Valoa kansalle! Millä valoilla jengi ajaa...

Mul on fenixin L2D-premium tjsp. 2-AA paristolla käyvä leditaskulamppu. Oikein hyvin pärjää pyöräteillä, mut metsään en kyllä menis ton kanssa. Valokeila on aika kapea poluilla ajeluun. Mulla on lisäksi kypäräkiinnike tolle, joten voipi aina valaista sinne minne huvittaa (esim. törttöilevien autoilijoiden pläsiä päin :wink: ) Ja koska kyseessä on taskari, löytyy sille kaikkea muutakin käyttöä.

TimoL - 34 minutes ago » Clasun ledeillä vielä toistaiseksi kanssa, eilen kuulin huhua että saattavat olla kohta keräilyharvinaisuuksia, eli vähiin ovat käymässä...
Hain viime viikolla kolmannen clasu-ledisettini ja pyörätarvikehyllyssä niitä ei ollut yhtään, mutta siinä lähempänä kassaa oli yksi pylväs vuorattu kokonaan niillä. Arviolta n. 200 pakettia. Tämä siis Kampin keskuksen Claaas Oossomilla.

Muistakaa, että ne vilkkumoodit on laittomia!!! Kysykää vaikka Fillari-Foorumin FinLex-siteeraajilta.

Muistakaa, että ne vilkkumoodit on laittomia!!! Kysykää vaikka [Fillari-Foorumin](http://fillarifoorumi.fi/forum/showthread.php?t=28535&page=46) FinLex-siteeraajilta.
:) ... ja pitäisihän sitä lain mukaan polkupyörästä löytyä myös etu-, taka-, poljin- sekä pyöräheijastimet. Mistä tulikin mieleen että voisi viritellä pinnoihin jotain heijastinnauhaa jos sellaista jostain löytäisi... mauno-pinnaheijastimia en omaani viritä.

^ei unohdeta turvaviiriä.

Mä teippailin edelliseen takakiekkoon heijastinteippiä. Samat kans satulaputkeen. Näkyi kuulemma ihan ok.

Nyt on suunnitelmissa tehdä jotain pysyvämpää viritystä takakiekkoon, kahtellaan. Joku fluoresoiva pinta ehkä.

VILLI-huhu ja KÄÄK-juoru: heijastimella varustettuja pinnakortteja saattaa ilmaantua keskareihin lähiviikkoina.

Mullon heijastinteippiä, jota oli tarkoitus tuoda tänään töihin ja antaa Ekille laminoitavaks. Heijastinpinnakortteja siis tulossa.

Joku fluoresoiva pinta ehkä.
Speksailin tuossa heijastinmaalilla maalattuja pinnoja ja soittelinkin jo Mastonille (en muille kun lannistuin) ja kuulemma heijastinmaalia ei ainakaan kyseinen pulju tee. Ilmeisesti kaupasta jostain saa (vinkkejä otetaan vastaan!) mutta on kuulemma tarkoitettu pelastusviranomaisten käyttöön ja vaatii jonkin ostoluvan???...
tnts - 1 minute ago » Mullon heijastinteippiä, jota oli tarkoitus tuoda tänään töihin ja antaa Ekille laminoitavaks. Heijastinpinnakortteja siis tulossa.
Olen itsekin miettinyt tällaisia jonkin aikaa. Jos vielä varustaisi "fakenger" tai "posenger" teksteillä...

Tai “HOPE” ja Timo Soini.

“All you haters suck my lamps”?

Edessä ja takana toimii yksilediset Prismanihmeet, kypärässä on sit Led Lenserin otsalamppu 3 x AAA akkupaketilla. On kevyt ja suht tehokas säädettävällä valokeilalla.
Taisi kerätä hiukan huomiota eilisen keskareissakin tuo vekotin.
Minkähänlaisia pinnakortteja mahtaa olla tulossa…?

^en tajunnut kysyä siitä, vaikka katselinkin sitä kuuppakapinetta vähän sillä silmällä. Nyt tiedän.

Kaikki oikeat fiksihipsterit ™ vilkuttaa Knog Frogeja. Niin myös Jussi.

Mutta oottakaa vaan, postissa pitäis olla jo tulossa jotain aivan ihmeellistä, mulle blogin kautta tarjottu ensimmäinen ilmainen tuote arvioitavaksi…

Prismasta saa hyvää takavaloa, taisi olla spectre? merkillä, kustantaa 14.90e ja on varsinainen hälytysvilkku. Näyttää kovasti samalta vekottimelta kun tämä:

Tsekkasin vähän tota fillarifoorumin keskustelua ja tekee mieli sanoa jälleen kerran: HERÄTKÄÄ PAHVIT! …mutten viitti.

Sen sijaan pahoittelen syvästi jo etukäteen sen johdosta että saatan teoriassa aiheuttaa jollekin migreeni- tai jopa epilepsiakohtauksen vilkkuvine valoineni.

.
.
.

(Jonka jälkeen fiilistelen itsekseni nostalgisesti kaikkia menneiden vuosien tekno-meininkejä joissa olen ollut ja kaikkia niitä ISOJA stroboja… Deep, Tresor, Mayday:t ja mitä kaikkia niitä nyt olikaan.)

rakentakaa tommoset:
http://www.kolumbus.fi/hietala2/jukka/teholed/teholed.htm

jussi - 1 hour ago » Tsekkasin vähän tota fillarifoorumin keskustelua ja tekee mieli sanoa jälleen kerran: HERÄTKÄÄ PAHVIT! ...mutten viitti.
Fillarifoorumi on yksi Suomen polkupyörävihamielisimmistä foorumeista. Pyöräilyn Suomi24. Välillä ihmetyttää, että miten jotkut noista keskustelijoista kykenevät omistamaan polkupyörän tai jopa useampia, tai ajamaan niillä.

itellä mul on joku petzlin kolmiledinen otsalamppu potassa kii, vilkkuasennossa useimmiten. etuhaarukassa joku “vitosen ledivalo” ja satulaputkessa vilkkuu saman setin takavalo punaista lediä hiljakseen. heijastimia vois virittää vielä lisää kumiluodin kekkosen kaveriks.

rokpete - 28 minutes ago » rakentakaa tommoset: http://www.kolumbus.fi/hietala2/jukka/teholed/teholed.htm
Hahaahhahaha. Mun rellu tarttiskin uudet valot.
konkeli - 5 minutes ago » Hahaahhahaha. Mun rellu tarttiskin uudet valot.
tuossa on vaan se vaara, et jos ajaa liian läheltä puita, ne syttyy tuleen.