Valmis sinkula tai fiksie – Virallinen ensifiksitopsu

tai:

mannine - 14:00, 30.3.2012 » Jytkyä ootellessa pari poimintaa sörssistä http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=49184 http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=17962

http://www.chainreactioncycles.com/Images/Models/Full/69695.jpg
???

Jotain Globe ROlleja oli viikko tai pari sitten Manskun Kauppaveljien loppuunmyynnissä alle 5oo€. Kannattaa tsekata, jos on tonteilla.

Hyviä ehdotuksia tulee. Täältä näitä palstoja lukiessa tulee sellanen kuva että hinta/laatusuhteeltaan nuo charge plugit on hyviä paketteja. Mites charge sink? Kellään kokemuksia ja tietoa missä noita myydään Helsingissä?

Ei nyt oo kompliitti, mutta en viitsisi tehdä uuttakaan aihetta tälle…Mistä kohtuu hintainen ja “hyvä” katuratapalpa runko? 170cm lyhyelle kuljettajalle?

Leader 721tr yksivaihtoehto, mutta toptube taitaa pienimmässäkin koossa olla 546mm joka taitaa valitettavasti olla liian pitkä kun nykyinen konversio on 53cm ja 7 senttisellä stemmillä. Leader toki vois mennä jollain nysä stemmillä, mutta…

Dolan pre cursa, onko kannattava ostos?

Se kuuluisa vispilä?

Nelson Pistaan taitaa vielä just budjetti ehkä riittää, mutta mistä näitä tätä nykyä saa vai saako näitä enään mistään?

Nelson Pista 51cm Cyclebasketista, viimeisiä varmaan viedään. Kokokin osuu kohdilleen?

msb - 0:24, 2.4.2012 » [Nelson Pista 51cm Cyclebasketista](http://www.cyclebasket.com/m4b1s213p628/NELSON_HE9001_Track_Frameset_), viimeisiä varmaan viedään. Kokokin osuu kohdilleen?
Koko ois kyllä just sopiva mulle. Hintakaan ei oo paha..Onko kellään tietoa postikuluista vai täytyykö sitä nyt lähteä kyselemään? Houkutteleva olis kyllä!

25 puntaa tais olla postit. Osta jo hyvä ihminen! Et saa noin hyvää runkoa HIILARIKEULALLA tuolla rahalla mistään! Ihan turha miettiäkkään mitään muita halpoja runkoja, jos tuo 51cm on sulle sopiva.

Maksaminen onnistuu vain tilisiirrolla, mutta sekin on helppo homma ja lafka on luotettava. Palvelu myös erittäin hyvää.

Mä melkein kääntyisin Dolan Pre Cursan puoleen, jos palpaista mankelia on etsiskelemässä itselleen ja budjetti sallii.
Pahamaineinen Velodromeshop diilailee kompliittinäkin: Pre Cursa

ps. Dolan Bikes UK eBayssa

Sovittiin Osmonautin kans, että tämä hänen topikkinsa voi toimia tämän sesongin mitä-mistä-paljonko -topikkina. Eli tänä vuonna ei koosteta enää tarjontaa yhteen postaukseen vaan postataan tähän topikkiin linkkejä, kuvia, hintoja ja saatavuustietoja niin paikallisista liikkeistä kuin verkkokaupoista. Keskitytään siis siihen 400-1000€ kaupunkikäyttöiseen fiksi-/sinkulakompliittiin. ja pitkästä aikaa sticky post!

Tarjousrolleri? Hinta tuntuu varsin maltilliselta.

http://www.winstanleysbikes.co.uk/images/prod_48005.jpg

schwinn cutter 2012. Aika swägii ku on eripari kiekot otp:ssä

Kyllä se nyt niin on, että jos et Nelsonia osta, kärsit lopun elämääsi.

Kumiluodissa availtiin viime viikolla Fuji-laatikoita. Classic Trackissa(?) on näköjään mennyt takajarrusilta uusiksi ja takana näyttäis olevan nykyään tilaa isommallekin kumille.

Kumi aloitti Fujin tuonnin? Saattoi olla hyvinkin viisas ratkaisu.

msb - 0:24, 2.4.2012 » [Nelson Pista 51cm Cyclebasketista](http://www.cyclebasket.com/m4b1s213p628/NELSON_HE9001_Track_Frameset_), viimeisiä varmaan viedään. Kokokin osuu kohdilleen?
Laitan itsekkin tämän harkintaan nyt kyllä. Postit 25.80 puntaa ja tuota 51cm runkosettiä on 18kpl vielä varastossa tällä hetkellä. Alkp. kyselijälle suosittelisin myös Nelsonia tai Dolania, itse kääntyisin Nelsonin puolelle.

Nelson dolan 6-1.

Entä jos haluaa tandemin?

http://www.dolan-bikes.com/image/cache/data/Tandem/Tandem-1-mirr--RED-240x240.jpg

lm - 20:13, 2.4.2012 »

Entä jos haluaa tandemin?
http://www.dolan-bikes.com/image/cache/data/Tandem/Tandem-1-mirr--RED-240x240.jpg

painuu ns. vittuun, lopettaa höpsimisen/parisuhteen, ostaa nelsonin. 666-0

saa aika nopee höpönassuun jos vääril kulmil mesoo dolaneist over nelson