Vanhan liiton cresent positron 5 käyrän tangon vaihdosta

Sain käsiini Cresentin positron 5 pyörän hienoa pyörässä on se että se näyttää sille että sitä on säilytetty varastossa sen 30 vuotta.

Kuva googlesta, sama väritys yms
https://goo.gl/images/K6aSnB

Käyrätanko on tyylikkäimpiä osia pyörässä mutta käytännössä vanha käyrätanko on liian hankala ohjata jos ei pidä alhaalta kiinni.

Tarkoitus olisi vaihtaa tanko sellaiseen missä olisi leveämpi yläote kuitenkin tyylistä tinkimättä.

Tankoehdotuksia otetaan vastaan ja mietin myös että saanko alkuperäiset jarrut kiinnitettyä uuteen tankoon.

Toimiva kuva

Ajelin tuollaisella rippikouluikäisenä :slight_smile:

Tanko on erittäin todennäköisesti kuvan pyörässä 25,4 mm kiinnityksellä ja sellaisia kyllä löytyy vielä. Yleensähän noissa läpiastuttavissa se on ollut jokin kapea 38 cm Sakae. Tsekkaa työntömitalla ohjaustangon kiinnityksen halkaisija, niin osataan funtsia porukalla lisää :slight_smile:

Nitto Albatross -tyyppistä tankoa lähtisin testaamaan, jota vastaa Pelago Parisian -tanko. Tuossa voisit saada jotenkuten mukavasti myös vanhat kahvat toimimaan ja pääsisit mukavasti Rivendell-henkiseen elämäntyyliin. Jos haluaa sporttisempaa fiilistä niin sitten tuon tangon voisi asentaa ylösalaisin.

dubbel.

Porteur-tangon laitoin avopuolison sinkuloituun Crescent-mixteen ja toimii kivasti. Stemmi tosin piti vaihtaa samalla, alkuperäinen kannatin oli niin nysä.

edit: jarrukahvat meni myös vaihtoon.

Toi albatross tai ylipäätään viiksitanko/lokinsiipi on kyllä hyvä idis. Saa lisää vääntömomenttia ja muutaman erilaisen otteen