Valmis sinkula tai fiksie – Virallinen ensifiksitopsu

Fixie Inc Floater 60cm 220e oliskohan iso vai sopiva, toi on vähän tiukka budjetti laatukäytettyihinkin jos ei koko kesää halua metsästää diilejä.

Tuota kans kattelin, vähän jännittää iskeekö pituus vastaan.

asb sanoo joo, Lumikko sanoo ehkei, ite en sano mitään ku just ja just pääsen Lintsillä kaikkiin laitteisiin. Kävisin koeajamassa kumihanskat kädessä.

Toi Lumikon pyörä taitaa olla Charge Plug, joka oli ainakin noihin aikoihin geoltaan korkeuteensa nähden varsin lyhyt.

Niin on, mutta

En usko, että Lumikko tulis täysin geotaulukkoa tsekkaamatta huutelemaan toisin kuin esim. minä.

Jos vertailussa on 60 cm floater ja XL Plug (jonka seat tube on 60 cm), niin Plugissa on 5 mm lyhyempi effective top tube ja asteen verran loivempi seat tube, eli reachissa lienee eroa n. 15 mm Floaterin ollessa se pidempi.

Mutta paras neuvo toki toi koeajo, kuskin mittasuhteet on kuitenkin se tuntematon muuttuja tässä. Joku meistä on jalkaa, toinen selkää.

Edit. Poistoon

Tääon enemmän minkä kompliitin ostaisin -lanka, täällä kootusti keskustelua kiekoista: Valmiskiekot - Pyöräily - Yksivaihde.net

Siirrän tuonne, tattis.

^^riseri kehiin ja ajelemaan. Suoraa tankoa en pysty arvostamaan. Sitku alkaa kiekot ärsyttää tai ne hajoo ni tilalle vaikka Halon Aeroraget Velobiasta.

Fiksummilla ihmisillä arvioita tämän laadusta?
https://www.tori.fi/uusimaa/Lager_mattmusta_sinkula___fixie_bullhorn_sarvilla__70748132.htm?ca=18&w=1

En tiedä veditkö jo liipasimesta, mutta tää mielestäni vähän parempi diili jos löytyy joku ostokuitti: https://www.facebook.com/marketplace/item/479898312806664/

Oletan pikseleistä että olis kokoa 59, koska Staten sivujen mainoskuvissa väitetään olevan viisvitonen.

Vieläkö tämä topic hengittää? Kysyisin mielipiteitä tästä https://www.colobicycles.com/tietoa-pyorasta/
Olisi nyt mahdollista alesta saada fixi mielestäni todella edullisesti, mutta olen vähän kujalla näistä. Olen koeajanut steamrolleria koossa 49 ja se tuntui vähän pieneltä, mutta muutoin tykkäsin kyllä paljon

Cromo siis hyvä asia, bulkkiosat kestää mitä kestää eli niiden vaihtaminen kannattaa huomioida budjetilaskelmissa ja geo riippuu sun mittasuhteista. Oon skeptinen että sopisi toi S muka 160cm lähtien, mutta oletan että oot pidempi jos toi rolleri tuntui pieneltä. Warehouse-fiksihinnat vaikuttaa varsin halvoilta.

1 Like

Paljonko euroissa jäis hintaa? Jos tosta warehouse salesta puhut niin esim toi täysin riisuttu fiksi 150-179 euroa on kyllä ihan hyvä. Etujarrun ostaa vaikka foorumilta käytettynä

Onhan toi kuitenkin tuplaohennettua cromoa eli ihan rollerihan toi on.

Mun eka pyörä joka on vieläkin käytössä. Hyvin on toiminut ja kilometrejä on kertynyt täs 3 vuoden aikana. Osat taitaa olla samat paitsi nuo jarrut tainut vaihtua. Silloin ku ostin ni oli vielä Tektrot. Tuohon riisutun hintaan varmasti rahansa arvoinen. Ite olen 173 ja otin S kun mainostivat että ota pienempi jos olet kahden välillä. Viime aikoina olen kuitenki miettinyt että haluan kyllä kokeilla isompaa pyörää seuraavaksi.

Etsin state bicyclestä mainintoja yksivaihteesta ja törmäsin tähän topsuun. Toivottavasti sopii postata vanhempaan lankaan.

Oon ettiny jo jonkun aikaan käytettynä helppohoitoista yksivaihteista budjettihintaan tai konvertoitavaa vaihteellista. Pitkälle miehelle(195cm) ei meinaa löytyä niin tutkin myös uusia vaihtiksia.

Onko foorumilaisilla kokemusia statesta? Näyttäisi ainakin tekevän tarpeeks isoja pyöriä ja teräksisiä vielä. Tää malli esim kiinnostaa: https://statebicycle.eu/products/4130-army-green-fixed-gear-single-speed

Fillaritori.com Olisko tästä sulle?

Kiitos! Oon katellu samaa, mut oon miettiny et pitäiskö san sebastianista olla mulle jopa se 63cm runko. En oo guuglaamalla löytäny geotaulukkoa ni en oo varma. Pitää koittaa oisko pelagolla jemmassa.