Vaihdetaan/myydään(/ostetaan) 53 Surly Steamroller runkosetti

Parin vuoden aikana tullutkin pituutta muutama sentti lisää ja alkaa 53 rolleri tuntumaan hitusen pieneltä. Olisin siis valmis vaihtamaan 53 rollerin rungon → 56 kokoiseen runkoon. Vaihtoehtoisesti voin myös ostaa 56 rollerin rungon, jos sellainen joltain ylimääräisenä löytyy, ja myydä omani.

Myös teräsrungot (levy)jarrumahdollisuuksilla kiinnostelee. Esim surly straggler, soma wolverine, soma double cross, pelago stavanger, mitä näitä nyt on… Saa toki ehdottaa muitakin vastaavanlaisia teräsrunkoja (vaihto/myynti).

Runko ostettu uutena 2018 loppukesällä. Hyvässä kunnossa. Mitä nyt luonnollisia käytönjälkiä maalipinnassa. Ruostesuojattu. Ei kolhittu. Aivan liian vähän ajettu. Tunen headsetti mukaan.

Runko Helsingissä. Kulkeutuu omien menojen mukana Turun ja Helsingin välillä säännöllisesti.

1 Like

Mä voisin ostaa runko setin jos päätät myydä.

Voinko ratsastaa tällä myynti-ilmotuksella sen verran että muaki kiinnostaa 56 Steamroller, mutta mielellään rikkinäinen runko. Esim. Yli ajettu tai revennyt.

T.Steamroller meet 2021 never 4get

up

Vieläkö on? Yv laitettu.

Uppista. Vielä löytyy.
Paljon olis ostajia, mutta kun tarttis ite uuden rungon ennen kun voi luopua tästä. Jos joku voi myydä mulle uuden rungon niin sais tän eteenpäin.