Valoa kansalle! Millä valoilla jengi ajaa...

Millä valoilla jengi ajaa pimeän tullen? Itse kikkailen Prismasta löytyneellä 5-LEDisellä noname (jaa, no paketissa varmaan luki mutta laitteessa ei) lampulla edessä, ja normi 5-LEDisellä punaisella takana (muutama eri vilkkumoodi). Takalamppu on “Oxford” merkkinen, mutta taitaa olla jotain Kiina-tuotantoa jota myydään miljoonalla eri merkillä.

Jotenkin kun pimeä on oikeasti tullut niin tekis mieli laittaa eteen enemmän tehoa, kun keskuspuistonkin poikki tulee ajeltua pimeällä ja tuolla tuikulla ei oikein näe…

Toistaiseksi pelkkä ledivarustus, mutta taitaa tulla eteen otsalampun hankkiminen. Ei tuolla helvetti näe enää mitään. Vielä kun tulee märkää, niin on vielä pimeämpää.

Mulla on cateyen yksiledinen HL-EL520-heitin edessä ja joku saman firman kolmiledinen takana. Edessä voisi olla tehoa enemmänkin kun ajaa valaisemattomilla teillä, muuten tuo on enemmän kuin riittävä.

Clasun ledeillä vielä toistaiseksi kanssa, eilen kuulin huhua että saattavat olla kohta keräilyharvinaisuuksia, eli vähiin ovat käymässä…

Eihän noilla mitään eteensä nää, toimivat enemmän huomiovaloina muille. Edessä olis hyvä olla joku oikea valo, jolla näkis kuopat / sepelit / koirat yms.

Mul on fenixin L2D-premium tjsp. 2-AA paristolla käyvä leditaskulamppu. Oikein hyvin pärjää pyöräteillä, mut metsään en kyllä menis ton kanssa. Valokeila on aika kapea poluilla ajeluun. Mulla on lisäksi kypäräkiinnike tolle, joten voipi aina valaista sinne minne huvittaa (esim. törttöilevien autoilijoiden pläsiä päin :wink: ) Ja koska kyseessä on taskari, löytyy sille kaikkea muutakin käyttöä.

TimoL - 34 minutes ago » Clasun ledeillä vielä toistaiseksi kanssa, eilen kuulin huhua että saattavat olla kohta keräilyharvinaisuuksia, eli vähiin ovat käymässä...
Hain viime viikolla kolmannen clasu-ledisettini ja pyörätarvikehyllyssä niitä ei ollut yhtään, mutta siinä lähempänä kassaa oli yksi pylväs vuorattu kokonaan niillä. Arviolta n. 200 pakettia. Tämä siis Kampin keskuksen Claaas Oossomilla.

Muistakaa, että ne vilkkumoodit on laittomia!!! Kysykää vaikka Fillari-Foorumin FinLex-siteeraajilta.

Muistakaa, että ne vilkkumoodit on laittomia!!! Kysykää vaikka [Fillari-Foorumin](http://fillarifoorumi.fi/forum/showthread.php?t=28535&page=46) FinLex-siteeraajilta.
:) ... ja pitäisihän sitä lain mukaan polkupyörästä löytyä myös etu-, taka-, poljin- sekä pyöräheijastimet. Mistä tulikin mieleen että voisi viritellä pinnoihin jotain heijastinnauhaa jos sellaista jostain löytäisi... mauno-pinnaheijastimia en omaani viritä.

^ei unohdeta turvaviiriä.

Mä teippailin edelliseen takakiekkoon heijastinteippiä. Samat kans satulaputkeen. Näkyi kuulemma ihan ok.

Nyt on suunnitelmissa tehdä jotain pysyvämpää viritystä takakiekkoon, kahtellaan. Joku fluoresoiva pinta ehkä.

VILLI-huhu ja KÄÄK-juoru: heijastimella varustettuja pinnakortteja saattaa ilmaantua keskareihin lähiviikkoina.

Mullon heijastinteippiä, jota oli tarkoitus tuoda tänään töihin ja antaa Ekille laminoitavaks. Heijastinpinnakortteja siis tulossa.

Joku fluoresoiva pinta ehkä.
Speksailin tuossa heijastinmaalilla maalattuja pinnoja ja soittelinkin jo Mastonille (en muille kun lannistuin) ja kuulemma heijastinmaalia ei ainakaan kyseinen pulju tee. Ilmeisesti kaupasta jostain saa (vinkkejä otetaan vastaan!) mutta on kuulemma tarkoitettu pelastusviranomaisten käyttöön ja vaatii jonkin ostoluvan???...
tnts - 1 minute ago » Mullon heijastinteippiä, jota oli tarkoitus tuoda tänään töihin ja antaa Ekille laminoitavaks. Heijastinpinnakortteja siis tulossa.
Olen itsekin miettinyt tällaisia jonkin aikaa. Jos vielä varustaisi "fakenger" tai "posenger" teksteillä...

Tai “HOPE” ja Timo Soini.

“All you haters suck my lamps”?

Edessä ja takana toimii yksilediset Prismanihmeet, kypärässä on sit Led Lenserin otsalamppu 3 x AAA akkupaketilla. On kevyt ja suht tehokas säädettävällä valokeilalla.
Taisi kerätä hiukan huomiota eilisen keskareissakin tuo vekotin.
Minkähänlaisia pinnakortteja mahtaa olla tulossa…?

^en tajunnut kysyä siitä, vaikka katselinkin sitä kuuppakapinetta vähän sillä silmällä. Nyt tiedän.

Kaikki oikeat fiksihipsterit ™ vilkuttaa Knog Frogeja. Niin myös Jussi.

Mutta oottakaa vaan, postissa pitäis olla jo tulossa jotain aivan ihmeellistä, mulle blogin kautta tarjottu ensimmäinen ilmainen tuote arvioitavaksi…

Prismasta saa hyvää takavaloa, taisi olla spectre? merkillä, kustantaa 14.90e ja on varsinainen hälytysvilkku. Näyttää kovasti samalta vekottimelta kun tämä:

Tsekkasin vähän tota fillarifoorumin keskustelua ja tekee mieli sanoa jälleen kerran: HERÄTKÄÄ PAHVIT! …mutten viitti.

Sen sijaan pahoittelen syvästi jo etukäteen sen johdosta että saatan teoriassa aiheuttaa jollekin migreeni- tai jopa epilepsiakohtauksen vilkkuvine valoineni.

.
.
.

(Jonka jälkeen fiilistelen itsekseni nostalgisesti kaikkia menneiden vuosien tekno-meininkejä joissa olen ollut ja kaikkia niitä ISOJA stroboja… Deep, Tresor, Mayday:t ja mitä kaikkia niitä nyt olikaan.)

rakentakaa tommoset:
http://www.kolumbus.fi/hietala2/jukka/teholed/teholed.htm