Vanhempien "kilpa"fillarien kokoontumisajot?

Onko jotain tälläsia ollut stadissa? Ois hauska kokoontua ja ihailla jengin klassisen näkösiä maantie/ratapyöriä livenä, 80’s 70’s 60’s jne. Vai näkeekö näitä sitten jossain tietyissä kisoissa tms.?

toihan ois vallan oiva syy ajella taas porukalla porvooseen myotatuulen siivittamana. Perilla vois kayda wanhassa laamannissa syomassa (se ehka sopisi tahan teemaan paremmin kuin kebap) ja ihastella toisten fillareita. Paluumatka j.l. Runebergilla risteillen.

Onhan noita hienoja reitteja ja kohteita toki muuallakin, mutta toi paluumatka laivan kannella seurustellen on kiva extra jota ihan kaikki reitit ei mahdollista. No, ma voin ottaa tan homman joka tapauksessa mietintaan.

mä ehdotan syyskuun viimeistä viikkoa. Ettei kattokaa ole iian kuuma, että tweedeissä on hyvä ajella. Ja että mä ehin täältä himaan ja kokoamaan mun kilburin.

Fillarifoorumi.fi → Haku → “Teräspyörien kokoontumisajo”. TJSP.

Edit: eiku ettehän te tuonne voi mennä, kun siellä on sukkisnörttejä. Pitää olla polvihousunörttejä ja lippakypäriä, että seura kelpaa.

asb - 7:23, 4.5.2010 » Edit: eiku ettehän te tuonne voi mennä, kun siellä on sukkisnörttejä. Pitää olla polvihousunörttejä ja lippakypäriä, että seura kelpaa.
Josta tulikin sopivasti mieleen kuinka Santtu kertoi, että jollain ffoorumin kimppalenkillä viime syksynä insinöörit olivat alkaneet ääneen ihmettelemään "lähettimäisiä" ajoasusteita.

Shortsit succisten päällä ei vissiin ole virallisesti hyväksyttävä asuste sen jengin seurassa, ei vaikka alla olisi mikä hiilariunelma?

Noista maantie kimppalenkeistä kuulee kaikenlaisia juttuja.
Kuten mm. lenkille mukaan lähtenyt ensikertalainen oli kokenut rengasrikon, niin porukka oli muutamat minuutit odotellut, jonka jälkeen todennut “ota meidät kiinni, kun saat renkaan vaihdettua”.

Voi hyvin kuvitella, että poikkeava asustus on vielä kauheampi seikka.

Onneksi me täällä emme ole yhtä ennakkoluuloisia kuin nuo kamalat maantiepyöräilijät!

Helevata, typeriä kuulopuheita, ja vaikka olisivat tosia niin mitä väliä. Käykää itse katsomassa meininkiä ko. lenkeillä.

Eiks se meinaa, että pitäis ajaa pyörällä? Ei kyl varmaan pysty.

Mielestäni on huvittavaa jos sukkikset ihmettelevät shortseja… Mitähän jotkut ajattelevat sukkahousuista?

ASB ilmeisesti kuvittelee, että yksivaihteessa ollaan jotenkin jonkinlaisia sellaisia jollaisia ne toiset siinä viiteryhmässä johon hän selvästi katsoo itse kuuluvansa eivät tietenkään ole.

Mutta palatakseni asiaan;
Koiran ehdotus kuulostaa hauskalta idealta ja Chainthugin vielä paremmalta.

jokohan laittas Atalaan vaihteet…

jussi - 10:32, 4.5.2010 » Josta tulikin sopivasti mieleen kuinka Santtu kertoi, että jollain ffoorumin kimppalenkillä viime syksynä insinöörit olivat alkaneet ääneen ihmettelemään "lähettimäisiä" ajoasusteita.
Ei saatana, vääristä välineistä ja asusteista muistui mieleeni Europro-larppaajien muutaman viikon takainen "we're so rad" -heitto Palménin pihassa.

Kirvelee vieläkin, ja itken itseni joka ilta uneen rullalle kääritty Assos-katalogi tyynynä.

jussi - 10:42, 4.5.2010 » ASB ilmeisesti kuvittelee, että yksivaihteessa ollaan jotenkin jonkinlaisia sellaisia jollaisia ne toiset siinä viiteryhmässä johon hän selvästi katsoo itse kuuluvansa eivät tietenkään ole.
Kaikenlaista sitä kuulee. Fillarifoorumikin on näköjään kasvanut pyöräilyn kattojärjestöksi täältä katsottuna. Eiköhän kyseessä ollut pyöräilyseuran järjestämä porukkalenkki, jota jossain foorumilla on mainostettu. Niinku tuo teräspyöräkokoontuminenkin. Jonkun teräspyöräfriikin idea kutsua samanhenkistä porukkaa kokoon. Mutta eihän se tosiaan käy, koska sitä mainostettiin foorumilla, jossa on väärä ideologia. Eihän ne edes tainneet ajaa siellä, vaan patsastelivat tuulipuvut päällä rautatientorilla magneetin kanssa ja kokeilivat käykö kiinni runkoon vai ei. Toivotaan etteivät tule Thugin teräspyörälenkille esittelemään fillareitaan. Mutta pidetään yllä näitä mielikuvia. Eikä missään nimessä sekaannuta toisten foorumien touhuihin.

Satun muuten tietämään, että aika moni meistä kirjoittelee tuonne toiselle foorumille ja vielä samalla nimimerkillä, kuin täälläkin. Listoja kerätään. Soutustadionin takana on vielä tilaa.

Jannuilla on kyllä kovat skabat kaapata joka toinen threadi. Tai siltä musta tuntuu.

Pliis: PLUR <3

Hienoja vanhoja maantiefiloja kyllä ollut myynnissä viime aikoina taas tälläkin palstalla. Kuolannut ainakin sitä Bisliniä ja nyt tota Bianchii ja toivois vaan ettei olis just nyt niin älyttömästi muuta rahanmenoa, että vois ostaa jonkun noista pois kuljeksimasta.

Jokos tiedät mitä mulle on tulossa :smiley:

Eeen. Mutta nyt aavistan pahaa.

http://lh3.ggpht.com/_22ABBizNbOQ/S9RoQZyBElI/AAAAAAAAILw/diBXm_LXruc/s800/huhtikuu2010fillareita%20018.JPG

Tällainen projekti olisi käynnistymässä, pitäisi löytyä teemaan sopivat Gipiemmen kammet ja keltainen turbo-jakkara.

eiköhän se Tampere järjestä taas syksyllä ne Formal Fridayt. Sitten voi laittaa tweediä ja lippaa vinoon.

MrVelo - 12:46, 4.5.2010 » Tällainen projekti olisi käynnistymässä, pitäisi löytyä teemaan sopivat Gipiemmen kammet ja keltainen turbo-jakkara.
Tostahan tulee mieleen joku Rapalan vaappu suomukuviointeineen ja ambulanssiväreineen, pitää varoa rannalla pyöräillessä ettei hauki nappaa kintusta.

Ajankohdassa komppaan bastia, että kerkeää takaisin maakunnista asfalttiviidakkoon. Ehkä muulloinkin voisi keretä mukaan.

oudosti kyllä kulkee nää topicit välillä… Chainthugin idis on aika kova, onko jotain arvioo onko toi koko päivän huvia vai miten kauan tos menee?

joku voi laittaa sitten vaikka kutsun muille foorumeille kun keksitään päivä, tulee ketä tulee.Mitä enemmän zykkeleitä sitä enemmän ihmeteltävää.