden vesi ok, mutta skeida on valunut läheiseen Sarkaveteen ja jopa Vuohirvelle asti. Orilammen majan pihalla oli isot vesisäiliöt joista voi seudun asunkaat hakea juomavettä

^Ootko se Vassago-ukko? Olikohan se nyt edes Vassago se pyörä, mutta jokatapauksessa terve vaan täälläkin jos oot!

-yks niistä mopedimiehistä.

Juu sama ukko ja Vassago, eli terve vaan

Tässä olis vaihtoehtoinen reitti tosta Myrskylästä eteenpäin. Myrskylässä olis Syväjärven rannalla grilli ja telttamahdollisuudet ja viivan toisesta päästä Miehikkälän Muhikosta löytyis tällänen saunatupa, jonka voisi varata la-su yöksi. Siitä sit sunnuntaina Lappeenrantaan. Oma lehmä ojassa siinä mielessä ettei tarvitsis enää sunnuntaina kyytejä kohti kotia.

YVLEIRI #1/2018 TENAKALLIO 2.6.

Kauden ensimmäinen leirikoulu pidetään Loviisan Tenakalliolla 2.6.2018

http://www.mediapalvelu.info/lovari/images/image.php?id=1934

piirtelin tämmöisen reitin jo talteen. Ajatuksena edelleen lähteä jo perjantaina, mutta yöpaikka vielä hakusessa.